Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bi arkadaş daha yazmış ama gerçekten 55 yaşında kendi yumurtasıyla hamile kalmak imkansız onu bırakın 45 -46 yaşından sonra bile imkansız gibi burada daha genç yaşta olup tüp bebekle bile hamile kalamayan birsürü kadın görüyoruz hikayeler okuyoruz arada bir iki mucize yaşansada oda Allahın taktiri ama 55 yaşında anca donasyonla hamile kalabilir bazı haberler çıkıyor hatta dünyada bile birsürü ünlünün bu yöntemle hamile kaldıgı söyleniyor bazısı açıklasada saklayan çok fazla var insanlarda bunlara bakıp umutlanıyor buda çok doğru bir şey degil doktorlarında en çok şikayet ettigi şeylerden biri çünkü bu şekilde haberleri görüp hastanelere giden insanlar var ama Allah fizyolojik olarak kadını öyle bir yaratmış ki o yüzden menapoz diye bir şey var öyle olsa herkes 35-40 yaşından sonra çocuk doğurmak ister genç yaşta neden uğraşsın yani istedigimiz zaman hamile kalabildikten sonra benim annem mesela 55 yaşında hala regl oluyor 45 yaşında kendiliginden hamile kaldı ama bunlar tek tük örnekler birazda genetigin iyide olması lazım şans yani ama yumurta bitmesi menapozdan önceymiş 45-46 yaşında bitermiş doktorlar öyle söylüyor evet fazla zamanın kalmamış olabilir ama
Allah inş sanada hayırlısıyla nasip eder herzaman umutlu ol ama bazı gerçekleride insanlar görmeli sonrası hayalkırıklıgı olabiliyor kendini çok yıpratma gerçekçi olmak herzaman iyidir

Tabi alırız aramıza hoşgeldin.o haberi bende gördüm.bana kendi yumurtasıymış gibi geldi 25 yıl sonra çocuklar olmus.kendi yumurta ve spermleri olmasa neye bu kadar sevinsinler diye düşündüm.haberlikte olmazlardı.bana da kendilerinin gibi geldi.donasyon gibi gelmedi.saf arı sütü bal polen yiyoruz biz. bende yedim mucizevi iyi geldi.yum sayısı veya kalitesi hep arttı.ins pozitif olur senin de

Merhana kizlar.. benimde toplamda 3 yunurtam buyumus ama dr istedigin ml de degiller diyerek 3 igne daha vermisti. Az doz ilac kullaniyor bende. Sali gunu tekrar gidecegim bakalim ne olacak. Adetin 2.gunu 2 tane vardi. Birbtanesi kistimin altina sikismisti. Insallah onuda alabilrim dedi opu sirasinda ama tabi biraz zor. Dunyaya gelmemek icin alltta saklaniyor velet o da hakli bir tane daha olusmus yumurta o da kistimin oldugu tarafta insallah biraz daha buyurler bakalim. Bu arada ben bak corekotu tarcin karisimi yaptim yiyorum 3 sefer. Sizce faydasi olur mu?

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

banada doktorum önerdi bal tarçın çörekotu inşallah faydası olur

çok teşekkür ederim bende deneyim o zaman bebeğiniz hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar ben Bahçelievler medicalpark medipol ve Atakent acıbademde tüp bebek denedim hep aynı tedaviler hep aynı ilaçlar iğneler kullandım olumlu sonuç alamadım acaba bütün merkezler hep aynı yöntemimi kullanıyor şu anda İstanbul tüp bebek merkeziyle iletişim halindeyim orda ne yapılcak merak içindeyim medicalparkta yumurtam 2 adet olmasına rağmen hep yüksek dozda iğneler kullandım sonuç boş yumurta daha düşük dozdada zaten 2 yumurta oluşuyor benim sayıdan çok kalitesiyle ilgili problemim var bununda uygun bir tedavisi yok sanırım zor hastalarla uğraşmak istemiyolar doktorlar herkesin çocuğu olmak zorunda değil diyolar bana dua edin ne olur

merhaba duygularını cok ıyı anlıyorum (ya da oyle sanıyorum)
benım kendılıgınden hamıleleık ve kalp atısını duyduktan sonra dusuk var
üstüne aldıgım 1. tedavim onca yumurta ve embriyo sayısına ragmen basarısızlıkla sonuclanınca tramva hibi bisey gecirmişiz eşimle.
simdi donunce gecmişe anlıyorum
bunun nedeni de sayılar!! dediğin gibi bu süreçte sayıların kişisel deneyimimizde çok bir etkisi olmuyor
fakat 41 yasında biri olarak kabul ettiğim tek sayı var o da yasımız
bunun bir tedaviyle pozitif sonuclanmayacak kadar ileri bir yas oldugunu kabul ettim artık.
ama bu tersine umutsuzluk getirmedi, getirmesin arkadasım
yani bizim yaş için bebek bir "mücadele", sabır çaba dua hepsi birarada. bu gerçekliği kabul ettim
bazen güzel sonuclar alınıyor bazen de olumsuz

insallah sen de mucadelen de güzelliklere ulasırsın arkadasım

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.Lucrin deport (üç aylık 3.75) kullanıp leke şeklinde kanaması olan oldumu?. Kistim için kullanıyorum leke şeklinde kanamam oluyor kafayı yiyecem. Doktor da rahim içi çok incelmiştir dedi. İl dışında olduğum için muayeneye de gidemedim.

Bebegimhadi saf arı sütü bal polen yiyoruz yazmışsın bir sorum vardi:
Bu arisutu bal polen propolis karisimli olan bal mi?
Yoksa
Bir de cam tüpte arisutu ve portakal suyu karisimi var egricayir markasinin ondan mi?
Marka yazmak istemessen özelden yazabilir misin bana
Teşekkür ederim :)

merhaba floransa17 özelden yazdım evet eğriçayırın ampullerinden bahsediyorum.benim bir arkadaşım daha hamile :)) erbil beye gitti 31 yaşında 3. denemesi o da eğriçayırdan saf arı sütü alıp içti.yol aynı bu denenmiş bir yol faydasını gören çok kişi oldu ben dahil.sende içini ferah tut seninde olacağına inanıyorum.buradaki arkadaşlarımızın da olacağına inanıyorum

canım bende eğriçayırın cam tüpte olanı kullandım tavsiye ederim

Merhaba kızlar... çörek otu bal tarçın karışımı birde zeytınyagında bekletilmiş incir kürleri hakkında ne düşünüyorsunuz...
ben onları uyguluyorum kendımde. kalite artrıyormuş... kullanıpta faydasını gören oldu mu hiç...

Ya ben onu aldim gecen tüp denememde yumurtalara bir zarari olur Ne bilim opudan önce catlatir diye eşime icirdim :)) Hepsini
O yuzden negatif oldu demekki :/
canım yumurtalar çatlamasın diye (önden gidenler için) orgutran mı ne o iğne veriyor drlar ben o iğneden 3 gün vuruldum opu öncesi

canım incir ve tarçının kalite ve sayıyı arttırıyor bu kesin iyi yapıyorsun

canım incir ve tarçının kalite ve sayıyı arttırıyor bu kesin iyi yapıyorsun
evet cok arastırdım 10 kısı kullanmıssa 1 kısı olumsuz yazmıs... ama ben gec kesfettım bu kürleri. yumurtlarım istediği ml de olmamıs dr dedı. 1, 2 ml küçük dedi yarın adetin 9.günü dr muayene edecek inş. büyürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…