• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

aramıza hoşgeldiniz arkadaşım bende 40 yaşındayım

istanbul bahçeci fulya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum yarın yumurtalar toplanacak benim
Çok teşekkür ederim cevabınız için, Umarım hayırlısı ile çokkk güzel sonuçlar alırsınız.

Bahçeciyi nasıl tercih ettiniz? toplam maliyet ne çıkarıldı? biraz daha detaylı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.:KK200:

Merhaba arkadaşlar,

Güzel paylaşımlarımınızı okudum ve biraz moral kazandım ama 6 bin sayfa olunca tabi hepsini okuyamadım:)

Ben bu yıl tam 40 yasındayım ve bir bucuk yıldır öyle çok üstüne düşmesek de doğal yollardan hamile kalamadım. Şimdi bir tüp bebek merkeziyle görüşmeyi düşünüyoruz. İstanbul'da yaşıyorum ve çok fazla alternatif var. Ve maliyetler de gözümü korkuttu açıkçası biraz. Bu konuda deneyimli ve 40 yaşından sonra tüp bebek sahibi olmuş :emir_bebek: arkadaşlar tavsiyeleri ve nasıl bir yol izledikleri konusunda bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Ayrıca maliyetler ve süreçleri de paylaşabilirseniz çok çok sevinirim.:KK200:
Merhaba hosgeldin 40 yaşında bir kadin icin bence labaratuvarı cok iyi olan merkezlerde basarı sansı yüksek.iyi bir doktorla beraber.bunları bahceci fulyada buldum dr.um erbil yağmur.kendisi oradan temmuzda ayrıldı aynı yerde terrace de özel muayehane açtı.embriyolar genetige gitti era testi oldum.buradan bir arkadaşımızın ısrarla bu dr.a git demesi bende etkili oldu cunkü erken menepozdu kendisi.memnun kaldım.koç ünv.de iyi memnun olan arkadaşımız var.ama dr.un tarzı önemli senin beklentinle onun tedavi planı örtüsmeli.koc ünv. genetige pek anlam yüklemiyor.istanbul bu işin en iyi yapıldığı yer pek cok iyi yer var.bu arada bahceci fulyada havuz yöntemiyle genetik era testi 35.000 tl. Ama hamile anne adayları arasında en yaşlı kisi olarak bebeğime değer mi ne :) birde merkezlerde herkes 3 kez denemis oluyor bence aynı paraya geliyor.tedavinde başarılar dilerim :KK9:

Çok teşekkür ederim cevabınız için, Umarım hayırlısı ile çokkk güzel sonuçlar alırsınız.

Bahçeciyi nasıl tercih ettiniz? toplam maliyet ne çıkarıldı? biraz daha detaylı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.:KK200:
canım benim tekirdağdaki drum tavsiye etti drumu kendi hocası idi. bende bahçecideki druma tekirdağda istifa etmeden önce muayene olmuştum. İsmi bahçeci grubu içinde yeni yeni duyuluyor ama çok alçak gönüllü insan halinden anlayan bir beyfendi. Adı Remzi Abalı
Ben başka bir dru düşünmedim tekirdağdaki drumun tavsiyesi ile ona gittim. Klinik olarak zaten kendini ispatlamış bir klinikti burası içime sinmese idi Acıbademde Fatih Beyle görüşecektim.
Canım benim kendime özel durumum var miyon var oda alınacak bu klinikte onuda ekleyince benim birde genetik tarama olacak embriyolardan 2 tanesine yani transfer edileceklere. Tüm maliyet şuanki hesapla 22.000 TLyi bulacak gibi görünüyor

Ama herhangi bir sıkıntın olmazsa 10-12 bin arası tutuyor arkadaşım

Merkezdeyim giyindim bekliyorum 8 ve 9 hücreli 2 Embryo transfer edilecek çok sıkışık değilim idrar torbası dolduracak sondayla sanırım bu hücrelerle ilgili bilgisi olan varmı nasıl sizce
aayyy canım yaaa bugün senin günün yavrularına kavuşuyorsun onlarda sıkı sıkı tutunsun inşallah sana

