- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.801
tebrik ederim arkadaşım allah tamamına erdirsinKızlarrrr hamileyimmmmmm, büyük sürpriz oldu
Sağol canım, darısı başına inşallahtebrik ederim arkadaşım allah tamamına erdirsin
Gözün aydın tebriklerKızlarrrr hamileyimmmmmm, büyük sürpriz oldu
Aa hayırlı olsun. Nasıl oldu?Kızlarrrr hamileyimmmmmm, büyük sürpriz oldu
B Bluemoon78 doğal yollardan hamile kalmış. Benimle aynı merkezde 3.tedaviye başlamayı beklerken sürpriz olmuş. :)Haremiz Sağol canım,3. Tedavim için reglimi bekliyordum hafta sonu gelmeyince acaba mı dedim dayanamadım bugün test yaptım evde pozitif şaşkınım hala
Heyecan var sıkışık olmak sıkıntı sadece birde kasiklara bastiriyorlar ultrasonda görmek için o kısım bir geçse.3 tane iyi gidiyordu en son. 2tane transfer olacak diğerleri arkadan gelenler ne oldu bugün hepsini ogrenirim hazırlanıyorum birazdan çıkarımsevil35 nasulsın. Heyecan var mı? Kaç embriyo kalmış? Nir tane transfer değil mi?
Sakın benim gibi çok su içme çok sıkışma. Çok önemli. Rahat ol sen bari ekranda bebikinin rahme düşüşünü izle:) allah yardımcın olsun
Gözün aydın cnm sağlıklı hamilelik dilerim sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlarrrr hamileyimmmmmm, büyük sürpriz oldu
Heyecan ve korku var :) çıkıyorum birazdansevil35 canım nasılsın? Merakla bekliyoruz...
Maşallah size.Kızlarrrr hamileyimmmmmm, büyük sürpriz oldu
Allah yardımcın olsun. İnşallah ğozitifi gör sağlıklaHeyecan var sıkışık olmak sıkıntı sadece birde kasiklara bastiriyorlar ultrasonda görmek için o kısım bir geçse.3 tane iyi gidiyordu en son. 2tane transfer olacak diğerleri arkadan gelenler ne oldu bugün hepsini ogrenirim hazırlanıyorum birazdan çıkarımdua edin nolur
Son tedavinizi ne zaman yaptırmıştınız? Acaba negatif tüp bebek sonrası olan hamileliklerden mi acaba.Haremiz Sağol canım,3. Tedavim için reglimi bekliyordum hafta sonu gelmeyince acaba mı dedim dayanamadım bugün test yaptım evde pozitif şaşkınım hala
aramıza hoşgeldiniz arkadaşım bende 40 yaşındayımMerhaba arkadaşlar,
Güzel paylaşımlarımınızı okudum ve biraz moral kazandım ama 6 bin sayfa olunca tabi hepsini okuyamadım:)
Ben bu yıl tam 40 yasındayım ve bir bucuk yıldır öyle çok üstüne düşmesek de doğal yollardan hamile kalamadım. Şimdi bir tüp bebek merkeziyle görüşmeyi düşünüyoruz. İstanbul'da yaşıyorum ve çok fazla alternatif var. Ve maliyetler de gözümü korkuttu açıkçası biraz. Bu konuda deneyimli ve 40 yaşından sonra tüp bebek sahibi olmuşarkadaşlar tavsiyeleri ve nasıl bir yol izledikleri konusunda bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Ayrıca maliyetler ve süreçleri de paylaşabilirseniz çok çok sevinirim.
Muhteşem bir haber. Gözünüz aydınHaremiz Sağol canım,3. Tedavim için reglimi bekliyordum hafta sonu gelmeyince acaba mı dedim dayanamadım bugün test yaptım evde pozitif şaşkınım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?