yok yok korkma hiç acı yok normalde. gereğinden fazla sıkışık olursan ultrason aletiyle karına baskı yapılınca rahatsız oluyorsun. sanırım
Haremiz
in kast ettiği de o baskı nedeniyle oluşan acı. Ki işini iyi bilen bir hemşireye düşersen öyle çok bastırmadan, hiç acıtmadan gösterebiliyor zaten rahmi, ilerleyen katateri... ikinci transferimde hemşire kız biraz acemiydi sanırım, o bastırınca biraz acımıştı. altıma kaçıracağım sanmıştım. :) neyse allahtan doktor nasıl yapması gerektiği konusunda uyardı da öyle bastırmaya devam etmedi. sen gereğinden fazla su içme sadece. öyle aşırı sıkışık olman istenmiyor zaten. öyle dayanılmaz bir acı yok. hatta dediğim gibi işinin ehli olursa hiç hiç acı yok. çok keyifli bir şey, kateterle getiriyo embriyolog miniği/minikleri, doktor katateri rahimde uygun yeri bulana kadar ilerletip şırınga ediyor. o anı görebiliyorsun. bebeğinin rahmine düştüğü anı yani. çok güzel bir şey bu. ilkinde ne olduğunu anlayamadan kalkmıştım masadan ben. bu ikincide daha bilinçliydim, her aşamayı dikkatle izledim.