- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.581
Bugun yine dinlenemedim. Zaten hastaneden bes on dakikada ciktik. Eve gelene kadar iki saat araba yolculugu ve bu yolculuk arasinda umumi bir yerde tuvalet molası. ...evde biraz durduktan sonra aksama dogru esimin ailesiyle disarda yemekler market gezmeleri. Dort saattir ayaktaydim.simdi eve girdim. Kimse bilmediği için insanlara Hayır diyemiyoruz tabiii...
Merhaba hanimlar,
43 yas bebegiyim...hatta 44'e giriyormus annem......oyle tup bebek falan da degilim yani...
benden size kucuk bir pozitif enerji :)))
Herkese slm uzak kadın iş hayat bu ara çokk yoğun duova geçmiş olsun cnm bnm cmas dualarımdasın allahın izniyle 2 yumoşun bebeğini getirecek emeklerini Allah karşılıksız bırakmasın maşallah sana ben 40 yaşındayım 2 veya 3yumurta çıktı denemelerde onlarda boş ☹ lejena rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebeğine ne güzel hiç yılmamışsın ummu Selcan nevser elifoo rabbim sizlere de nasip etsin tutkucum ne durumdasın bende değişiklik yok maalesef ben sanırsam ufaktan kabullendim savaşçı ruhum gitti maalesef ne alternatif tıp ne dr ne ilaç hiç bir şey yapmıyorum hayırlısı Allah tan hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Merhaba hanimlar,
43 yas bebegiyim...hatta 44'e giriyormus annem......oyle tup bebek falan da degilim yani...
benden size kucuk bir pozitif enerji :)))
niye öyle yaptın arkadaşım ilk 2 saat hast. yatıyoruz zaten sonrada çok yavaş hareket edip 2-3 evde dinlenme .... keşke eşinin ailesine demiyorsunuz ama grip oldum çok hastayım deseydin.... allahım korusun onları inşallah..... sana bağışlasın:))))
UFF YAAA AĞLIYCAM KENDİMİ ZOR TUTuyorum...bütünb gece uyuyamadım zaten. şimdi işe geldim . gelirken yolda trafikte bir tır şoförüyle kavga ettim...
hemşireye rica ettim hemen beni yerimden kaldırmayın diye..neyse 5 dakika yerimde kalabildim.. sonra yerime geçtim odamda da 5 dakika kaldım..pazar günü zaten..biz gitsekte gitsek diye bakıyorlardı..kimseye hayır diyemiyoruz biz ,şte böyleyiz....akşam da öyle avmlerde dolan dur..ayyyyyy yaaaa!!!!!
Canım benim nerde yapıldı senin transfer ???? kim bu akıllı hemşire ???? olurmu hiç beni transfer sonrası sedyeyle yatağa alıyorlar ve 2 saat hiç kalkmadan yattım:..... sonra eve geliyordum annem bebek gibi bakar....
senden değerlisi yok bu dünyada ben çok geç anladım ....'' annecim çok isterim sizinle olmayı ama çok grip oldum haftaya geliriz deseydin..'' ama artık olmusa çare yok rabbim onları korusun sana bağışlasın......
bütün gece uyuyamadım. geçen sefer de böyle olmuştu... Neyim var benim ha? ellerim ayaklarım bileklerim ağrıdı... huzursuz bacak sendromu mu ne öyle birşey işte gece yatmadan önce nerden yediysem bademli çikolata draje yedim avuç avuç.. kahveli de olabilir... niye yedim bilmem unuttum işte. kaynanam akşam bana aldı verdi paket elime ben de gece yedim... heralde ondan kollarım bacaklarım kaşındı durdu... bilmiyorum belki de başka birşeydden kaşındım durdm...niye böyle oluyorum ben ? vücudum tepki mi veriyo? bir bağışıklık sorunu mu yaşıyorum? bu hormonlar mı beni böyle ağlatıor şu an? ahhhh geçen sefer de ilk gece çok huzursuz geçmişti... dedim ki kendi kendime bu sefer çok rahat uyuyacağım .. geçen ay ayaklarım üşüdüydü hatta.. bu sefer 3-4 gün önceden ayaklarımı sıcacık tutmaya başladım hatta... neyse tamam boşverin geçer inşallah... her işte bir hayır vardır. Allah isterse olur, olmuyorsa istememiştir demek..ve olmaya ya da olmamaya hepsi bahane bunların di mi? Allahım hayırlısını versin!
kendimi tutamıyorum........
lejena canim pembe patiklimiz bi dogsun saglikla kilosuna alir yeterki saglikli olsun
cmas canim transferin hayirli olsun lutfen skma kendini bu kadar. aglamak istiyorsan agla arkadasim tutma icinde
ummucum yeni tedavin sana umut olsun bebek olsun insallah.
