Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar yumurta toplma adetin kacıncı günü yapılmalı. bugun adetımn 8,günü kaç günüm kalmıs
canım benim 14. gün opu olmuştum 3. günü iğnelere başlamıştım. 10 gün iğne vurulmuştum
son iğneleri 25 eylülde
27 eylülde opu olmuştum
her kadında aynı olmaz canım yumurtaların büyümesine göre değişebilir bu tarih

peki en son hani güne kadar toplama yapılbılır yani adet olacagın güne kadar süren var mı. ya sonradan olusan yumurtalar da toplama işlemine kadar yeterli büyüme gösterir mi.. yoksa onlar gerıden geldıklerı ıcın heba mı olur lar.. benım sonradan olusan var onda ümit varmıdır canım

canım geriden gelenlerin ölçüleri kadar önden giden yumurta sayında bu karar için önemli
benim önden giden 1 yumurtam vardı dr geriden gelen 4 yumurta için birini gözden çıkaracağuz dedi ama yinede çatlama önleyici iğne verdi

Banada ilac verdi catlamamasi icin onden gidenin.. demekki duruma gore degisecek yasayip gorecegiz.. hakkimizda hayirlisi canim

benimde opumda biri önden büyümüştü adetin 2. Günü yapılan ultrasonda.arkadan 4 kadar geliyordu. doktor o önden geleni söndüreceğiz dedi. anestezi vermeden ameliyathanede, opu gibi, birde dikkatimi dağıtmak icin konuşarak icini bosalttı.tedavi devam etti.

Icini bosaltti derken? Yani onu imha mi etti hic anlayamadim

Birazdan muayeneden ciktim bugun tedavimin 8.gunu. 2 kutu daha igne verdi doktor. Normalde 8 kutu igne ile buyumuyor mu bu yumurtalar anlamadim raporumdaki igneler bitti 1 kutu daha alqcagim.. alti ustu 1 yumurta o da buyumuyor. Okuyorum burda 6 7 yunurtasi buyuyen var moralim bozuldu bosuna mi ugrasiyirum acaba dedim az evvel kendime

canım haklısın ama üzüntü sana yaramaz biraz daha sabır inşallah güzel olacak

canım haklısın ama üzüntü sana yaramaz biraz daha sabır inşallah güzel olacak
klomenle de aynısı olmustu daha evvel. 5 gun gunde 2 defa kullandım yumurtam olustu. sonrası kımyasal oldu ama ne bileyım herkesın kac tane yumurtası var onların sansı yuzde 50 ıse benım 2 tane ıle yuzde 1 herade. ustelık bır tanesı kistımın altında. yayılmıs oraya yatıyor. ben 2.rapor hakkımıda kullanmal ıstıyorum ocak ayında doluyor yasım. basvursam vermezler sanırım degılmı tedavı sonlanmadan

canım ben hiç rapor olayını bilmiyorum çünkü benim oğlum var rapor hakkım yok
şunu unutma çok yumurta olup kaliteli olmayan veya döllenemeyenlerde var
aslında asıl olan az ama kaliteli yumurtayı elde etmek hatta bu konuda az doz ile yumurta büyütme süreci uygulama yapan çok dr var

Anladim, sagol canim

merhaba bende aralık ayında tedavi olacağım eğriçayır saf arı sütünü alsam faydası olur mu bir haftada? birde ne şekilde temin etmiştiniz internetten sipariş versem problem olur mu?

merhaba bende aralık ayında tedavi olacağım eğriçayır saf arı sütünü alsam faydası olur mu bir haftada? birde ne şekilde temin etmiştiniz internetten sipariş versem problem olur mu?
Ben başka yerden arkadaşımdan aldım.daha aralık ayına çok var şimdiden alıp yiyebilirsiniz.bir hafta yemek isterseniz az da olsa faydası olur tedavinde başarılar dilerim.

gnowee , Bebegimhadi ve sevil35 nasılsınız bebişler nasıl

ben iyiyim. bebişler ikizdi biliyorsunuz. geçen hafta doktora gittim ve birini kaybettiğimizi öğrendim. inşallah diğeri sağlıkla gelir.

doktorum ilk kontrolden 1 ay sonraya randevu vermişti bana. 2 haftada bir kontrol daha rahatlatıcı. hangi ilaçları kullanıyorsun şu anda? ilaçları azaltacağını doktorun mu söyledi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…