Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn.....

Yapma Gönül; Bu Postu Sana Ulu Orta Serdirmezler...
Dilenci Kılığıyla Saraya Girdirmezler...
Çöllerde Sevda İçin İmtihan Vermeden...
Her MECNUN diyeni; LEYLA'ya erdirmezler...
..
Şems-i Tebrizi..

Inşallah arkadaşım tez zamanda sende burdan mutlu haber verirsin bize.Bizde seni seviyoruz...
Burda hepimiz birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz,bizi habersiz bırakma...
Şehrin Doğu yakasından sevgiler :))

Günaydın arkadaşım :)))

yardımcı olmak .... nedendir insanlar böyle bana dese arkadaşım durumum böyle diye inan elimden ne gelirse yapardım ... boşver arkadaşım arkadaşın anlamamış ama allahım görür herşeyi hiç canını sıkma rabbim yardımcın olsun inşallah iyi olucak inşallah.....

Günaydın arkadaşım :)))

inşallah hepimiz için az kaldı bence hepimiz diyeceğiz hamileyizzzz... ve arka arkaya doğum haberleri iyi olucak inşallah isteyen herkese rabbim verecek yoksa bizlere hayalini kurdurmazdı biliyorummmmm nasip etmezdi uğraşalım

sevgilerimle:)))

Nasılsın canım transferin kaçıncı günü seni merak ediyorum huzurlu günler diliyorum canım

Olacak aliscigim, buraya hamileyim diye yazacagin günler uzak degil, gece seni 38 yas topiginde yakaladim yazacaktim. internet zayifladi gidip geldi biraktim canim 2. yumurtanin donduruldugunu okudum. dilerim sana bebekler olarak gelsinler arkadasim, Alisim kumrum breezey gibi yazdim. arada gir ama merak etmeyelim.

Günaydın kızlarrrr

lejenam ve pembe patiklisi , ben ve bızdıkçem için yazdıklarınıza ve iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.

Her zaman dilediğim gibi , geldiğim bu noktaya hepinizin gelmesini nasip etsin Rabbim. Sonrasında da sağlıkla huzurla kucağınıza almanızı , o meleklerin seslerinin kokularının evlerinizi şenlendirmesini nasip etsin.

Duovam canım çikolatam , gün be gün senden daha iyi olduğun haberlerini almak inan beni en az bızdığımla olmak kadar mutlu edecektir.En kısa zamanda sağlığına tam anlamıyla kavuşmanı dilerim.
Eşine de sana gösterdiği ilgi ve sevgi için teşekkürlerimi ilet lütfen.

Çoğu şeyi duygusal olarak tek başına yaşadığımız bu yolculukta onlar olmasa pek çok şeyin yarım kalacağını da biliyorum.

bu sabah bızdıkçem ufak ufak tekmelerken , eşime söyledim. Tamam sen de baba olacaksın ama şu an yaşadıklarımı hissedemediğin için çok üzülüyorum dedim. sen mutlusun , onu hissediyorum bu bana yeter dedi.
Rabbim vakti zamanı geldiğinde nasip edecektir , elbet verecektir istediklerimizi diyoruz ya... iyi ki sabretmişim...

topiğimize gelen , bize cee diyen sonrada bizleri habersiz bırakan arkadaşlarımı da merak ediyorum bugünlerde...

eğer içinizden birisi okuyorsa bize yazın ne olur.pek çok şeyi paylaşıyoruz biz burada... ille de bebek sevinci , ille de hamilelik haberi değil ki paylaşmak istediğimiz.

alisim verecek haberin şimdilik yok... gelecek o bebek... ben inanıyorum...
dün lejenayla konuştuğumda da söyledim , çete yavaş yavaş toplanıyor.o çetenin bir üyesi de senin bebeğin... sanırım en küçükleri o olacak... bakarsın erkek olur , en küçük ama çetenin koruyanı kollayanı olur. öpüyorum senii kumrum..

ummu , selcanım , cedrus , zeytunn , cmas , sesi çıkmasa da tutku , Nevser , arnavut ... isimlerinizi yazamadım diye alınmayın ..
sizlere sadece şunu söylemek istiyorum...

sana kolay , nasılsa hamilesin diye düşünmeyin bu satırlarımı okurken ama olur mu ?

hepimiz buraya yazdığımız yada yazamadığımız pek çok şey yaşadık , yaşıyoruz hayatlarımızda...
ne olursa olsun kendinize ve Rabbimize inanmak bu yaşananların olumsuz sonuçlarına katlanır hale getiriyor ...

