- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.821
Çok teşekkür ederim cevabınız için, Umarım hayırlısı ile çokkk güzel sonuçlar alırsınız.aramıza hoşgeldiniz arkadaşım bende 40 yaşındayım
istanbul bahçeci fulya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum yarın yumurtalar toplanacak benim
Merhaba hosgeldin 40 yaşında bir kadin icin bence labaratuvarı cok iyi olan merkezlerde basarı sansı yüksek.iyi bir doktorla beraber.bunları bahceci fulyada buldum dr.um erbil yağmur.kendisi oradan temmuzda ayrıldı aynı yerde terrace de özel muayehane açtı.embriyolar genetige gitti era testi oldum.buradan bir arkadaşımızın ısrarla bu dr.a git demesi bende etkili oldu cunkü erken menepozdu kendisi.memnun kaldım.koç ünv.de iyi memnun olan arkadaşımız var.ama dr.un tarzı önemli senin beklentinle onun tedavi planı örtüsmeli.koc ünv. genetige pek anlam yüklemiyor.istanbul bu işin en iyi yapıldığı yer pek cok iyi yer var.bu arada bahceci fulyada havuz yöntemiyle genetik era testi 35.000 tl. Ama hamile anne adayları arasında en yaşlı kisi olarak bebeğime değer mi ne :) birde merkezlerde herkes 3 kez denemis oluyor bence aynı paraya geliyor.tedavinde başarılar dilerimMerhaba arkadaşlar,
Güzel paylaşımlarımınızı okudum ve biraz moral kazandım ama 6 bin sayfa olunca tabi hepsini okuyamadım:)
Ben bu yıl tam 40 yasındayım ve bir bucuk yıldır öyle çok üstüne düşmesek de doğal yollardan hamile kalamadım. Şimdi bir tüp bebek merkeziyle görüşmeyi düşünüyoruz. İstanbul'da yaşıyorum ve çok fazla alternatif var. Ve maliyetler de gözümü korkuttu açıkçası biraz. Bu konuda deneyimli ve 40 yaşından sonra tüp bebek sahibi olmuşarkadaşlar tavsiyeleri ve nasıl bir yol izledikleri konusunda bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Ayrıca maliyetler ve süreçleri de paylaşabilirseniz çok çok sevinirim.
canım benim tekirdağdaki drum tavsiye etti drumu kendi hocası idi. bende bahçecideki druma tekirdağda istifa etmeden önce muayene olmuştum. İsmi bahçeci grubu içinde yeni yeni duyuluyor ama çok alçak gönüllü insan halinden anlayan bir beyfendi. Adı Remzi AbalıÇok teşekkür ederim cevabınız için, Umarım hayırlısı ile çokkk güzel sonuçlar alırsınız.
Bahçeciyi nasıl tercih ettiniz? toplam maliyet ne çıkarıldı? biraz daha detaylı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
aayyy canım yaaa bugün senin günün yavrularına kavuşuyorsun onlarda sıkı sıkı tutunsun inşallah sanaMerkezdeyim giyindim bekliyorum 8 ve 9 hücreli 2 Embryo transfer edilecek çok sıkışık değilim idrar torbası dolduracak sondayla sanırım bu hücrelerle ilgili bilgisi olan varmı nasıl sizce
Çok teşekkür ederim cevabınız için, bebişinizi de tebrik ederimMerhaba hosgeldin 40 yaşında bir kadin icin bence labaratuvarı cok iyi olan merkezlerde basarı sansı yüksek.iyi bir doktorla beraber.bunları bahceci fulyada buldum dr.um erbil yağmur.kendisi oradan temmuzda ayrıldı aynı yerde terrace de özel muayehane açtı.embriyolar genetige gitti era testi oldum.buradan bir arkadaşımızın ısrarla bu dr.a git demesi bende etkili oldu cunkü erken menepozdu kendisi.memnun kaldım.koç ünv.de iyi memnun olan arkadaşımız var.ama dr.un tarzı önemli senin beklentinle onun tedavi planı örtüsmeli.koc ünv. genetige pek anlam yüklemiyor.istanbul bu işin en iyi yapıldığı yer pek cok iyi yer var.bu arada bahceci fulyada havuz yöntemiyle genetik era testi 35.000 tl. Ama hamile anne adayları arasında en yaşlı kisi olarak bebeğime değer mi ne :) birde merkezlerde herkes 3 kez denemis oluyor bence aynı paraya geliyor.tedavinde başarılar dilerim
Çok çok teşekkür ederim canım, sevgiler...canım benim tekirdağdaki drum tavsiye etti drumu kendi hocası idi. bende bahçecideki druma tekirdağda istifa etmeden önce muayene olmuştum. İsmi bahçeci grubu içinde yeni yeni duyuluyor ama çok alçak gönüllü insan halinden anlayan bir beyfendi. Adı Remzi Abalı
Ben başka bir dru düşünmedim tekirdağdaki drumun tavsiyesi ile ona gittim. Klinik olarak zaten kendini ispatlamış bir klinikti burası içime sinmese idi Acıbademde Fatih Beyle görüşecektim.
