• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Birazdan muayeneden ciktim bugun tedavimin 8.gunu. 2 kutu daha igne verdi doktor. Normalde 8 kutu igne ile buyumuyor mu bu yumurtalar anlamadim :KK43: raporumdaki igneler bitti 1 kutu daha alqcagim.. alti ustu 1 yumurta o da buyumuyor. Okuyorum burda 6 7 yunurtasi buyuyen var :KK43: moralim bozuldu bosuna mi ugrasiyirum acaba dedim az evvel kendime
Ceviz ye bol bol

ben iyiyim. bebişler ikizdi biliyorsunuz. geçen hafta doktora gittim ve birini kaybettiğimizi öğrendim. inşallah diğeri sağlıkla gelir.
doktorum ilk kontrolden 1 ay sonraya randevu vermişti bana. 2 haftada bir kontrol daha rahatlatıcı. hangi ilaçları kullanıyorsun şu anda? ilaçları azaltacağını doktorun mu söyledi?
geçmiş olsun gnowee gnowee sağlık olsun Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hepimizinkini de

Son düzenleme:
günaydın gençler benimde herşey yolunda gidiyor çok şükür.bu bebek çok akıllı uslu annesine hep yardımcı oluyor üzmüyor maşallah :KK48::nazar::nazar: artık daha rahat edeceğim bir döneme girecekmişim sözde :KK48: mide bulantısı falan yokta bir kere çok kötü oldum istifra ettim.kereviz salatası ve karışık kızartma :olamaz: annemlerde yedik sarımsaklı yoğurtlu şeyler.hiç iyi gelmedi ilk kez istifra ettim 3 kez aynı gece size tavsiye etmem.ellerim uyuşuyor sık sık olabiliyormuş.sen ne yapıyorsun A anneveoglusu keyifler nasıl ?:KK59:

Son düzenleme:
Birazdan muayeneden ciktim bugun tedavimin 8.gunu. 2 kutu daha igne verdi doktor. Normalde 8 kutu igne ile buyumuyor mu bu yumurtalar anlamadim :KK43: raporumdaki igneler bitti 1 kutu daha alqcagim.. alti ustu 1 yumurta o da buyumuyor. Okuyorum burda 6 7 yunurtasi buyuyen var :KK43: moralim bozuldu bosuna mi ugrasiyirum acaba dedim az evvel kendime
bu sefer daha yavaş büyüyor yumurtan ki benimde oldu hızlı büyümesini istiyorsan saf arı sütünü tam miktarında yani 1500 mg kadar alırsanız yumurta çok hızlı büyüyor.tedavin sonucunda bakalım ne olacak iyide olabilir.yıpratmamaya çalış kendini @Depply :KK51:

bu sefer daha yavaş büyüyor yumurtan ki benimde oldu hızlı büyümesini istiyorsan saf arı sütünü tam miktarında yani 1500 mg kadar alırsanız yumurta çok hızlı büyüyor.tedavin sonucunda bakalım ne olacak iyide olabilir.yıpratmamaya çalış kendini @Depply :KK51:

Sagol canim bir yerde okudum hizli buyuyen yumurtalar genelde kalitesiz oluyormus zaten. Bende oluruna biraktim yarin tekrar bakacak doktorum. Bakalim ne diyecek

Sagol canim bir yerde okudum hizli buyuyen yumurtalar genelde kalitesiz oluyormus zaten. Bende oluruna biraktim yarin tekrar bakacak doktorum. Bakalim ne diyecek
:KK9::KK9: bak ne güzel moralin daha iyi.valla arı sütü yiyenin yumurtası kaliteli olur gibime geliyor tecrübelerime dayanarak.galiba çok gençlerin 25 yaşındakilerin yumurtası hızlı büyüyor.doktorlar iğnelerle yumurtayı büyütüyor, ha erken ha geç, onlar bunu takip ediyor.bakalım yarın haber verirsin :KK37:

Ben iyiyim bulantı yok 2 haftada 1 kontrole çağırıyor Dr um. Bebiş en son gördüğümde iyiydi kalp atışı görmüştük iyidir inşallah :) p.tesi yada salı yine kontrole gidicem ilaçları azalmaya başlayacak Dr

canım maşallah sağlıkla gelişsin inşallah çok sevindim güzel haberlerine

ben iyiyim. bebişler ikizdi biliyorsunuz. geçen hafta doktora gittim ve birini kaybettiğimizi öğrendim. inşallah diğeri sağlıkla gelir.