kendimden son derece emin başladığım tüp bebek tedavim negatifle sonuçlanınca da sonrasında da ...
umudumu korumamı sağlayan , olacağına ama sabırla beklemem gerektiğine beni inandıran hep bu inancım oldu...

umutsuzluğa karamsarlığa düştüğüm zamanlarım da oldu... ama çok uzun süre yer vermedim kafamda kalbimde ve bedenimde ... çünkü onlar yer tuttukça , bebeğime yer kalmıyordu ve o yüzden gelemiyor diye düşündüm.

sonrası ise... şimdi sadece bızdıkçeme yer var... gün be gün büyüyor ve ondan başka hiç bir şey yer edemiyor.

Rabbim sizinde dualarınızı kabul etsin. Evlatlarınıza kavuştursun

Sevgilerimle , hepinizi öpüyorusss

arkadaşlarım herkese günaydın kocaman sevgiler öpücekler ve saygılar
LEJENA rabbim hayırlı evlat eylesin gözünaydın anabalı babalı büyüsün DEFNECİK sağlıkla sıhhatle inşallah

CMAS yufka yüreklim merhametlim hassas arkadaşım benim için sunduğun öneriler için teşekkür ederim ve ayrıca transferin inşallah hayırlı sonucu sana duyursun bebeğini mucizeni getirecek allahın izniyle şu dönemlerin çok kıymetli takma çevrendeki hassasiyetini anlamayan insanları sen beğeğini düşün ne kadar zahmet meşakat maddi manevi zor bir süreç sen bu süreçlerle başedebildin yahu dimi güçlü cmasım
DUOVA ZEYTUUN NEVSER UMMU SELCAN ELİFOO BÜTÜN TOPİKDAŞLARIM sizlerinde güzel haberlerinizi 4 gözle yürekten en içten temenniler ve dualar eşliğinde bekliyorum
TUTKU senden hiç hbr yok ama
RABBİM ÖNCE HAYIRLISINI SONRA SAĞLIKLISINI NASİP EĞLESİN

gelelim BREEZY KOCAMAN BİR OHHHH ÇOKKKK ŞÜKÜR GÜZEL HABERİ ALDIK RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH HEP GÜZEL HABERLERİNİ DUYURSUN ALLAH

Bana gelince ctesi geldi kırmızılar dr aramadım istemedim gitmek içimden gelmedi bakalım biraz daha bekleyeyim istedim aslında içimdeki ümit ışığım söndü öyleki ağladım 2 senedir öylesine yandı içim burdaki sizler beni anlarsınız ben bu mücedeleye girdiğimden beri 2 kuzenim 2 arkadaşım doğum yaptı şu anda 1 kuzen ve ofiste arkadaşım hamiş hani derlerya kimler neler oldu ben hep hastanelere tebriğe gittim ama içimdeki ıstırap evlat yoksunluğu beni mahvetti bende sanırım olmayanı kabullenip öğle yaşamaya alışmaya çalışmak istiyorum insanların bana acır vah gözlerle bakmasından usandımmmm çünkü

Sagolasin canim,esim cok yardimci oluyor, az birazda bugün ne yemek yiyecegiz diye düsünmese, dahada iyi olacakta operasyon öncesi cok yemek yapmistim. dolaba koymustum bitti yemekler su an sadece yemek yapmanin disinda bir isim yok.Esin senin mutlu olmanla zaten mutludur senden ona yansiyordur canim yeterki sen mutlu ol,senin bizdigin büyümüste teyzelerinimi öpermis bizde seni öpüyoruz anneyle beraber bizdigimiz.

sevgili arnavut arkadaşım ,
o yaptığın ziyaretler o gördüğün bebekler sana umut olsun ne olur , umutsuzluk olmasın..
ben inanıyorum ki sen de paylaşacaksın bebek haberini.. ama ne olur moralini bozma...

yemek sorunsalı büyük bir sorun çikolatam yaaa aynı dert bizde de var
akşam işten dönüşte evde yemek yoksa yolda başlıyoruz hatta

iyi ol hep iyi ol , her zaman iyi ol arkadaşım..

