- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.761
Beni de Transferden çok sonrası 12 gün heyecanlandırıyor nasıl test gününü beklerim bilemiyorumAy benim ilk olsuğu için heyecanlıyım. Sakğn kalmaya çalışacağım. Allah yardımcımız olsun. Asul önümüzdeki 12 gün çatlarım ben meraktan.
Tedaviniz Hayırlı olsun arkadaşım Güzel sonuçlar alırsın inşallahSelam kizlar,
Az once doktordan ciktim.
Sag 2 sol 2 olmak üzere 4 yumurtam gözüküyormuş.
Bugun sabah 1 aksam 1 femara hapim var 5 gün , yarin aksam da gonal F 150ml vurulmaya baslayacagim. Cumartesi kontrolum var. Hayirlisi ile basliyorum. Sonrasinda yumurtalarin Durumuna göre bakacağız.
Dualariniz , dualarimiz birbirimiz için olsun.
transferin hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah dualarımız sizlerle pozitif haberini alalım inş.sağlıkla gelsinIyiyim canım çok sağol. Benim yarın 3. Gün transferi olacak nasipse 14:30 da. Heyecan var ama sakin olmaya çalışıyorum çok kafaya takmak yaramıyor bana.
bende femara ile tedavi gördüm sonra iğne verildi merional.tedavin hayırlı olsun.maşallah hep birlikte peşpeşe kızlar geliyor.Selam kizlar,
Bugun sabah 1 aksam 1 femara hapim var 5 gün , yarin aksam da gonal F 150ml vurulmaya baslayacagim. Cumartesi kontrolum var. Hayirlisi ile basliyorum. Sonrasinda yumurtalarin Durumuna göre bakacağız.
Amin canım inşallahtransferin hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah dualarımız sizlerle pozitif haberini alalım inş.sağlıkla gelsinsakin kalmana sevindimm.
bende femara ile tedavi gördüm sonra iğne verildi merional.tedavin hayırlı olsun.maşallah hep birlikte peşpeşe kızlar geliyor.pozitif sonuçlar sağlıklı bebekler nasip olsun inş.
Neden ocak?Beni de Transferden çok sonrası 12 gün heyecanlandırıyor nasıl test gününü beklerim bilemiyorum
Ocak ayını iple çekiyorum
Baya iyiyymiş, kalitelidirler inşallah da. Şimdiden geçmiş olsun.Dr sayı vermedi ölçümler sırasında kendim saydim 10a yakın yumurta görünüyor Bakalım nasip
İnsallah kaliteli yumurtalardir kaliteli Embriryo olarak bana geri dönerler
amin inşallah , seninki de inşallah pozitifle sonuçlanırHayırlı olsun tedavin pozitif haberle sağlıkla sonuçlansın inşallah.
Amin inşallah A anneveoglusu , senin de inşallah hayırlısıyla,Tedaviniz Hayırlı olsun arkadaşım Güzel sonuçlar alırsın inşallah
transferin hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah dualarımız sizlerle pozitif haberini alalım inş.sağlıkla gelsinsakin kalmana sevindimm.
bende femara ile tedavi gördüm sonra iğne verildi merional.tedavin hayırlı olsun.maşallah hep birlikte peşpeşe kızlar geliyor.pozitif sonuçlar sağlıklı bebekler nasip olsun inş.
5.gün neden olmadı diye sakın kendini üzme. 3.gün transferim tutunmuştu ama sonrasinda kaybettim. Insallah hayırlı haberlerini alırızIyiyim canım çok sağol. Benim yarın 3. Gün transferi olacak nasipse 14:30 da. Heyecan var ama sakin olmaya çalışıyorum çok kafaya takmak yaramıyor bana.