doktorum ilk kontrolden 1 ay sonraya randevu vermişti bana. 2 haftada bir kontrol daha rahatlatıcı. hangi ilaçları kullanıyorsun şu anda? ilaçları azaltacağını doktorun mu söyledi?

canım yavrunla 9 aylık o muhteşem süreci yaşar ve sağlıkla kavuşursunuz inşallah. kontrollerin 2 haftada bir olması gerçekten iyi olmuş güzel haberlerini alalım inşallah

günaydın gençler benimde herşey yolunda gidiyor çok şükür.bu bebek çok akıllı uslu annesine hep yardımcı oluyor üzmüyor maşallah :KK48::nazar::nazar: artık daha rahat edeceğim bir döneme girecekmişim sözde :KK48: mide bulantısı falan yokta bir kere çok kötü oldum istifra ettim.kereviz salatası ve karışık kızartma :olamaz: annemlerde yedik sarımsaklı yoğurtlu şeyler.hiç iyi gelmedi ilk kez istifra ettim 3 kez aynı gece size tavsiye etmem.ellerim uyuşuyor sık sık olabiliyormuş.sen ne yapıyorsun A anneveoglusu keyifler nasıl ?:KK59:

maşallah maşallah kuzuma annesini üzmesin benim oğlumda gebelikte beni hiç üzmedi canım
bir kere kustum oda eşim çok ısrar etti sucuk yedirdi ondan oysa kokusu bile beni etkiliyordu düşün birde yemek

bende iyiyim canım ilaçların son dönemindeyim tarusal başladım bugün 3. günüm ama estrofemde devam ediyor ne zaman adet olurum sence tarusala başlayınca

adet olup temizlenince kontrol histerestkopisi olacağım yapışıklık varmı birde miyon alınması sonrası durum nedir diye

Evet canım Dr söyledi duruma göre azaltalim demişti geçen hafta. Estrofem.jel . Aspirin. Progestan iğne. Cleaxsn iğne kullanıyorum. Folik asit 12. Haftada bırakıp demir ilacına başlayacağım
Bunlardan Estrofem ve Progestan iğne biter diğerleri devam eder gibi geliyor bana.

maşallah maşallah kuzuma annesini üzmesin benim oğlumda gebelikte beni hiç üzmedi canım
bir kere kustum oda eşim çok ısrar etti sucuk yedirdi ondan oysa kokusu bile beni etkiliyordu düşün birde yemek

bende iyiyim canım ilaçların son dönemindeyim tarusal başladım bugün 3. günüm ama estrofemde devam ediyor ne zaman adet olurum sence tarusala başlayınca

adet olup temizlenince kontrol histerestkopisi olacağım yapışıklık varmı birde miyon alınması sonrası durum nedir diye
geçmiş olsun A anneveoglusu . oğlunda üzmemiş seni güzel bir duygu. tarlusalla 7 -8 gün sonra adet oluyordum.

geçmiş olsun A anneveoglusu . oğlunda üzmemiş seni güzel bir duygu. tarlusalla 7 -8 gün sonra adet oluyordum.
canım tarusala başlayıncamı 7-8 gün sonra mı ( ilacı 6 gün boyunca iki kere alacağım bu gün ücüncü günü ilacın)
yoksa ilaç bittikten 7-8 gün sonramı adet olunuyor

çok soruyorum ama memleketlere gitmek istiyoruz uçak bileti alacağım ama kontrol histereskopisinin olacağı tarihe denk gelmesinden korkuyorum

canım tarusala başlayıncamı 7-8 gün sonra mı ( ilacı 6 gün boyunca iki kere alacağım bu gün ücüncü günü ilacın)
yoksa ilaç bittikten 7-8 gün sonramı adet olunuyor

çok soruyorum ama memleketlere gitmek istiyoruz uçak bileti alacağım ama kontrol histereskopisinin olacağı tarihe denk gelmesinden korkuyorum
yok canım sorabilirsin.tarlusal içerken toplamda 7-8 günde adet oluyordum.tarlusal 5 gün içiliyor sanırım.ve arı sütü de adeti erkene getiriyor.

yok canım sorabilirsin.tarlusal içerken toplamda 7-8 günde adet oluyordum.tarlusal 5 gün içiliyor sanırım.ve arı sütü de adeti erkene getiriyor.
canımsın yaaa çok teşekkür ederim o zaman bu hafta sonuna adet olurum inşallah adet olup histereskopiyi olup 01 aralıkta gece yola çıkmak istiyorum o zamana kadar olur inşallah bu iş teşekkür ederim

Bebegimhadi Bebegimhadi sen progestan ile estrofem kullanmayı ne zaman bıraktın? (Sanırım jel yerine iğne vermişlerdi sana, değil mi?) Azaltarak mi bıraktın yoksa dozu hiç düşürmeden birden mi kestin?

