Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Breezey maşallah günün bomba haberi bu....

Jejena'nın fıstık kızı prenses Defne'ye hoşgeldin diyorum... Çok istenen bir bebek olmanın ayrıcalığını yaşayacak... umarımsağlıklı huzurlu mutlu bir ömrü olur.... yaşamı boyunca hep güzel şeyler yaşar...

Senin pozitif sonucuna da hayırlı olsun diyorum... mutlu sona doğru emin adımlarla gidiyorsun.... seninde sağlıkla doğum haberlerini alacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum...

Defne'nin kilosu biraz geride idi lejenanın 3 gün önce yazdığına göre... minik prenses nasıl iyimi kilosu vs ...

Selcan seninle yapılarımız - düşüncelerimiz acayip uyuyor... senden olabilecek kaynanayı düşünüyorumda ona zaten kaynana denmez şekerim ... arkadaş denir...

cmas sen ne yaptun... anam attın ortaya bir kaynana muhabbeti kayboldun... nasılsın iyimisin

duova sen nasıl oldun iyimisin ? ne durumdasın haberdar et lütfen...

Elifoooicum cektigin sıkıntı lar inşallah artik bitsin...kavusmussunuz ya sonunda.. sukurler olsun....inşallah zaman icinde daha cok basbasa kalabilesiniz....insallah en kisa zamanda bebisleriniz olur canim. .amin.

Elifoooicum cektigin sıkıntı lar inşallah artik bitsin...kavusmussunuz ya sonunda.. sukurler olsun....inşallah zaman icinde daha cok basbasa kalabilesiniz....insallah en kisa zamanda bebisleriniz olur canim. .amin.

AMinnnnnnnn :)))) 2014 herkese ikiz bebişler getirsin inşallahhhhhhhh

Akşam olunca cepten giriyorum o yuzden cok rahat ve uzuuuuun uzun yazamıyorum. .....gelelim kaynana konusuna. ...aslina bakarsaniz benim aram son yillarda kaynanamla gayet iyi... Eşim benden daha resmi onlara karsi....gelelim bugun ku raporuma... ben bu tüp bebek olayini ne anneme babama ne de esimin ailesine....kimseye soylemedik.... sadece isyerimdem bir kişi biliyordu. Bana destek oldu dua etti vs. Ama bugun beni biraz uzdu....dedimki ona bugun tutunma gunu daha az hareket etmem gerek...neyse islerimde cok.. disari cikilmasi lazimdi.kendisi de gitmedi ama birini ayarladi...derken aksama dogru tekrar disarda bi evrak işi hasıl oldu....bana kem kum etti... sadece yardimci olabilirdi....digerleri bilmiyor sadece o biliyor...bu yuzden üzüldüm. ...cozumu vardi onun gitmesi gerekmiyordu zaten.......neyse ben de iyi tamam kalsın ben alırım dedim...yarın sabah masamda olacak o evrak bence ama ne fayda ben anlayamadım. .....neden?.... keske hiç bilmeseydi di mi? ...ailem bile bilmiyor ken.....

Ben de aynı fikirdeyim.. bebeklerle meşgul olursunuz inşallah.

gözün aydın lejana canım allah hayırlı uzun ömürler versin canım.analı babalı büyütün işalllah..
brezey canım seninde gözün aydın hayırlı doğumların olsun
duova sen nasıl oldun canım

cmas canım sen çok duygusalsın..boşver takma o kadar..insanlar malesef öyle herkes önce kendini düşünüyor.sen dikkat et kendine.bak binbir zorlukla tüp bebek yaptırıyoruz.gereksiz insanlar için üzülme.hayırlı haberlerini bekliyoruz.

peki siz ve anneniz arasındaki yaş farkı sizi nasıl etkiledi?.. Şu anda annenizle anlaşabiliyor musunuz mesela?

Allaha sukur bir evlatla annenin yasayabilcegi herseyi yasadim...annem 1936 dogumlu ve hala da herseyini kendi yapar, her isini kendi gorur...yas farki niye etkilesin ki? zaten 18 yasima kadar surekli yaninda idim, sonra da sehir disinda universite, is, evlilik derken ayri idik hep...yas farkindan ziyade jenerasyon farki elbette oldu ama takdir edersiniz ki 20 sene once daha kapali bir toplum idik...yani aramizda 20 yas fark olsa da fark etmezdi...yas farkina bu kadar takilmayin, sizden 7-8 sene once dogum yapmis birinin sizden ne farki var Allahaskina? :)

Lejena, gözün aydin arkadasim, saglikli,mutlu yasasin Defnemiz.

Breezey, seninde gözün aydin arkadasim, bebeginin saglikla dünyaya gelmesini diliyorum.

ummu, persembe günü güzel haberle gel arkadasim, ben iyiyim canim topige arada bakiyorum. gözüm üzerinizde yani.

zeytun, sagolasin arkadasim iyiyim ben dinleniyorum genelde, enfeksiyona dikkat edioyrum. bu nedenle cok disari cikmiyorum iyi bak kendine.

nevser, esim iyi bakiyor bana sagolsun. tabiii sizin yazdiklarinizida okudum daha bir dikkatli.

elifooo, sogan küründen cok fayda gören arkadaslar var topiklerde, düzenli uygulamaya calis arkadasim, eger tikaniklik varsa onada faydasi olacaktir.

cmas1, transfer sonrasi cok dinlenmen sansini artirirmi bilmiyorum. ama cok takilma arkadasim, pozitif düsünceni koru en önemlisi o umarim güzel haberlerini alacagiz.

Selcan, seninde aralik basinda reglin gelmesin insallah.

Allah razi olsun canım benim. ...teşekkür ederim. Hepinize teşekkür ederim.

Tamam artık su elimdeku telefonu bir kenara bırakıp kitap okuycam artık. (Hem 12 yasindaki oglum bile tel.kullanma bebek olusana kadar diyor. Radyasyon dan etkilenir diyor...canim oglum varya o bile sırrımizi kimseye söylemiyor. ..) kitabimin adi.mefisto Kulubü. Tess gerritsen.bu yazara hayranim. Nerdeyse tum kitaplarini okudum. Sevdigim diğer yazarlR: Christophe grange. Stephen king. ..kisaca polisiye dedektif gerilim tarzını seviyorum. .. iyi geceler...

Canim birara girememistim. Bu mesajin ile ilgili yazayim istedim. Benim de bu ay bir kistim bir de 1 tane folikulum vardi. Tedaviye devam ettik ve kist ve folikul alindi. 2 yumurta cikti . Ama biri dollendi ve donduruldu. Yani sanirim kan testi uygunsa kiste ragmen tedavi olabiliyor. Bilgin olsun. Cok optum

Selcan ummu cmas tutku duova Zeytun arnavut73 nevser elifoo hope adini unuttugum herkes sizleri seviyorum.
Pek yazamiyorum. Cunku henuz bir haberim yok. Artik hamileyim ve ardindan bebegim dogdu demek istiyorum. Aradaki durumlarimi zaten hep biliyorsunuz
Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…