Canım benim kendime özel durumum var miyon var oda alınacak bu klinikte onuda ekleyince benim birde genetik tarama olacak embriyolardan 2 tanesine yani transfer edileceklere. Tüm maliyet şuanki hesapla 22.000 TLyi bulacak gibi görünüyor
Ama herhangi bir sıkıntın olmazsa 10-12 bin arası tutuyor arkadaşım
Çok sağol canımGözün aydın tebrikler
Çok teşekkürler darısı başına inşallah, bugün transferin varmış sağlıkla sana tutunsunlar inşallahGözün aydın cnm sağlıklı hamilelik dilerim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İlk tedavim ocak ayındaydı 4 yumurta toplanmıştı mart ayında düşük oldu, 2. Tedavim haziran ayındaydı 6 yumurta toplandı tutmadı. Yaşım 39 rezerv azlığı var, eşimde morfoloji 2 çok beklemek istemiyordum bu nedenle merkezimi değiştirmiştim eylül reglimle başlıycaktım, alahım nasip etti bu ay kendiliğinden geldi bebeğim, darısı sizlerin başına en kısa sürede inşallahSon tedavinizi ne zaman yaptırmıştınız? Acaba negatif tüp bebek sonrası olan hamileliklerden mi acaba.
Yaşınız kaçtı. Tedavi sebebiniz rezerv azlığı mıydı?
Tekrar hayırlı olsun
Gerçekten muhteşem bir haber oldu, çok teşekkür ederim.Muhteşem bir haber. Gözünüz aydın
Eskiden kesin bahceci diyordum erbil bey varken.erbil beyin ozel muayenesini tavsiye ederim aslında.bahcecide bazi seyleri eksik gorüyorum.erbil bey sonrası pek ilgi alaka ve ihtimam göremedim.bekletildim bilgi verilmedi doktorlar evet bana git gel diyordu ama bana bilgi vermiyorlardı yogunluktan.yani erbil bey calıskan ve vakitli calışıyormus beni hizli hizlı alırdı.sonra bu tür artı ları göremedim malesefÇok teşekkür ederim cevabınız için, bebişinizi de tebrik ederim... Benim de sanırım sonunda tercihim Bahçeci olacak bakalım...
Amin canım inşallah. Merkezdeyim transferim oldu 2 saate eve giderimÇok teşekkürler darısı başına inşallah, bugün transferin varmış sağlıkla sana tutunsunlar inşallah
Nasıl geçti?Amin canım inşallah. Merkezdeyim transferim oldu 2 saate eve giderim
Eskiden kesin bahceci diyordum erbil bey varken.erbil beyin ozel muayenesini tavsiye ederim aslında.bahcecide bazi seyleri eksik gorüyorum.erbil bey sonrası pek ilgi alaka ve ihtimam göremedim.bekletildim bilgi verilmedi doktorlar evet bana git gel diyordu ama bana bilgi vermiyorlardı yogunluktan.yani erbil bey calıskan ve vakitli calışıyormus beni hizli hizlı alırdı.sonra bu tür artı ları göremedim malesef
canım yaaa kavuştun demek kuzularına nasıl geçtiAmin canım inşallah. Merkezdeyim transferim oldu 2 saate eve giderim
Yani Rıza bey de aynı derece de ilgili demek istiyorsunuz değil mi? Ben sanki özel muayanehaneden çok hastane ortamı olursa kendimi daha rahat hissedicem gibi geliyor.erbil beyi tanımadım ama anlattıklarında kendi drumu gördüm
Genetiğe kaç tane yollayabildim kaçı temiz geldi ben de rezerv azlığı var eğer beşinci güne giderse genetiğe gidecek deMerhaba hosgeldin 40 yaşında bir kadin icin bence labaratuvarı cok iyi olan merkezlerde basarı sansı yüksek.iyi bir doktorla beraber.bunları bahceci fulyada buldum dr.um erbil yağmur.kendisi oradan temmuzda ayrıldı aynı yerde terrace de özel muayehane açtı.embriyolar genetige gitti era testi oldum.buradan bir arkadaşımızın ısrarla bu dr.a git demesi bende etkili oldu cunkü erken menepozdu kendisi.memnun kaldım.koç ünv.de iyi memnun olan arkadaşımız var.ama dr.un tarzı önemli senin beklentinle onun tedavi planı örtüsmeli.koc ünv. genetige pek anlam yüklemiyor.istanbul bu işin en iyi yapıldığı yer pek cok iyi yer var.bu arada bahceci fulyada havuz yöntemiyle genetik era testi 35.000 tl. Ama hamile anne adayları arasında en yaşlı kisi olarak bebeğime değer mi ne :) birde merkezlerde herkes 3 kez denemis oluyor bence aynı paraya geliyor.tedavinde başarılar dilerim
Nasıl geçti?
Idrar torbasıni doldurdular ama çok sıkıntılı geçmedi diğerlerine göre çok iyiydi 2 tane ışık geldi gördüm inşallah beni birakmazlarcanım yaaa kavuştun demek kuzularına nasıl geçti
artık iki tane test bekleyen arkadaşımız var inşallah güzel haberlerini alırız ikinizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?