- 27 Nisan 2015
- 168
- 346
- 33
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.841
sagol canim , amin inşallah.Hadi güzel haberlerle gel inşallah.
Çok sevindim o yumurta sayısı tedavi devamında hatta 2.opu'da bile artabiliyor. İnşallah güzel geçer tedavin, bol bol embriyon olur tedavinin sonunda
Bu hafta ard arda opu'lar, transferler, tedaviye başlayanlar... Tüm foliküller dolu çıksın, olgun çıksın, bolca kaliteli embriyolar olsun, transfer edilen tüm embriyolar annelerinin rahmine sıkı sıkı tutunsun İnşallahHaremiz sevil35 A anneveoglusu ys3m
Çok rahatlatttin Sağol. Dile getirmesemde neden 5. Gün değil diyordum 3. Günde tutabiliyor sizlerden duyunca moral oluyor. Inşallah hayırlı güzel haberler verebiliriz birbirimize
Evet canım yoldayız:) eve dönüyoruz. Transfer için o kadar fazla sıkışıktım ki transfer de yarım saat gecikince 4 defa birazını boşaltmam gerekti yinede ölüyordum transfer sırasında. Sen sakın çok sıkışık gürme canın fena yanıyor. Hoca sıkma kendini diye diye bi hal oldu ama hel de bana sor dokundukça bırakacağım neredeyse. O basınç ve acı beni mahvetti rahat olamadım bir türlü.inşallah bundan dolayı bi aksilik olmaz.
Sen 1 saat kala yavaş yavaş su içmeye başla be 1 lt yi aşma derim. Sana da bol şans inşallah
Hayırlı uğurlu olsun. Pozitif sonuçlarınız, sağlıklı bebekleriniz olsun inşallah. Dualarımız sizlerle ve en az sizler kadar heyecanlıyım.sevil35 ys3m A anneveoglusu
cok geçmiş olsun , 1,5cm buyuk mu bende de oluyor asiri yüklendiğimde kist diyor doktor sonra adetimle geçiyor seninki farkli mi ?Canım ekimde rahimde 1,5 cmlik miyon alınacak rahim hazır olunca Ocak ayında transfer
hayırlısı olsun inşallah canım pozitif sonuçlar olsun inşallah...Evet canım yoldayız:) eve dönüyoruz. Transfer için o kadar fazla sıkışıktım ki transfer de yarım saat gecikince 4 defa birazını boşaltmam gerekti yinede ölüyordum transfer sırasında. Sen sakın çok sıkışık gürme canın fena yanıyor. Hoca sıkma kendini diye diye bi hal oldu ama hel de bana sor dokundukça bırakacağım neredeyse. O basınç ve acı beni mahvetti rahat olamadım bir türlü.inşallah bundan dolayı bi aksilik olmaz.
Sen 1 saat kala yavaş yavaş su içmeye başla be 1 lt yi aşma derim. Sana da bol şans inşallah
Cok teşekkür ederim , hep beraber güzel haberler veririz inşallah@ys3m canım tedavin hayırlı olsun maşallah 4 tanesi de kaliteli olsun inşallah.
sevil35 seninde transferin hayırlı olsun canım inşallah müjdeli haberler bekliyoruz hepinizde.
@anneveoglusu canım yumurta sayın çok güzel 41 kere maşallah..
@poppy73 canım amh değerin süper canım sana da maşallah
Kızlarrrr hamileyimmmmmm, büyük sürpriz oldu
Yani Rıza bey de aynı derece de ilgili demek istiyorsunuz değil mi? Ben sanki özel muayanehaneden çok hastane ortamı olursa kendimi daha rahat hissedicem gibi geliyor.
Heyecan var sıkışık olmak sıkıntı sadece birde kasiklara bastiriyorlar ultrasonda görmek için o kısım bir geçse.3 tane iyi gidiyordu en son. 2tane transfer olacak diğerleri arkadan gelenler ne oldu bugün hepsini ogrenirim hazırlanıyorum birazdan çıkarımdua edin nolur
Özelden yaziyorum.bıktı artık kızlar bildikleri konu da.Ge
Genetiğe kaç tane yollayabildim kaçı temiz geldi ben de rezerv azlığı var eğer beşinci güne giderse genetiğe gidecek de
cok geçmiş olsun , 1,5cm buyuk mu bende de oluyor asiri yüklendiğimde kist diyor doktor sonra adetimle geçiyor seninki farkli mi ?
aramıza hoşgeldiniz arkadaşım bende 40 yaşındayım
istanbul bahçeci fulya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum yarın yumurtalar toplanacak benim
Idrar torbasıni doldurdular ama çok sıkıntılı geçmedi diğerlerine göre çok iyiydi 2 tane ışık geldi gördüm inşallah beni birakmazlar
çok teşekkür ederim inşallah seninde yumoşlar güzel gelişir canımGüzel haberlerini bekliyoruz artik
Merkezdeyim giyindim bekliyorum 8 ve 9 hücreli 2 Embryo transfer edilecek çok sıkışık değilim idrar torbası dolduracak sondayla sanırım bu hücrelerle ilgili bilgisi olan varmı nasıl sizce
Ne derler buna bilemedim , o kadar özel hastanelerde doktorlarda ugras ama olmasin , kendiliğinden olsun.İlk tedavim ocak ayındaydı 4 yumurta toplanmıştı mart ayında düşük oldu, 2. Tedavim haziran ayındaydı 6 yumurta toplandı tutmadı. Yaşım 39 rezerv azlığı var, eşimde morfoloji 2 çok beklemek istemiyordum bu nedenle merkezimi değiştirmiştim eylül reglimle başlıycaktım, alahım nasip etti bu ay kendiliğinden geldi bebeğim, darısı sizlerin başına en kısa sürede inşallah
Allah yardımcın olsun ama en basiti bu zaten bir uyuyup bir uyanıyorsun sonu güzel olsun inşallah:))arkadaşlar dua edin bana hayırlısı ile atlatayım yarın opuyu saat :09,30 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?