- Konu Sahibi akideciknane
- #59.801
kızlar benide aranıza alırmısınız dertleşecek kimsem yok yaş 44 6senedir tedavi görüyorum 7 kez tüp bebek sonuç koca bir sıfır yumurta rezervim az ya boş çıkıyor ya döllenmiyor doktor önümüzdeki ay son kez dene ve bırak artık dedi çok üzüldüm dün haberlerde gördüm 55 yaşında ikiz bebekleri olmuş ne yiyip ne içiyolar bu yaşta nasıl kaliteli yumurta oluyor bilmiyorum allahın taktiri tabi bana yumurta kalitesi için ne önerirsiniz bu belkide benim son şansım lütfen yardım edin
bi arkadaş daha yazmış ama gerçekten 55 yaşında kendi yumurtasıyla hamile kalmak imkansız onu bırakın 45 -46 yaşından sonra bile imkansız gibi burada daha genç yaşta olup tüp bebekle bile hamile kalamayan birsürü kadın görüyoruz hikayeler okuyoruz arada bir iki mucize yaşansada oda Allahın taktiri ama 55 yaşında anca donasyonla hamile kalabilir bazı haberler çıkıyor hatta dünyada bile birsürü ünlünün bu yöntemle hamile kaldıgı söyleniyor bazısı açıklasada saklayan çok fazla var insanlarda bunlara bakıp umutlanıyor buda çok doğru bir şey degil doktorlarında en çok şikayet ettigi şeylerden biri çünkü bu şekilde haberleri görüp hastanelere giden insanlar var ama Allah fizyolojik olarak kadını öyle bir yaratmış ki o yüzden menapoz diye bir şey var öyle olsa herkes 35-40 yaşından sonra çocuk doğurmak ister genç yaşta neden uğraşsın yani istedigimiz zaman hamile kalabildikten sonra benim annem mesela 55 yaşında hala regl oluyor 45 yaşında kendiliginden hamile kaldı ama bunlar tek tük örnekler birazda genetigin iyide olması lazım şans yani ama yumurta bitmesi menapozdan önceymiş 45-46 yaşında bitermiş doktorlar öyle söylüyor evet fazla zamanın kalmamış olabilir ama
Allah inş sanada hayırlısıyla nasip eder herzaman umutlu ol ama bazı gerçekleride insanlar görmeli sonrası hayalkırıklıgı olabiliyor kendini çok yıpratma gerçekçi olmak herzaman iyidir