Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim fikrim ve dr lardan duyduklarım uzerine biraz karistirmissin cnm bitkilerin hepsi bir arada olmaz malesef ters etki yaratabilirler.
Olsun cevaplaman bile moral biliyor musun?Bir bilseniz ne haldeyim.Aglamaktan morardım artık.Tup bebek yapanlar keşke bir yorumlasa beni.2 güzel yumoşum tutunamadı galiba.
Tekrar test yaptinizmi merak ettim evet 14. Gun yapiliyor cunku catlatma ignesinin etkisi ancak geciyor catlatma ignesi icerisinde hcg hormonu var.
Canim arkadasim dualarinda olmak beni cok mutlu ediyor.cok opuyorum siziii

Canim tuplerde sorun varsa sogan kurunu den3m3ni tavsiye ederim.

SON DAKİKAAAA... SON DAKİKAAAAA

TOPİĞİMİZİN GÜLÜ LEJENA KOMŞU KUZUMUN PEMBE PATİKLİSİ DEFNEMİZ DOĞDUUUUUU

BIZZAT GİDİP GÖRDÜM...

HEPİNİZE SELAMI VAR KOMŞU KUZUMUN

Bir son dakika haberimiz daha var... az kalsın unutuyordumm

Amniyosentez sonucumuz tertemiz çıktı , misler gibiiii

Rabbime şükürler olsun.
Her zamanki gibi bızdıkçemden ve benden dualarını , iyi dileklerini ve pozitif enerjilerini esirgemeyen kader ortaklarımızdan Rabbim razı olsun. En kısa zamanda sizlerin de yüzünü güldürsün.
Mucizesiyle önce göbüşlerinizi sonra kucaklarınızı evlerinizi şenlendirsin.

vee son olarak lejenam komşu kuzumun kocası içinnnnn

ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler

ben bu yaziyi okumustum hatta bayaga bi zaman oldu okuyali. cok etkilenmistim bende. o yuzden ben doktorlarin dedigine pek takilmiyorum olacaksa zaten Allah kismet edicek bize onu. bir hikaye daha okumustum o da cok etkileyiciydi. keske bende saklasiydim linkini.

bu arada erkeklerden kaynanalardan acilmisken bende iki yetiskin evlat sahibiyim kaynanayim yani valla benden iyi kaynanayi gokte yerde arasalar bulamazlar gecenlerde de oglum ve nisanlisiyla gezerken bi tanigina denk geldilerde kadin beni ablasi sandi aa ablan mi dedi

daha onceleride ilk tasindigimda komsum oglumu (digerini) sevgilim sanmisti

ay ben cok fena duygulandim ya gozlerim dolu dolu yaziyorum ofisten. ne guzel bi haber bu kendi bebegim dogmus gibi sevindim.
Allahim uzun uzun hayirli omurler versin insallah

canim arkadasim testinin temiz ciktigina cok ama cok sevindim gerci aksini beklemiyordum. darisi senin basina guzel arkadasim benim.
senin haberini aldigimda nasil olurum artik bilemiyorum. ay cok sevindim cok cok cok duygulandim ben ya

aa seninle regl baslagici ayni sayilir. bende 6 kasimda olmustum benimde cok duzenlidir ama gecen ay 5 gun gecikmeli olmustum.
bende 5ile9 aralik gibi bekliyorum ama insallah gelmezler kendileri

tabi arka arkaya yapılan transferler nedeni ile ilaçlar biraz bozdu düzeni ama normalde çok düzenli adetlerim :)))))
keşke gelmesin ve doğal yolla olalalım .........

