- 26 Temmuz 2013
- 477
- 626
- 103
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #60.021
Teşekkür ederim allah razı olsun. Evet 4.deneme çok zor olacağı kesin. Doktora beni 12 gün uyutun dedim .psikolojim nasıl kaldıracak bilemiyorum. Sizlerin duası.
hayır, ikiz başlamıştı ama 8.haftada birinin gelişimi durmuş. tek bebekle devam ediyoruz. güzel dileklerin için teşekkürler... sağlıkla gelir inşallah.Canım tebrikler oğluş geliyormuş ikizmi senin kuzular
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin
yok o ağrıların adet sancısıyla ilgisi yok, endişelenme. taze transfer miydi seninki yoksa dondurulmuş mu? taze transferlerde daha sık görülüyor bu ağrılar.Kizlar merhaba... sizlere sorum olacak. Transfer sonrasi ara ara hafif karin agriniz oldu mu sizin? Ben gerilmeye basladim adet mi olacagim acaba diye.. pek iyi degil sanirim
Evet 2.gun embriyosu taze canim. Bak tecrube nasil belli ediyor kendini hemen sak diye cozdun olayi :) saka bir yana soyleki normalde pazartesi adet gunum takvime gore o gunde test gunum.o yuzden ona yordum. Seninde basina geldimi hic. Gerci seni okuyorum gebesin zaten..masallahyok o ağrıların adet sancısıyla ilgisi yok, endişelenme. taze transfer miydi seninki yoksa dondurulmuş mu? taze transferlerde daha sık görülüyor bu ağrılar.
Benimde tazeydi canım karın agrilarim oluyordu bazen çok şiddetli olduğu olmuştu karın kasık bacak aynı anda bir kaç kere oda. Inşallah pozitif olur sonucunEvet 2.gun embriyosu taze canim. Bak tecrube nasil belli ediyor kendini hemen sak diye cozdun olayi :) saka bir yana soyleki normalde pazartesi adet gunum takvime gore o gunde test gunum.o yuzden ona yordum. Seninde basina geldimi hic. Gerci seni okuyorum gebesin zaten..masallah
Aaa oyle mi gercekten. Yabanci biir seyin zor adapte olmasindan sanirim.. sonraso ne oldu canim senin kac taneydiBenimde tazeydi canım karın agrilarim oluyordu bazen çok şiddetli olduğu olmuştu karın kasık bacak aynı anda bir kaç kere oda. Inşallah pozitif olur sonucun
2 tane 3. Gün Embryosu transfer edilmişti 1 tanesi tuttu şükürAaa oyle mi gercekten. Yabanci biir seyin zor adapte olmasindan sanirim.. sonraso ne oldu canim senin kac taneydi
Cok sukur canim..masallah size saglikla sihhatle canim2 tane 3. Gün Embryosu transfer edilmişti 1 tanesi tuttu şükür
Amin canım inşallah. Rabbim bebeğini analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı evlat ve uzun ömürlü olsun inşallah
Bugün bütün fanı olduklarım yazmış. E elifdemirelif yazamadım aslında, merak ediyordum, bebeğin dünyaya gelmiş.gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün, şansı bol olsuniki arkadaşımda duygularını o kadar net yazabiliyor ki ayrıca anaç bir yanlarını görüyorum niyeyse hep bende ümit kesilmezmiş cümlene katılıyorum.
Teşekkür ederim arkadaşım. Bugün tembellik yapıyorum. Zaten bir tanıdığımın evinde kalıyorum. Eşimi dahi istemedim. .gelme dedim. Transfer de yanlız olmak istedim. Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim bana da ol der inşallah. Kuzucuklarımı alır öyle dönerim.merhaba
kolay degil arkadasım, ınsallah hersey yolunda gitsin
bence bedenıne ve ruhuna çok iyi bak, fırsatın olusa akupuntura gıt sadece yumurtalıkları ıyılestırmıyor aynı zamanda stres sevıyesını dusuruyor, meditasyon, plates, yoga, oncesinde hamam soyle guzelce bı kese kopuk,:) ne geliyorsa elınden. bazen dusunuyorum hamamlarımız bızım gercekten mıllı degerımız, o kese kopuk ve masaj ustelık turıstık bır yer degılse gercekten uygun fıyatlarla... demek ıstedıgım bedenını sımart ... bunu hakediyor, yoruyoruz onları
Bemimde oluyor ama adetin basinda gelir sonra adetim baslar. Bende cikolata kisti var ben ona yoruyorum.tabi en dogrusunu doktor bilirMerhaba Arkadaslar,
Bende 4-5 aydir adetin 20. Gününden baslayip adete kadar devam eden (4-5 gün) kahve rengi lekelenme problemi var...
( hamile degilum cünkü korunuyoruz.)doktor sebep bulamiyor. Östrojen yada progesteron zayifligi olabilir diyorlar. Ama kesin sebep bulamiyor. Böyle durum yasayan varmi aranizda? Sebebi neydi?
Bende kist yok. Miyom var. Ondan olmaz dedi. Bu durum pskolojimi bozuyor.Bemimde oluyor ama adetin basinda gelir sonra adetim baslar. Bende cikolata kisti var ben ona yoruyorum.tabi en dogrusunu doktor bilir
Merhaba Arkadaslar,
Bende 4-5 aydir adetin 20. Gününden baslayip adete kadar devam eden (4-5 gün) kahve rengi lekelenme problemi var...
( hamile degilum cünkü korunuyoruz.)doktor sebep bulamiyor. Östrojen yada progesteron zayifligi olabilir diyorlar. Ama kesin sebep bulamiyor. Böyle durum yasayan varmi aranizda? Sebebi neydi?
Bir baska doktora gorun olmazsa daha cok kadin hstaliklari ile ilgilenenBende kist yok. Miyom var. Ondan olmaz dedi. Bu durum pskolojimi bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?