arnavut arkadasim sana cuha cicegini mutlaka oneriyorum reglin baslamasina yardimci olacaktir ada cayi birde.
cuha cicegi ovulasyon ve yumurta kalitesi icinde yardimci oluyor arkadaslar. kadin hormonlarini duzenlemekte cok etkili.
duovam kendine dikkat et arkadasim.
nevse zeytunn sizide unutmadim sevgilerimi yolluyorum.
breezeyim benim tatlim seni de opuyom ki ben
elifoo arkadasim bu aksam ki randevunda senden de iyi haberler bekliyoruz
kendimi tutamıyorum........
Günaydın Sevgili topikdaşlarım
mesajımın başında da dilediğim gibi güzel haberlerle dolu günleriniz olsun. Kalbinizde mutluluk tik takları , yüzünüzde gülümsemeleri olsun.
22. haftamıza göz kırptığımız bugün de ben ve bızdıkçem hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve öpüyoruz.
Önce bizden haberler
Geçtiğimiz hafta 2 damla kan ve yaşadığım büyük korku sonrası , şükürler olsun ki kızım ve benim sağlığımız yerinde.
henüz kilogram olmasa da 395 gr ağırlığıyla ve tekmeleriyle kızım " annecim iyiyim merak etme " diyor.
Rabbim hepinize bu mucizeyi ve üstüne daha fazla mutlu olamayacağımızı düşündüğüm duyguları yaşamayı nasip etsin.
Öncelikle ,
canım duovam , isviçreli çikolatam
Operasyonunu başarıyla ve sağlıkla atlatmana çok ama çok sevindim. Bundan sonraki güzel haberin sağlığına tamamen kavuştuğun ve bebek için hazır olduğun olur dilerim ki
Hamile kalmadan önceki akşam sohbetlerimizi çok özledim ama inan ilk zamanlar kadar olmasa da hala akşamları erkenden uyuyorum. Çok nadir akşamlarda , evde misafir varsa uyanık kalabiliyorum. Dilerim çok özlediğim sohbetlerimizi tekrar yapabilirzi seninle...
Cmas1 , dünya üzerinde , bedeninde bir başka kalp atmaya başladığında ne senden ne de o candan daha önemli ve değerli bir şey yok canım arkadaşım. Yakın akrabalarının tepkilerin ve anlamamızlıkları yüzünden geçirdiğin operasyonu onlardan saklaman , işyerinde anlayışsız iş arkadaşlarının olduğunu düşünmeme sebep olacak şekilde , izin alamaman... Zaten acaba ne olacak diye yaşadığın stresi kat be kat arttırıyor. Kendine ne olur bundan daha fazlasını yapma arkadaşım.
ben ilk tüp bebek denemem de etrafımda ne kadar insan varsa hepsine söyledim ... ve ilk başlardaki sevincimi ve heyacanımı da yaşadılar , transferim negatif sonuçlandığında üzüntümü ve acımı da... herkes için kolay değil bunlar biliyorum ama yaşadığımız o süreçte bir de bunları yaşamamak , her şeyi biraz daha katlanabilir hale getiriyor.
Sence olumsuzluk olarak gördüğün her şey sana pozitif hcg sonucu olarak dönsün. Rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım.
canım ummu, hiçbir şeye ve herşeye rağmen umudunu koru olur mu ? bazen - ki sen de çok iyi biliyorsun - tamam artık bitti dediğimiz şeyler aslında bizim için başlangıç oluyor...
Rabbimin tamam demesinden başka...
Herşeyin senin için de dilediğin mutluluk olarak dönmesini diliyorum , Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Nevser canımmm , Maşallah Subhanallah değerlerine...
içinde umudunu taşıyarak kendini de bir parça rahat bırakarak sen de topiğimiz adına bir mucizeye tanık olacaksın sanırım.
lejenam komşu kuzum
daha önce de dediğim gibi bizim pembe patikli açlık grevinde bence.
doğsunda ben totosunu pataklamayacak mıyım onun , bu yaşta ne grevi diye... bak görürsün
elifooooo , zeytunn , arnavut1973 , cedrus , Miranda ve güzel yürekli selcanım...
bitti dediğiniz anda her şey yeniden başlasın sizler için... Rabbim mucizelerini sizlere de göndersin.
Önce bedenleriniz sonra evleriniz şenlensin o minik pıtırtılarla...
ve sevgili etlidolma hoşgeldin
bizim umutlarımıza umut kattığın için teşekkür ederim.
42 yaşımı biraz geçtiğim günlerde ben de buradaki kader ortaklarımızla aynı müjdeyi paylaşmıştım.
