Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşım ya sana sorularım var. Sen yatış pozisyonu değiştiriyormuydun. Hiç belirtilerin oldumu olduysa ne zaman başladı. Neler yedin bizden öndesin. Bilgilendirirsen sevinirim.
Evet yavas sekilde degistiryordum canim. Klasik hep ayni belirtiler kasik agrisi hafif ama, karin agrim oldu ara ara adet geliyor dedim hatta uzulmustum. 9.gunu belim agridi hemde uzanmis yatiyordum wc ye gittigimde kahve bir leke gelmisti baskada gelmedi. Ben tedaviye basladigimda zeytinyaginda beklemis incir yedim her gun ac karbina bir tane.4 e boldum onlari. Tarcin corek otu bal karisimi yedim hergun sabah aksam ac karnina.transfer oldugunda kestim bu yediklerimi. Baskada oyle eczanelrde olab vitamin vs hic kullanmadim. Canim ben cok yatmadim yattikca sinirim bozuluyordu. Transferin ilk aksami komedi filmi var su an ona gittim kahkahalrla guldum.. arkafaslsrimi cagirdim eslerle yemek yedik yaptik. Moral cok onemli ben ona inaniyorum. Keyifli gulecegin ortamlara gir canin cok iyi gelir.insanlar kanseri moralle yeniyor dusun yani.. cok dua ettim canim. Elimi karnima koyuo ayetel kursu okudum. El mubdi cektim 99 kere hergun.. Allaha sigindim. Insallah yarinda katlanir degerim.. insallah sende guzel sonuclar alirsin canim..cok isterim..Alllah hepinizin yar ve yardimcisi olsun

Umarım çözümlersiniz.ister istemez her evde küçük problemler oluyor.eşine güveniyorsan tedaviye devam edebilirsin.
Bizde transferden hemen önceki gün eşim beni yanlış anlayıp kızdı bir sinirle boşanacağını söyledi.ona cevap vermedim bosanmayacağımıda bilmesini söyledim :) bosanma sozu için hemen o gece özür diledi zaten.ertesi gün transfer için yola çıktık.bilmiyorum çözülebilecek bir konuysa tedavine devam etsen, eşini seviyorsan tedavi barışma durumu yaratabilir.

Çok sağol canım ya. Transfer olduğum ilin dışında kaldığım için eşimi bu kez istemedim. Kaldığım tanıkta eşler tartıştılar. Kendimi kötü hissettim. Birkaç gün bir kurumda kalmaya karar verdim. Onlara da hastanede kalacağım dedim. Kafam daha rahat. Ancak kadıncağız sürekli arıyor gel diye. Bakalım hayırlısı.

Aile dostunuzmu orasini tam anlayamadim canim.. pek hos bir durum olmamis kekse boyle hassas bir zamanda olmasaymis ama olmus artik.. onemli olan sensin ve nerde huzurlu hissediyorsan orada ol canim.. ve moralini her ne olursa olsun yuksek tut su donemde sen ve bebegin onemli..

Evet akraba. İnsan kendi evinin dışında rahat etmiyor. O kesin. Yük olduğunu düşünüyorsun.

Evet akraba. İnsan kendi evinin dışında rahat etmiyor. O kesin. Yük olduğunu düşünüyorsun.
Dusunme boyle seyleri sen su anda sadece tedavine odaklan.. kimseyi takma bencilce biraz ama bazen kendimizle ilgili birseyleri basarmak icin umursamaz davranmak lazim. Sikma canini hersey guzel gececk buna inandir kendini canim..

merhabalar hanımlar E ebra34 inşallah güzel haberlerini alacağız seninde canım
Teşekkür ederim inşallah. Belki dalga geçeceksiniz ama hiç bir şey yok gibi arkadaşlar. Şimdi oturdum ağlamak istiyorum. Allahım şu mübarek kandil gününde benim durumumda olanların ve benim dualarımı kabul eyle. Bu kez de olmayacak mı?

slm kızlar hayırlı kandiller herkese.bu mübarek günün hürmetine bende size müjde vereyim hem umut olsun hemde dualarınızı alayım hamileymişim bende, inanması çok zor hala inanamıyorum mucize bebeğim bana gelmiş.dün kan testinde çıktı ultrasonda görünmüyor henüz cuma tekrar gidicem dra.inşallah ben 3 tedaviye başlıcaktım bu ayki regliyle ama kendiliğinden olmuş ümidinizi yitirmeyin arkadaşlar dua edin bol bol inşallah Allahım şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu hamile olanlara sağlıkla hayırlısıyla kucaklarına almayı hamilelik isteyenlerede inşallah öncelikle hamile kalmayı nasip etsin.banada dua edin arkadaşlar herşey yolunda gitsin inşallah

Tebrik ederim canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Tebrik ederim arkadaşım Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Darısı bekleyen bizlerin başına. Bu mübarek gecede hepimizin duasını kabul etsin Allahım. Birbirimize isimle dua edelim lütfen.

Gerçekten ne sürpriz ama maşallah gözünüz aydın çok sevindim tedaviye başlamadan hemen önce mucize bebek geliyor darısı bekleyen ve isteyen arkadaşlarımıza

Kızlar selam siz tecrübelisiniz yardıma ihtiyacım var. Acaba tüpbebekten önce süt hormonu yükseliğini sık sık yaşayan var mıydı?? Prolaktin yani?? Dostinexle düşüyor bırakınca artıyor tüpbebeğe başlıcaz ama bu süreçte kullandırıyorlar mı? Cünkü bıraktıgımda geri yükseliyor

Hicbir fikrim yok

Hayirli aksamlar arkadaslar herkese hayirli bir kandiler dualariniz kabul kucaklariniz bebekli olsun insallah

Kizlar ben cok eskilerdenim şuan bebekkerimin mama saatini beklerken size önemli bir bilgi vericem lütfen doktorunuza sorun danisin bende bugün ögrendim bir
Arkadasim vitaminler üzerinde doktora yapiyor volikasit aslinda hicbir yarari olmayan sentetik mis ve vücütta sadece birikim yapiyormus bana aliyosan birak dedi ki artik almaya zamanim yok benim ben size linkleri yoluyorum doktorunuzla konusun bence fikriniz olsun
https://www.google.de/amp/s/vitamingiller.com/folik-asit-ve-folat-arasindaki-fark/amp/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…