benim ilk transferimde öleceğim sandım o kadar sıkışıktım. doktor bana nasıl olduğumu sorduğunda ben iyiyim de siz az sonra iyi olurmusunuz biraktigimda bilmem diye espiri yapabilmiştim o sıkışıklıkta. 2. transferimde suyu fazla kaçırmışım hastanede az bekletildim duramayacagim falan diye hemşireye söylediğimde yarısını yapabilirsin demişlerdi . düşünsenize yarısını yapıyorsun kalanını tutuyorsun varmidir böyle birsey. Tabi ki yok ve ben yarisini yapayım derken tabi ki tamamını yaptım. sonrasında hemen soğuk su içtim 4-5 bardak. Soğuk su içtiğinde hemen iniyormuş su aşağıya bilginiz olsun. transfer esnasında da durumunun gayet iyi olduğunu söylemişti doktorum. ve ben çok rahattım. Eger kısmet olur da transfere kadar gidebilirsem cok fazla sıkıştırmayacağım kendımı . soğuk suya talim..Anestezi olmuyor canım gerek yok çünkü 5 dk lik birsey. Acı duymuyorsun vajinal muayene gibi düşün çok kısa zamanda bitiyor. Tek sıkıntı sıkışık oluyorsun ben 2 defasında da koyvermedim :) bebisleri transfer ederken görüyorsun ekranda. Işık böyle nokta gibiler:) Allah kolaylik versin canım korkma
Dr kontrolum oldu çarşamba günü opu var
Selam kizlar,
Çok rahatlatttin Sağol. Dile getirmesemde neden 5. Gün değil diyordum 3. Günde tutabiliyor sizlerden duyunca moral oluyor. Inşallah hayırlı güzel haberler verebiliriz birbirimize5.gün neden olmadı diye sakın kendini üzme. 3.gün transferim tutunmuştu ama sonrasinda kaybettim. Insallah hayırlı haberlerini alırızsevil35
Ne yaptın canım bebisleri aldın geldinmi ?Neden ocak?
Evet canım yoldayız:) eve dönüyoruz. Transfer için o kadar fazla sıkışıktım ki transfer de yarım saat gecikince 4 defa birazını boşaltmam gerekti yinede ölüyordum transfer sırasında. Sen sakın çok sıkışık gürme canın fena yanıyor. Hoca sıkma kendini diye diye bi hal oldu ama hel de bana sor dokundukça bırakacağım neredeyse. O basınç ve acı beni mahvetti rahat olamadım bir türlü.inşallah bundan dolayı bi aksilik olmaz.Ne yaptın canım bebisleri aldın geldinmi ?
Hayırlı pozitif sonuçların olsun inşallah. DualarımdasınEvet canım yoldayız:) eve dönüyoruz. Transfer için o kadar fazla sıkışıktım ki transfer de yarım saat gecikince 4 defa birazını boşaltmam gerekti yinede ölüyordum transfer sırasında. Sen sakın çok sıkışık gürme canın fena yanıyor. Hoca sıkma kendini diye diye bi hal oldu ama hel de bana sor dokundukça bırakacağım neredeyse. O basınç ve acı beni mahvetti rahat olamadım bir türlü.inşallah bundan dolayı bi aksilik olmaz.
Sen 1 saat kala yavaş yavaş su içmeye başla be 1 lt yi aşma derim. Sana da bol şans inşallah
Canım ekimde rahimde 1,5 cmlik miyon alınacak rahim hazır olunca Ocak ayında transferNeden ocak?
Hayırlı olsun canım sıkıca tutunurlar inşallah bebisler 2tane transfer oldu demi? Seni çok iyi anlıyorum kendini sıkmamak mümkün degilki neyseki kısa sürüyorEvet canım yoldayız:) eve dönüyoruz. Transfer için o kadar fazla sıkışıktım ki transfer de yarım saat gecikince 4 defa birazını boşaltmam gerekti yinede ölüyordum transfer sırasında. Sen sakın çok sıkışık gürme canın fena yanıyor. Hoca sıkma kendini diye diye bi hal oldu ama hel de bana sor dokundukça bırakacağım neredeyse. O basınç ve acı beni mahvetti rahat olamadım bir türlü.inşallah bundan dolayı bi aksilik olmaz.
Sen 1 saat kala yavaş yavaş su içmeye başla be 1 lt yi aşma derim. Sana da bol şans inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?