şimdi o müjdem 21 hafta 5 günlük oldu
hepinizi öpüyoruzzz
hemşireye rica ettim hemen beni yerimden kaldırmayın diye..neyse 5 dakika yerimde kalabildim.. sonra yerime geçtim odamda da 5 dakika kaldım..pazar günü zaten..biz gitsekte gitsek diye bakıyorlardı..kimseye hayır diyemiyoruz biz ,şte böyleyiz....akşam da öyle avmlerde dolan dur..ayyyyyy yaaaa!!!!!
Günaydın Sevgili topikdaşlarım
mesajımın başında da dilediğim gibi güzel haberlerle dolu günleriniz olsun. Kalbinizde mutluluk tik takları , yüzünüzde gülümsemeleri olsun.
22. haftamıza göz kırptığımız bugün de ben ve bızdıkçem hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve öpüyoruz.
Önce bizden haberler
Geçtiğimiz hafta 2 damla kan ve yaşadığım büyük korku sonrası , şükürler olsun ki kızım ve benim sağlığımız yerinde.
henüz kilogram olmasa da 395 gr ağırlığıyla ve tekmeleriyle kızım " annecim iyiyim merak etme " diyor.
Rabbim hepinize bu mucizeyi ve üstüne daha fazla mutlu olamayacağımızı düşündüğüm duyguları yaşamayı nasip etsin.
Öncelikle ,
canım duovam , isviçreli çikolatam
Operasyonunu başarıyla ve sağlıkla atlatmana çok ama çok sevindim. Bundan sonraki güzel haberin sağlığına tamamen kavuştuğun ve bebek için hazır olduğun olur dilerim ki
Hamile kalmadan önceki akşam sohbetlerimizi çok özledim ama inan ilk zamanlar kadar olmasa da hala akşamları erkenden uyuyorum. Çok nadir akşamlarda , evde misafir varsa uyanık kalabiliyorum. Dilerim çok özlediğim sohbetlerimizi tekrar yapabilirzi seninle...
Cmas1 , dünya üzerinde , bedeninde bir başka kalp atmaya başladığında ne senden ne de o candan daha önemli ve değerli bir şey yok canım arkadaşım. Yakın akrabalarının tepkilerin ve anlamamızlıkları yüzünden geçirdiğin operasyonu onlardan saklaman , işyerinde anlayışsız iş arkadaşlarının olduğunu düşünmeme sebep olacak şekilde , izin alamaman... Zaten acaba ne olacak diye yaşadığın stresi kat be kat arttırıyor. Kendine ne olur bundan daha fazlasını yapma arkadaşım.
ben ilk tüp bebek denemem de etrafımda ne kadar insan varsa hepsine söyledim ... ve ilk başlardaki sevincimi ve heyacanımı da yaşadılar , transferim negatif sonuçlandığında üzüntümü ve acımı da... herkes için kolay değil bunlar biliyorum ama yaşadığımız o süreçte bir de bunları yaşamamak , her şeyi biraz daha katlanabilir hale getiriyor.
Sence olumsuzluk olarak gördüğün her şey sana pozitif hcg sonucu olarak dönsün. Rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım.
canım ummu, hiçbir şeye ve herşeye rağmen umudunu koru olur mu ? bazen - ki sen de çok iyi biliyorsun - tamam artık bitti dediğimiz şeyler aslında bizim için başlangıç oluyor...
Rabbimin tamam demesinden başka...
Herşeyin senin için de dilediğin mutluluk olarak dönmesini diliyorum , Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Nevser canımmm , Maşallah Subhanallah değerlerine...
içinde umudunu taşıyarak kendini de bir parça rahat bırakarak sen de topiğimiz adına bir mucizeye tanık olacaksın sanırım.
lejenam komşu kuzum
daha önce de dediğim gibi bizim pembe patikli açlık grevinde bence.
doğsunda ben totosunu pataklamayacak mıyım onun , bu yaşta ne grevi diye... bak görürsün
elifooooo , zeytunn , arnavut1973 , cedrus , Miranda ve güzel yürekli selcanım...
bitti dediğiniz anda her şey yeniden başlasın sizler için... Rabbim mucizelerini sizlere de göndersin.
Önce bedenleriniz sonra evleriniz şenlensin o minik pıtırtılarla...
ve sevgili etlidolma hoşgeldin
bizim umutlarımıza umut kattığın için teşekkür ederim.
42 yaşımı biraz geçtiğim günlerde ben de buradaki kader ortaklarımızla aynı müjdeyi paylaşmıştım.
şimdi o müjdem 21 hafta 5 günlük oldu
hepinizi öpüyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?