- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.661
Selcan ummu cmas tutku duova Zeytun arnavut73 nevser elifoo hope adini unuttugum herkes sizleri seviyorum.
Pek yazamiyorum. Cunku henuz bir haberim yok. Artik hamileyim ve ardindan bebegim dogdu demek istiyorum. Aradaki durumlarimi zaten hep biliyorsunuz
Sevgilerimle
Akşam olunca cepten giriyorum o yuzden cok rahat ve uzuuuuun uzun yazamıyorum. .....gelelim kaynana konusuna. ...aslina bakarsaniz benim aram son yillarda kaynanamla gayet iyi... Eşim benden daha resmi onlara karsi....gelelim bugun ku raporuma... ben bu tüp bebek olayini ne anneme babama ne de esimin ailesine....kimseye soylemedik.... sadece isyerimdem bir kişi biliyordu. Bana destek oldu dua etti vs. Ama bugun beni biraz uzdu....dedimki ona bugun tutunma gunu daha az hareket etmem gerek...neyse islerimde cok.. disari cikilmasi lazimdi.kendisi de gitmedi ama birini ayarladi...derken aksama dogru tekrar disarda bi evrak işi hasıl oldu....bana kem kum etti... sadece yardimci olabilirdi....digerleri bilmiyor sadece o biliyor...bu yuzden üzüldüm. ...cozumu vardi onun gitmesi gerekmiyordu zaten.......neyse ben de iyi tamam kalsın ben alırım dedim...yarın sabah masamda olacak o evrak bence ama ne fayda ben anlayamadım. .....neden?.... keske hiç bilmeseydi di mi? ...ailem bile bilmiyor ken.....
Selcan ummu cmas tutku duova Zeytun arnavut73 nevser elifoo hope adini unuttugum herkes sizleri seviyorum.
Pek yazamiyorum. Cunku henuz bir haberim yok. Artik hamileyim ve ardindan bebegim dogdu demek istiyorum. Aradaki durumlarimi zaten hep biliyorsunuz
Sevgilerimle
Sevgilerimle
Günaydın kızlarrrr
lejenam ve pembe patiklisi , ben ve bızdıkçem için yazdıklarınıza ve iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.
Her zaman dilediğim gibi , geldiğim bu noktaya hepinizin gelmesini nasip etsin Rabbim. Sonrasında da sağlıkla huzurla kucağınıza almanızı , o meleklerin seslerinin kokularının evlerinizi şenlendirmesini nasip etsin.
Duovam canım çikolatam , gün be gün senden daha iyi olduğun haberlerini almak inan beni en az bızdığımla olmak kadar mutlu edecektir.En kısa zamanda sağlığına tam anlamıyla kavuşmanı dilerim.
Eşine de sana gösterdiği ilgi ve sevgi için teşekkürlerimi ilet lütfen.
Çoğu şeyi duygusal olarak tek başına yaşadığımız bu yolculukta onlar olmasa pek çok şeyin yarım kalacağını da biliyorum.
bu sabah bızdıkçem ufak ufak tekmelerken , eşime söyledim. Tamam sen de baba olacaksın ama şu an yaşadıklarımı hissedemediğin için çok üzülüyorum dedim. sen mutlusun , onu hissediyorum bu bana yeter dedi.
Rabbim vakti zamanı geldiğinde nasip edecektir , elbet verecektir istediklerimizi diyoruz ya... iyi ki sabretmişim...
topiğimize gelen , bize cee diyen sonrada bizleri habersiz bırakan arkadaşlarımı da merak ediyorum bugünlerde...
eğer içinizden birisi okuyorsa bize yazın ne olur.pek çok şeyi paylaşıyoruz biz burada... ille de bebek sevinci , ille de hamilelik haberi değil ki paylaşmak istediğimiz.
alisim verecek haberin şimdilik yok... gelecek o bebek... ben inanıyorum...
