Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sagol canim , amin inşallah.
kisa tedavi görüyorum 2.opu olmuyor ilk opuda hepsi kocaman ve saglikli olsun inşallah :)

Çok rahatlatttin Sağol. Dile getirmesemde neden 5. Gün değil diyordum 3. Günde tutabiliyor sizlerden duyunca moral oluyor. Inşallah hayırlı güzel haberler verebiliriz birbirimize

ben sadece bir ornegim , burada birsürü örnekleri var bunun.
O yüzden n'apiyoruz; morali yerinde bırakıyoruz

hadi bakalim cogu bitti azı kaldı güzel haberlerin olsun insallah

hayırlısı olsun inşallah canım pozitif sonuçlar olsun inşallah...

Cok teşekkür ederim , hep beraber güzel haberler veririz inşallah

Yani Rıza bey de aynı derece de ilgili demek istiyorsunuz değil mi? Ben sanki özel muayanehaneden çok hastane ortamı olursa kendimi daha rahat hissedicem gibi geliyor.

canım Remzi Abalı drum. dediğim gibi arkadaşın drunu hiç görmedim tanımıyorum benim tedaviye başladığında o istifa etmişti anlattıklarından her ihtimali değerlendiren titiz bir dr bilgisine güveniyorum.

hayirli haberlerle inşallah

cok geçmiş olsun , 1,5cm buyuk mu bende de oluyor asiri yüklendiğimde kist diyor doktor sonra adetimle geçiyor seninki farkli mi ?

canım bu rahimde et beni gibi düşün öyle birşey benimki gebeliği etkileyecek noktada o varken transfer yapmam dedi dr. onu alacak ekim ayında kist ayrı birşey adetle gidiyormuş veya ilaçla benimki öylebirşey değil

Merkezdeyim giyindim bekliyorum 8 ve 9 hücreli 2 Embryo transfer edilecek çok sıkışık değilim idrar torbası dolduracak sondayla sanırım bu hücrelerle ilgili bilgisi olan varmı nasıl sizce

benim 3.gün tutunan 8 hücreliydi. Seninkiler de sana tutunacaktır rahat ol sen.
bol sans

Ne derler buna bilemedim , o kadar özel hastanelerde doktorlarda ugras ama olmasin , kendiliğinden olsun.
Hayirli olsun , kan testi yaptirdin mi ? bence hemen bir doktor bulman gerek kendine

sevil35 Haremiz ve transfer olan arkadaşlar tebrik ederim hepinizi inşallah pozitifli olarak sonuçlanır.. Allah yüzünüzü güldürsün inşalah.. bende bu gün regle oldum yarın sabah dr'a gidiyorum transfer için konuşacağız hayırlısı ekimde burası baya şenlikli geçecek.. inşallah hepmizin ki hayırlısıyla pozitif olur.. 2018 bebekleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…