- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #59.841
Ceviz ye bol bolBirazdan muayeneden ciktim bugun tedavimin 8.gunu. 2 kutu daha igne verdi doktor. Normalde 8 kutu igne ile buyumuyor mu bu yumurtalar anlamadimraporumdaki igneler bitti 1 kutu daha alqcagim.. alti ustu 1 yumurta o da buyumuyor. Okuyorum burda 6 7 yunurtasi buyuyen var moralim bozuldu bosuna mi ugrasiyirum acaba dedim az evvel kendime
geçmiş olsunben iyiyim. bebişler ikizdi biliyorsunuz. geçen hafta doktora gittim ve birini kaybettiğimizi öğrendim. inşallah diğeri sağlıkla gelir.
doktorum ilk kontrolden 1 ay sonraya randevu vermişti bana. 2 haftada bir kontrol daha rahatlatıcı. hangi ilaçları kullanıyorsun şu anda? ilaçları azaltacağını doktorun mu söyledi?
bu sefer daha yavaş büyüyor yumurtan ki benimde oldu hızlı büyümesini istiyorsan saf arı sütünü tam miktarında yani 1500 mg kadar alırsanız yumurta çok hızlı büyüyor.tedavin sonucunda bakalım ne olacak iyide olabilir.yıpratmamaya çalış kendini @DepplyBirazdan muayeneden ciktim bugun tedavimin 8.gunu. 2 kutu daha igne verdi doktor. Normalde 8 kutu igne ile buyumuyor mu bu yumurtalar anlamadimraporumdaki igneler bitti 1 kutu daha alqcagim.. alti ustu 1 yumurta o da buyumuyor. Okuyorum burda 6 7 yunurtasi buyuyen var moralim bozuldu bosuna mi ugrasiyirum acaba dedim az evvel kendime
bu sefer daha yavaş büyüyor yumurtan ki benimde oldu hızlı büyümesini istiyorsan saf arı sütünü tam miktarında yani 1500 mg kadar alırsanız yumurta çok hızlı büyüyor.tedavin sonucunda bakalım ne olacak iyide olabilir.yıpratmamaya çalış kendini @DepplyBirazdan muayeneden ciktim bugun tedavimin 8.gunu. 2 kutu daha igne verdi doktor. Normalde 8 kutu igne ile buyumuyor mu bu yumurtalar anlamadimraporumdaki igneler bitti 1 kutu daha alqcagim.. alti ustu 1 yumurta o da buyumuyor. Okuyorum burda 6 7 yunurtasi buyuyen var moralim bozuldu bosuna mi ugrasiyirum acaba dedim az evvel kendime
Sagol canim bir yerde okudum hizli buyuyen yumurtalar genelde kalitesiz oluyormus zaten. Bende oluruna biraktim yarin tekrar bakacak doktorum. Bakalim ne diyecekbu sefer daha yavaş büyüyor yumurtan ki benimde oldu hızlı büyümesini istiyorsan saf arı sütünü tam miktarında yani 1500 mg kadar alırsanız yumurta çok hızlı büyüyor.tedavin sonucunda bakalım ne olacak iyide olabilir.yıpratmamaya çalış kendini @Depply
Sagol canim bir yerde okudum hizli buyuyen yumurtalar genelde kalitesiz oluyormus zaten. Bende oluruna biraktim yarin tekrar bakacak doktorum. Bakalim ne diyecek
merhaba bende aralık ayında tedavi olacağım eğriçayır saf arı sütünü alsam faydası olur mu bir haftada? birde ne şekilde temin etmiştiniz internetten sipariş versem problem olur mu?