sorduğun konuda benim bilgim yok canım

Merhaba hosgeldin 40 yaşında bir kadin icin bence labaratuvarı cok iyi olan merkezlerde basarı sansı yüksek.iyi bir doktorla beraber.bunları bahceci fulyada buldum dr.um erbil yağmur.kendisi oradan temmuzda ayrıldı aynı yerde terrace de özel muayehane açtı.embriyolar genetige gitti era testi oldum.buradan bir arkadaşımızın ısrarla bu dr.a git demesi bende etkili oldu cunkü erken menepozdu kendisi.memnun kaldım.koç ünv.de iyi memnun olan arkadaşımız var.ama dr.un tarzı önemli senin beklentinle onun tedavi planı örtüsmeli.koc ünv. genetige pek anlam yüklemiyor.istanbul bu işin en iyi yapıldığı yer pek cok iyi yer var.bu arada bahceci fulyada havuz yöntemiyle genetik era testi 35.000 tl. Ama hamile anne adayları arasında en yaşlı kisi olarak bebeğime değer mi ne :) birde merkezlerde herkes 3 kez denemis oluyor bence aynı paraya geliyor.tedavinde başarılar dilerim :KK9:
Çok teşekkür ederim cevabınız için, bebişinizi de tebrik ederim :emir_bebek: ... Benim de sanırım sonunda tercihim Bahçeci olacak bakalım...

canım benim tekirdağdaki drum tavsiye etti drumu kendi hocası idi. bende bahçecideki druma tekirdağda istifa etmeden önce muayene olmuştum. İsmi bahçeci grubu içinde yeni yeni duyuluyor ama çok alçak gönüllü insan halinden anlayan bir beyfendi. Adı Remzi Abalı
Ben başka bir dru düşünmedim tekirdağdaki drumun tavsiyesi ile ona gittim. Klinik olarak zaten kendini ispatlamış bir klinikti burası içime sinmese idi Acıbademde Fatih Beyle görüşecektim.
Canım benim kendime özel durumum var miyon var oda alınacak bu klinikte onuda ekleyince benim birde genetik tarama olacak embriyolardan 2 tanesine yani transfer edileceklere. Tüm maliyet şuanki hesapla 22.000 TLyi bulacak gibi görünüyor

Ama herhangi bir sıkıntın olmazsa 10-12 bin arası tutuyor arkadaşım
Çok çok teşekkür ederim canım, sevgiler...:KK200:

Son tedavinizi ne zaman yaptırmıştınız? Acaba negatif tüp bebek sonrası olan hamileliklerden mi acaba. :işsiz:
Yaşınız kaçtı. Tedavi sebebiniz rezerv azlığı mıydı? :kahve:
Tekrar hayırlı olsun :nazar:
İlk tedavim ocak ayındaydı 4 yumurta toplanmıştı mart ayında düşük oldu, 2. Tedavim haziran ayındaydı 6 yumurta toplandı tutmadı. Yaşım 39 rezerv azlığı var, eşimde morfoloji 2 çok beklemek istemiyordum bu nedenle merkezimi değiştirmiştim eylül reglimle başlıycaktım, alahım nasip etti bu ay kendiliğinden geldi bebeğim, darısı sizlerin başına en kısa sürede inşallah

Çok teşekkür ederim cevabınız için, bebişinizi de tebrik ederim :emir_bebek: ... Benim de sanırım sonunda tercihim Bahçeci olacak bakalım...
Eskiden kesin bahceci diyordum erbil bey varken.erbil beyin ozel muayenesini tavsiye ederim aslında.bahcecide bazi seyleri eksik gorüyorum.erbil bey sonrası pek ilgi alaka ve ihtimam göremedim.bekletildim bilgi verilmedi doktorlar evet bana git gel diyordu ama bana bilgi vermiyorlardı yogunluktan.yani erbil bey calıskan ve vakitli calışıyormus beni hizli hizlı alırdı.sonra bu tür artı ları göremedim malesef

Eskiden kesin bahceci diyordum erbil bey varken.erbil beyin ozel muayenesini tavsiye ederim aslında.bahcecide bazi seyleri eksik gorüyorum.erbil bey sonrası pek ilgi alaka ve ihtimam göremedim.bekletildim bilgi verilmedi doktorlar evet bana git gel diyordu ama bana bilgi vermiyorlardı yogunluktan.yani erbil bey calıskan ve vakitli calışıyormus beni hizli hizlı alırdı.sonra bu tür artı ları göremedim malesef

erbil beyi tanımadım ama anlattıklarında kendi drumu gördüm

Amin canım inşallah. Merkezdeyim transferim oldu 2 saate eve giderim
canım yaaa kavuştun demek kuzularına nasıl geçti

artık iki tane test bekleyen arkadaşımız var inşallah güzel haberlerini alırız ikinizinde

Ge
Genetiğe kaç tane yollayabildim kaçı temiz geldi ben de rezerv azlığı var eğer beşinci güne giderse genetiğe gidecek de

Back
X