Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ay benim ilk olsuğu için heyecanlıyım. Sakğn kalmaya çalışacağım. Allah yardımcımız olsun. Asul önümüzdeki 12 gün çatlarım ben meraktan.
Beni de Transferden çok sonrası 12 gün heyecanlandırıyor nasıl test gününü beklerim bilemiyorum
Ocak ayını iple çekiyorum

Tedaviniz Hayırlı olsun arkadaşım Güzel sonuçlar alırsın inşallah

Iyiyim canım çok sağol. Benim yarın 3. Gün transferi olacak nasipse 14:30 da. Heyecan var ama sakin olmaya çalışıyorum çok kafaya takmak yaramıyor bana.
transferin hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah dualarımız sizlerle pozitif haberini alalım inş.sağlıkla gelsin sakin kalmana sevindimm.
bende femara ile tedavi gördüm sonra iğne verildi merional.tedavin hayırlı olsun.maşallah hep birlikte peşpeşe kızlar geliyor. pozitif sonuçlar sağlıklı bebekler nasip olsun inş.

Amin canım inşallah

Sagol Bebegimhadi , sana da sağlıklı doğumlar göstersin , sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahim inşallah,
Saglikli olsun da kiz erkek farketmez dese de dilim kiz olsun diye çok istiyorum :) . Alışmış olmam gerekir ama yine de çok heyecanlıyım. Insallah yumurtalarım güzelce gelişir

Iyiyim canım çok sağol. Benim yarın 3. Gün transferi olacak nasipse 14:30 da. Heyecan var ama sakin olmaya çalışıyorum çok kafaya takmak yaramıyor bana.
5.gün neden olmadı diye sakın kendini üzme. 3.gün transferim tutunmuştu ama sonrasinda kaybettim. Insallah hayırlı haberlerini alırız sevil35

benim ilk transferimde öleceğim sandım o kadar sıkışıktım. doktor bana nasıl olduğumu sorduğunda ben iyiyim de siz az sonra iyi olurmusunuz biraktigimda bilmem diye espiri yapabilmiştim o sıkışıklıkta. 2. transferimde suyu fazla kaçırmışım hastanede az bekletildim duramayacagim falan diye hemşireye söylediğimde yarısını yapabilirsin demişlerdi . düşünsenize yarısını yapıyorsun kalanını tutuyorsun varmidir böyle birsey. Tabi ki yok ve ben yarisini yapayım derken tabi ki tamamını yaptım. sonrasında hemen soğuk su içtim 4-5 bardak. Soğuk su içtiğinde hemen iniyormuş su aşağıya bilginiz olsun. transfer esnasında da durumunun gayet iyi olduğunu söylemişti doktorum. ve ben çok rahattım. Eger kısmet olur da transfere kadar gidebilirsem cok fazla sıkıştırmayacağım kendımı . soğuk suya talim..

Dr kontrolum oldu çarşamba günü opu var

Hadi güzel haberlerle gel inşallah.

Çok sevindim o yumurta sayısı tedavi devamında hatta 2.opu'da bile artabiliyor. İnşallah güzel geçer tedavin, bol bol embriyon olur tedavinin sonunda

Bu hafta ard arda opu'lar, transferler, tedaviye başlayanlar... Tüm foliküller dolu çıksın, olgun çıksın, bolca kaliteli embriyolar olsun, transfer edilen tüm embriyolar annelerinin rahmine sıkı sıkı tutunsun İnşallah Haremiz sevil35 A anneveoglusu ys3m

Son düzenleme:
Ay ben de hala regli bekliyorum, yarın sabaha kadar gelmezse test yapıcam, çok daraldım beklemekten puffff

5.gün neden olmadı diye sakın kendini üzme. 3.gün transferim tutunmuştu ama sonrasinda kaybettim. Insallah hayırlı haberlerini alırız sevil35
Çok rahatlatttin Sağol. Dile getirmesemde neden 5. Gün değil diyordum 3. Günde tutabiliyor sizlerden duyunca moral oluyor. Inşallah hayırlı güzel haberler verebiliriz birbirimize

Ne yaptın canım bebisleri aldın geldinmi ?
Evet canım yoldayız:) eve dönüyoruz. Transfer için o kadar fazla sıkışıktım ki transfer de yarım saat gecikince 4 defa birazını boşaltmam gerekti yinede ölüyordum transfer sırasında. Sen sakın çok sıkışık gürme canın fena yanıyor. Hoca sıkma kendini diye diye bi hal oldu ama hel de bana sor dokundukça bırakacağım neredeyse. O basınç ve acı beni mahvetti rahat olamadım bir türlü.inşallah bundan dolayı bi aksilik olmaz.
Sen 1 saat kala yavaş yavaş su içmeye başla be 1 lt yi aşma derim. Sana da bol şans inşallah

Hayırlı pozitif sonuçların olsun inşallah. Dualarımdasın

Hayırlı olsun canım sıkıca tutunurlar inşallah bebisler 2tane transfer oldu demi? Seni çok iyi anlıyorum kendini sıkmamak mümkün degilki neyseki kısa sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…