Arkadasim niye öyle düsünüyorsun. acinacak bir durum yokki bazanda insanlarin tercihide olabilir cocuk yapmamak, hayat bizim hayatimiz kimseyi ilgilendirmez böyle düsündügün zaman, baskalarini nasil baktigi ne düsündügü cok aci vermez insana sen umut etmeye devam et arkadasim, dilerim cok bekletmeden bebegin gelsin.

yazdiginiz butun yazilari okudum arkadaslar.

breezeyim canim ne guzel dile getirmissin sanki benim duygularimi yansitmissin. bende arada umitsizligie kapilsamda hemen uzerimden atmaya calisiyorum cunku inaniyorum ki rabbim bana bize gosterecek bebekli mutlu gunleri.

duovam esine benden kocana kocaman bi aferin

cmas salla gitsin ya onu bunu arkadasim takma degmez. ben bu konuda biraz daha rahatim galiba. kimse icin kendimi uzemem cokta fifi yani

ummucum senin de guzel haberlerini bekliyoruz persembe gunu.

elifcim hersey guzel olucak unutma

zeytunn paylasimlara devam arkadasim harikasin.

nevsercim senin regl ne zamandi soyle bakem:44:

alisim canim benim hamileyim diye buraya yazman yakindir arkadasim.

arnavutcum uzulme arkadasim sen herseyden onemlisin unutma.

diger ismini unutmus oldugum butun arkadasimlarida sevgilerimi yolluyorum.

ne ettin de geldin topigimize kardesim. hepimize umut oldun. tesekkurler

Benim Breezey'e yazcaklarımı sen yazmışsın
Brezeezey,yüreğine sağlık,ellerine sağlık arkadaşım Selcanımda dediği gibi duygularımızı yansıtmışsın,benim kalemim hiç kuvvetli değil,o yüzden duygularımıza tercüman olduğun için sana sonsuz teşekkürler.Seni ve bızdıkçe'ni çooook öpüyorum...

Selcanım benim bat 9 Aralık,kırmızıları görmemek için çok çalışıyoruz çoookkk :)) Seninki sanki bugünlerdeydi dimi ?

breezeyim canim ne guzel dile getirmissin sanki benim duygularimi yansitmissin. bende arada umitsizligie kapilsamda hemen uzerimden atmaya calisiyorum cunku inaniyorum ki rabbim bana bize gosterecek bebekli mutlu gunleri.

kalemin kuvveti değil o Nevserciğimmmm çenemin kuvveti az konuşurum da ben kendimm o yüzden

hepimizin amacı , derdi , isteği ortak olunca doğaldır ki hisleri , hissettikleri de aynı oluyor canım arkadaşlarım.
öpüyoruz , kucaklıyoruz sizleri... seviyoruz çünküü

yok kuzum benimde haftaya 6 ile 9 aralik arasi. bizde cok calisiyoz ama fazla mesai yoruyor be nevserim

gerci pek bebek amacli degil bizim calismalarimiz ne yalan soyleyim simdi

insallah bu ay cift cizgiyi birimiz goruruz hic farketmez kimin oldugu dimi

çok panik oldum nedir bu genetik araştırma sonuçları geldi ve bende...

periferik kan lenfosit kültürlerinden elde edilen metafaz plaklarında 46,xx.22ps(+) kromozon kurulusu saptanmıştır......

ne bu arkadaşlarrrrrr

:44::44::44::44::44::44::44:

ne ki bu

aaaaaaaaaaaaa arkadaşım umutsuzluğa yer yok... bak ne hikayeler duyuyoruz... beni etkileyen hikayelerden biriside ekli linkde... kısmetimizde varsa birgün bizi illaki bulacak. yoksada zaten biz ne yapsak boş.. yaşama dair konularda biraz kabullenici olmalıyız... zira herşey ''O'' ndan geliyor... ve ne geliyorsa mutlaka bizim için bir hayır var... eğer bebeğimiz olmuyorsa buda bizim için en hayırlısı demekki... rabbim böyle uygun görmüş demekki ... bunada şükür demeliyiz... rahat ol biraz ... olacağı varsa olur ....

14 yl pes etmedi Umutu kucaklad - Hrriyet SALIK -YAAM

:44::44::44::44::44::44::44:

ne ki bu

Bilmiyorum ama heralde bana ilk sefer döllenme genetik yapılmadan transfer yapıldı o yüzden de bebek kalp atışı yoktu ay kafam karmakarışık deliricemmmm... benmi hasta ediyorum acaba???????

pzt olan randevu cumaya alınmıştı ama genetik sonuç geldi iyiki ben şimdi ne yağıcam acaba genetik araştırmadaki op.dr.f. aysun baltacıyamı giedeyimmmmm. odaha iyi genetik bakar bilemedim vallahiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…