Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba canım tekrar 40 yaşa girerken amh 0.95 di dr.lar acil evlenin dedi.bir yıl sonra 41 e girerken 0.56 amh.dr 0.60 diyelim dedi labaratuvar farki koydu.her yıl %30 düşüyorsa 42.5 da evlendim iyice düşmüştür.havuz yöntemine canın sıkılmasın vaktimiz az bosa zaman geçirmeden 3 ayda yapıp bitirirsin.ne kadar zaman kazanacaksın bir bak.herkes 3 kez tüp deniyor genelde

Mide bulantısında aynıyız aynı.bende istifra etmedim.ama seninde daha bulanacak bence.senin kızın olabilir ama erkek haberi bende çok yogun.
kiz sayisi iki yıldır çokmuş bu arada.sana cok seviniyorum 3. Denemen çünkü hakkındı

Hayırlı olsun tedavin pozitif sonucla bebegin olsun ins.

Siz tecrubelisiniz, havuz yontemi kisa bir ozet gecermisiniz? Sizde nasil oldu? Dondurma, cozdurme ekstara maliyet sanirim.. ben raporlu tedavi oluyirumda..
3 kez opu olunuyor genelde. ilk opuda bir tüp bebek parası ödedim transfer kısmı saklı kalarak bundan sonraki her opu 4.200 tl.her opuda 4 5 yumurta alındı 2-3 kaldı derken 5. güne embriyolar bekletiliyor.genelde 1 embriyo 5. güne kaldı.bu embriyo donduruldu ve hücre pgt.ye gönderildi tüm kromozomlara bakıldı.her genetiğe giden embriyo için 350 dolar ödeniyor ki uygun bir rakam.başka merkezlerde 500 dolar olduğunu yazdı arkadaşlar.bir kereye mahsus rahim dinlendirme diye 500 tl. ödedim.bu da embriyo dondurulup bekletildiği için alınıyor.havuz yöntemi 3 ayda tamamlayabileceğin oldukça karlı ve embriyo biriktireceğin bir yöntem.ben ocakta doktora gittim şubatta ilk opuyu oldum.mayısta benim opular bitti.ondan sonra era testi ve cd56 testi yapıldı bu nedenle 17 ağustosta transferim yapıldı.embriyolar pgt.den 25-35 gün arası geliyordu.4 embriyodan 2 sağlıklı embriyo geldi.birini dondurduk 1500 tl.bir yıllık ücreti seneye daha düşük olacaktır umarım.bir yıl geçmeden hamile kaldım.bunu tek tek denesen belki 2 yılını alacak.anlatmak istediğim zamanla yarışanlar için havuz yöntemi pratik bir yöntem.dondurma çözdürme de şöyle; taze embriyo transferinde rahim hormonlar sebebiyle hareketliyken transfer yapılıyor.dondurulmuş embriyo eğer iyi bir labaratuvarsa % 15 şansı arttırıyor.çünkü rahim doğal haline döndükten sonra o ay bekletilerek bir sonraki aya transfer olunuyor.labaratuvarlarına bence güvenmeyen doktorlar dondurulmuş embriyoyu kötülüyor onun bozulma ihtimali var diyor.bende gen-artta bunu duydum labaratuvarı iyi diye duyduğum halde.biraz da "senle mi uğraşacağız transferini yapalım başımızdan git" gibi birşey . "taze yapalım illa bu daha iyi demeleri" . kesinlikle inanmıyorum rahim dinlendiği zaman şans daha fazla . dondurma çözdürmeden de korkma bence.ama doktor bunu tavsiye etmiyorsa oradan kaç bence labaratuvarına güvenmediği için tavsiye etmiyor zaten.yine konuşuruz sen birşey olunca yaz canım.

Son düzenleme:
Uzun anlatimin icin cok tesekkur ederim...yook o dondurma isinde uzman olduklarini anlatmisti gorusmede zaten. Bugun tedavimin 4.gunu ilk kez tedavi oluyorm. Bakalim beni neler bekliyor. Ilk olunca insan tedirgin oluyor. Acaba kotu seyler mi yasarim diye dusunmeden edemiyor. Insalaah ignelere tepki verirde yumurtalarim buyur. Endiseliyim ya buyumezse diye. Oylece kalirlarsa diye klomenle birbkez kimyasal yasadim onu kullanmak istedim. Ama doktor bana femera verdi kistim oldugu icin oda kafama takildi. Mesela ben bugun bitiyor igneler. Yarin muayenw gunum. Bakalim ne olacak

Senin simdi 3 opuda kac embriyon olustu saglikli ve donsurulmus. Hamile de kalmissim kac haftaliksin hayirli olsun arkadssim saglikla kucagina alirsin insallah

uzun yazdım ne yazık. :) o zaman sevindim yerin neresiydi ?? klomeni ben pek sevmem.benim yumurta saklamaya çalıştığımda yumurtanın içini boş çıkardı klomen.femara ise bu tedavimde kullanılan ilaç sanırım bana iyi de geldi.ilk 5 gün femara kullanıldı son 2 opumda ondan sonra iğneye geçildi.klomen kist yaparmış özellikle benim gibi 40 lı yaşlara ve benim yumurtam değil kocaman bir kistim olmuştu yumurta saklamada.bu arada saf arı sütünü ayrı. yanında bal ve polen karışımı bol bol yemeni tavsiye ederim.iyi bir yerden alacağın eğriçayır veya tanıdık iyi bir balcıdan.tedavidesin ne güzel isteklerine bir adım daha yaklaştın olumlu düşün bence. buralar seni etkiliyorsa hiç buraları okuma.tedavin hayırlı uğurlu olsun kaç kez opu olacakmışsın ?