AHHHHH nevser arkadaşım sen tanısan benim kayınvalideyi görümceyi hayattan soğursunnnnn... bermuda şeytan üçgeni :)))) beni 13 yıl istemediler ve bekledim bak yaşım geçti kim verecek bunun hesabını ..... içtiğim ilaçlar deprosyanlarım ağlamalarım.... ve hala benimle uğraşmaları..... sizin hayal ettiğiniz gibi değil ben size bizim yaşam tarzımızı anlatsam ağlarsınız.... ben daha eşimle başbaşa yemek yemedik.....koloni halinde yaşıyoruz....

yoksa ben senelerdir çalışıyorum kimseyle sorunum yoktur herkes sever beni bir onlar sevmedi (((

12.03.1998 eşimle tanışma yılımız ve biz 2011 de evlendik ve ne zorluklarla her günüm zehir geçti düğünüm bile.......

ama benim tek tesellim bebeğim olacak inşallah onun için dayanıyorummmmmmm

Herkese rabbim isteyen herkese nasip etsin bebeklerini ne olur ama biranönce bazen dayanacak gücüm kalmıyor......

güzel yürekli selcanım

ben de amniyosentez sonucumu aldıktan sonra öylesine aradığımda öğrendim doğum yaptığını tamamen tesadüf oldu.
Rabbim 2 mutluluğu yaşattı bana.
kendim doğum yapsam ancak bu kadar sevinirdim ve heyecanlanırdım

HErzaman dua ederim çünkü çok zor çokkkkk..... soğan kürünü yapıyorum 1 kurusoğan dörde böl iyi suya koy kaynat 5 dakika sonra ılık iç :))) tadı felaket.....
başka şekli yok değilmi ? doğrumu yapıyorum????

Allahim seninde bu guzel gunlerini gosterir insallah. bu topikteki arkadaslarimin ve isteyen butun herkesin kucagini bos birakmasin insallah.

Çok şükür çokkkkkkkkkkk sevindim gözününüz aydın :))) inanın kendim kadar sevindim rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin inşallah ......

Hoşgeldin defnecim :)))))

kocan sevsin yeterk elifcim. sabrindan dolayi seni gonulden tebrik ediyorum. ben yapamazdim sahsen. bu cektigin zorluklarin karsiligini alacaksindir arkadasim inan bana.

elifcim suyu once kaynatip sonra sogani aticaksin klorsuz su bu arada agzi kapali 5 dkka kaynadiktan sonra fazla ilitmadan sicak sicak iciceksin. valla ben hic zorluk cekmedim icmekte. sifasini goreceksin Allahin izniyle.

kocan sevsin yeterk elifcim. sabrindan dolayi seni gonulden tebrik ediyorum. ben yapamazdim sahsen. bu cektigin zorluklarin karsiligini alacaksindir arkadasim inan bana.

canım arkadasım ah birbirimizi çok seviyoruz ama düşün eşim 2006 yılında artık çok üzüntüden sarılık oldu hast. kaldı ve kayınvalidem pes etti nisan yaptık ama ondan sonra gene durmadılar 2011 kadar bekletme amannnnnn benimkii çok uzun hikaye ... kocam sever sevmesinede zaten bu kadar baskıya nasıl dayanırız ama bazen etkileniyor ((
inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım ve bebeklerimize meleklerimize kavusalım ......

Ayyyy çok fena duygulandım,ne güzel haber bu :)
İnşallah sağlıklı çok güzel bir ömrü olsun Defne bebeğin.
Breezey senide kutluyorum arkadaşım,gözünüz Aydın hep böyle güzel gitsin inşallah.
Öpüyorum sizi ...

Ahhhh arkadaşım ahhhh,Allah yardımcın olsun,Allah'a havale et sen onları,ama bir yandanda hasta olacaksınız bukadar eziyete kocanla konuşup biraz uzaklaşsanız bu ortamdan olmaz mı be arkadaşım (
İnşallah bebeğin biran evvel gelsin ve onunla meşgul olmaktan sağda solda olanı biteni hiç görme .
Sana kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum...

Canım benim iyi dileklerin için çokkkkk teşekkür ederim :))) uzaklaşma mümkün değil eşim ailesi ile iş yapıyor aile şirketi ((
evet bebeklerimiz hepimizin biranönce gelsin inşallah :))
iyiki varsınız :))) mucksssss

Allahim cok guzel haber ler bunlar . Maşallah maşallah. ..lejenayi esini Tebrikler ederim. Defnecige saglikli
Sıhhatli uzun ömürler dilerim. Allah analı babalı buyutsun. Breezey cim amnysntz sonucunu cok merak ediyordum. Şükürler olsun tertemiz. ...inşallah hep böyle guzel haberler duyarız burdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…