Bebegimhadi Bebegimhadi sen progestan ile estrofem kullanmayı ne zaman bıraktın? (Sanırım jel yerine iğne vermişlerdi sana, değil mi?) Azaltarak mi bıraktın yoksa dozu hiç düşürmeden birden mi kestin?
gnowee gnowee ben erbil beye de sordum kadın doğum doktorumda ikisi aynı şeyi söyledi.ikisinin de dediği estrofem bebeğin kalp atışı duyulunca bırakılıyor zaten protokol öyle tüp bebek tedavimde onda sorun yok.progestan herkes 9. haftanın sonuna kadar progestan iğne oluyor bende öyle oldum.ondan sonra bu yukarıdaki iki doktorda progestan jele geç dedi sabah akşam 12. haftanın sonuna kadar jel kullandım.zaten kadın doğum doktoruma kontrolümde aynı tarihti ve bırak dedi.jel 12. haftanın sonuna kadar zorunlu.tedavi gördüğümüz diğer arkadaşımında prof perinatalog dr.u da 12. hafta sonuna kadar jel verdi.onda kanamada oluyordu hem de.senin hayırdır yazar mısın, araştırmalar hiç bitmiyor :)

canımsın yaaa çok teşekkür ederim o zaman bu hafta sonuna adet olurum inşallah adet olup histereskopiyi olup 01 aralıkta gece yola çıkmak istiyorum o zamana kadar olur inşallah bu iş teşekkür ederim
sende canımm arkadaşımsın yaa opudan 7-8 gün geçiyordu adet oluyordum ben

LÜTFEN BUNU HEPİNİZ OKUYUN..(amacım sizi üzmek değil sizde bilinçli olun kontrol olun ve sonradan üzülmeyin)

Herkeze merhaba arkadaşlar beni hatırlarsınız mutlaka...Bende durumumdan hep bahsetmiştim.....5 yıldır tüp bebek bebek için uğraştık...en son bu aralık ayında son bir kez daha deneyip bu sayfayı kapatıcaktık artık olmassa olmasın yapıcak birşey yok diyecektim...göğsümde 1ay önce ufuk bir beze histettim ve hemen dr gittim ultrasyon çekildi..2cm büyüklüğünde bir kitle imiş ama dr kesin bu kanserli tümör dedi hemen memoğrafiye aldılar ordada aynı şey çıktı ağlamaktan öldüm bittim inanamadım yani ben kansermiyim şimdi dedim.......hemen biyopsi yaptılar bu gelicek biyopsi sadece senin kacıncı evrede olucağını belirlicek dediler ...biz 3 dr gezdik en iyilerini araştırdık fakat durum aynı ..çarşamba günü kan anlizlerim yapılacak ve tedaviye başlıcam...size anlatmak istediğim burada tüp bebek için aldığımız bu hormon ilaçları % 95 oranında göğüs kanserini tetikliyormuş bütün drlar aynı şeyi söylediler estrojen fazlalığı göğüse itki ediyor dediler direk...yani 2 .....3 sefer deneyip ondan sonrası size zazarı çok büyük ama maalesef bunu size tam olarak anlatmıyorlar ...fazlası her zaman zarar dedi dr...ben 10 sefer opu oldum eski yazılarımı okuyun...başa dönüp yazmak istemiyorum....yani tüp bebeğe başlamadan önce lütfen nolursunuz.......göğüs taramasından geçin memoğrafi çektirin...en azından ultrason ile bakılsın birşey yoksa tedaviye başlayın ve .her tedaviye başlamadan o iğneleri vurulmadan her seferinde kontrolden geçin benim düştüğüm hataya düşmeyin arkadaşalar ...şuan anladım ki herşey çocuk değil bakın o kadar uğraştım ama şuan da sadece düşündüğüm hayatım sağlığım yaşamak için mücadelem şuan...sizi inanın ki üzmek değil sadece bilinç olun kontrollerden her seferinde geçin........sevgili arkadaşlarım....beni şuan neler bekliyor bilmiyorum ama bu illeti yenicem ve hayatıma yeni bir sayfa açıcam ......hepinizi öpüyorum inşallah herkez birgün güzel yavrulrına kavuşur.sağlıkla kalın...

Back