Senin simdi 3 opuda kac embriyon olustu saglikli ve donsurulmus. Hamile de kalmissim kac haftaliksin hayirli olsun arkadssim saglikla kucagina alirsin insallah
4 embriyo pgt.ye gitti 2 sağlıklı embriyo pgt.den geldi.biri transfer oldu hamileyim 14 haftaya girdim.1 embriyo da donduruldu.amin sağol seninde darısı başına Allah sevindirsin seni de inş.hepimizde sağlıkla kucağımıza alalım inş.

Bursadayim ben. Bilmiyorumki kac kez opu olacak. 4.gunum ve daha hic muayene olmadim ignelerden sonra. 2 yumurtam vardi adetim 2.gun. ama bir tanesi maalesef kistimin altinda doktor sen uyurken ben onu baski yaparak yumruk ile almaya calisicagim dedi. Umarim alabilir ;( keske daha cok olsaydi ama durm bu umarim sayim artar... corek otu ile bal tarcin karisimi onu yemeyi dusunuyorum.. insallah guzel seyler olur..

jalapenocuğum, Allah tamamına erdirsin, sağlıklı bir doğum diliyorum:) hamişler çoğalıyor, 6000. sayfaya az kaldı:) darışı tüm bebiş isteyenlere...

jalapenocuğum, Allah tamamına erdirsin, sağlıklı bir doğum diliyorum:) hamişler çoğalıyor, 6000. sayfaya az kaldı:) darışı tüm bebiş isteyenlere...
Amin amin amin teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda bu topiğin güzel annelerinin güzel haberlerini alalım teker teker...
Kaç oldu şimdi 6000 e kadar? Kaç demiştiniz? Ona göre 7000e hedef belirleyelim

Amin amin amin teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda bu topiğin güzel annelerinin güzel haberlerini alalım teker teker...
Kaç oldu şimdi 6000 e kadar? Kaç demiştiniz? Ona göre 7000e hedef belirleyelim
senle birlikte şu an hamile sayımız 5 diye biliyorum. 7000e kadar inşallah kalanların hepsi hamiş olsun :)

Şu an tv de de banu ozmen isimli bir doktor var
İnternette şöyle bir yazisini buldum: (43 yaşında doğum yapmış kendisi)

"Yaşlanmayı geciktirmek istiyorsanız, bırakın detoksu, önce stresten uzaklaşın," dedi.

Genç kalmak isteyen kadınlara tavsiyesi ise doğum yapmak.

Özellikle 40'ından sonra doğum yapan kadınların ömrü iki kat uzuyormuş,

bilginize...

Demis :)

merhaba hayırlı olsun hamile olduğunuzu yeni öğrendim kendi yumurtanızlamı hamile kaldınız

Oh maşallah..böyle haberler herkese umut oluyor,Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin..Hangi hastane kime gittiniz?
Sağol amin darısı sana zaten cok gençsin.doktor erbil yagmur.bahceci fulyadaydı yazın ayrıldı merkezden. yine aynı binada özel muayene actı.bugün tavsiye ettigim ikinci arkadaßımda pozitif haberi aldı cok şükür bilmiyorum şans mı akıl fikir mi bu, bence akıl fikir

kızlar benide aranıza alırmısınız dertleşecek kimsem yok yaş 44 6senedir tedavi görüyorum 7 kez tüp bebek sonuç koca bir sıfır yumurta rezervim az ya boş çıkıyor ya döllenmiyor doktor önümüzdeki ay son kez dene ve bırak artık dedi çok üzüldüm dün haberlerde gördüm 55 yaşında ikiz bebekleri olmuş ne yiyip ne içiyolar bu yaşta nasıl kaliteli yumurta oluyor bilmiyorum allahın taktiri tabi bana yumurta kalitesi için ne önerirsiniz bu belkide benim son şansım lütfen yardım edin

Merhaba 55 yasinda adet görüp rezervi olan bir insanoğlu mümkün degil canim
25-35 arasidir dogurganlik
Biz tüple şansımızı deniyoruz kismette varsa olacak yoksa olmayacak ve hayatimiza devam edicez
O bayanin 55 yas olayi donörle yapildi diye biliyorum
Dünyaları yese 55 e kadar yumurta kalmaz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…