Ben iyiyim bulantı yok 2 haftada 1 kontrole çağırıyor Dr um. Bebiş en son gördüğümde iyiydi kalp atışı görmüştük iyidir inşallah :) p.tesi yada salı yine kontrole gidicem ilaçları azalmaya başlayacak Dr
ben iyiyim. bebişler ikizdi biliyorsunuz. geçen hafta doktora gittim ve birini kaybettiğimizi öğrendim. inşallah diğeri sağlıkla gelir.
doktorum ilk kontrolden 1 ay sonraya randevu vermişti bana. 2 haftada bir kontrol daha rahatlatıcı. hangi ilaçları kullanıyorsun şu anda? ilaçları azaltacağını doktorun mu söyledi?
günaydın gençler benimde herşey yolunda gidiyor çok şükür.bu bebek çok akıllı uslu annesine hep yardımcı oluyor üzmüyor maşallahartık daha rahat edeceğim bir döneme girecekmişim sözde mide bulantısı falan yokta bir kere çok kötü oldum istifra ettim.kereviz salatası ve karışık kızartma annemlerde yedik sarımsaklı yoğurtlu şeyler.hiç iyi gelmedi ilk kez istifra ettim 3 kez aynı gece size tavsiye etmem.ellerim uyuşuyor sık sık olabiliyormuş.sen ne yapıyorsun A anneveoglusu keyifler nasıl ?
Evet canım Dr söyledi duruma göre azaltalim demişti geçen hafta. Estrofem.jel . Aspirin. Progestan iğne. Cleaxsn iğne kullanıyorum. Folik asit 12. Haftada bırakıp demir ilacına başlayacağımben iyiyim. bebişler ikizdi biliyorsunuz. geçen hafta doktora gittim ve birini kaybettiğimizi öğrendim. inşallah diğeri sağlıkla gelir.
geçmiş olsun A anneveoglusu . oğlunda üzmemiş seni güzel bir duygu. tarlusalla 7 -8 gün sonra adet oluyordum.maşallah maşallah kuzuma annesini üzmesin benim oğlumda gebelikte beni hiç üzmedi canım
bir kere kustum oda eşim çok ısrar etti sucuk yedirdi ondan oysa kokusu bile beni etkiliyordu düşün birde yemek
bende iyiyim canım ilaçların son dönemindeyim tarusal başladım bugün 3. günüm ama estrofemde devam ediyor ne zaman adet olurum sence tarusala başlayınca
adet olup temizlenince kontrol histerestkopisi olacağım yapışıklık varmı birde miyon alınması sonrası durum nedir diye
canım tarusala başlayıncamı 7-8 gün sonra mı ( ilacı 6 gün boyunca iki kere alacağım bu gün ücüncü günü ilacın)geçmiş olsun A anneveoglusu . oğlunda üzmemiş seni güzel bir duygu. tarlusalla 7 -8 gün sonra adet oluyordum.
yok canım sorabilirsin.tarlusal içerken toplamda 7-8 günde adet oluyordum.tarlusal 5 gün içiliyor sanırım.ve arı sütü de adeti erkene getiriyor.canım tarusala başlayıncamı 7-8 gün sonra mı ( ilacı 6 gün boyunca iki kere alacağım bu gün ücüncü günü ilacın)
yoksa ilaç bittikten 7-8 gün sonramı adet olunuyor
çok soruyorum ama memleketlere gitmek istiyoruz uçak bileti alacağım ama kontrol histereskopisinin olacağı tarihe denk gelmesinden korkuyorum
canımsın yaaa çok teşekkür ederim o zaman bu hafta sonuna adet olurum inşallah adet olup histereskopiyi olup 01 aralıkta gece yola çıkmak istiyorum o zamana kadar olur inşallah bu iş teşekkür ederimyok canım sorabilirsin.tarlusal içerken toplamda 7-8 günde adet oluyordum.tarlusal 5 gün içiliyor sanırım.ve arı sütü de adeti erkene getiriyor.
Bebegimhadi sen progestan ile estrofem kullanmayı ne zaman bıraktın? (Sanırım jel yerine iğne vermişlerdi sana, değil mi?) Azaltarak mi bıraktın yoksa dozu hiç düşürmeden birden mi kestin?
sende canımm arkadaşımsın yaa opudan 7-8 gün geçiyordu adet oluyordum bencanımsın yaaa çok teşekkür ederim o zaman bu hafta sonuna adet olurum inşallah adet olup histereskopiyi olup 01 aralıkta gece yola çıkmak istiyorum o zamana kadar olur inşallah bu iş teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?