dün lejenayla konuştuğumda da söyledim , çete yavaş yavaş toplanıyor.o çetenin bir üyesi de senin bebeğin... sanırım en küçükleri o olacak... bakarsın erkek olur , en küçük ama çetenin koruyanı kollayanı olur. öpüyorum senii kumrum..
ummu , selcanım , cedrus , zeytunn , cmas , sesi çıkmasa da tutku , Nevser , arnavut ... isimlerinizi yazamadım diye alınmayın ..
sizlere sadece şunu söylemek istiyorum...
sana kolay , nasılsa hamilesin diye düşünmeyin bu satırlarımı okurken ama olur mu ?
hepimiz buraya yazdığımız yada yazamadığımız pek çok şey yaşadık , yaşıyoruz hayatlarımızda...
ne olursa olsun kendinize ve Rabbimize inanmak bu yaşananların olumsuz sonuçlarına katlanır hale getiriyor ...
kendimden son derece emin başladığım tüp bebek tedavim negatifle sonuçlanınca da sonrasında da ...
umudumu korumamı sağlayan , olacağına ama sabırla beklemem gerektiğine beni inandıran hep bu inancım oldu...
umutsuzluğa karamsarlığa düştüğüm zamanlarım da oldu... ama çok uzun süre yer vermedim kafamda kalbimde ve bedenimde ... çünkü onlar yer tuttukça , bebeğime yer kalmıyordu ve o yüzden gelemiyor diye düşündüm.
sonrası ise... şimdi sadece bızdıkçeme yer var... gün be gün büyüyor ve ondan başka hiç bir şey yer edemiyor.
Rabbim sizinde dualarınızı kabul etsin. Evlatlarınıza kavuştursun
Sevgilerimle , hepinizi öpüyorusss
arkadaşlarım herkese günaydın kocaman sevgiler öpücekler ve saygılar
gelelim BREEZY KOCAMAN BİR OHHHHÇOKKKK ŞÜKÜR GÜZEL HABERİ ALDIK RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH HEP GÜZEL HABERLERİNİ DUYURSUN ALLAH
Bana gelince ctesi geldi kırmızılar dr aramadım istemedim gitmek içimden gelmedi bakalım biraz daha bekleyeyim istedim aslında içimdeki ümit ışığım söndü öyleki ağladım 2 senedir öylesine yandı içim burdaki sizler beni anlarsınız ben bu mücedeleye girdiğimden beri 2 kuzenim 2 arkadaşım doğum yaptı şu anda 1 kuzen ve ofiste arkadaşım hamiş hani derlerya kimler neler oldu ben hep hastanelere tebriğe gittim ama içimdeki ıstırap evlat yoksunluğu beni mahvetti bende sanırım olmayanı kabullenip öğle yaşamaya alışmaya çalışmak istiyorum insanların bana acır vah gözlerle bakmasından usandımmmm çünkü
Sagolasin canim,esim cok yardimci oluyor, az birazda bugün ne yemek yiyecegiz diye düsünmese, dahada iyi olacaktaoperasyon öncesi cok yemek yapmistim. dolaba koymustum bitti yemekler su an sadece yemek yapmanin disinda bir isim yok.Esin senin mutlu olmanla zaten mutludur senden ona yansiyordur canim yeterki sen mutlu ol ,senin bizdigin büyümüste teyzelerinimi öpermis bizde seni öpüyoruz anneyle beraber bizdigimiz.
LEJENA rabbim hayırlı evlat eylesin gözünaydın anabalı babalı büyüsün DEFNECİK sağlıkla sıhhatle inşallah
CMAS yufka yüreklim merhametlim hassas arkadaşım benim için sunduğun öneriler için teşekkür ederim ve ayrıca transferin inşallah hayırlı sonucu sana duyursun bebeğini mucizeni getirecek allahın izniyle şu dönemlerin çok kıymetli takma çevrendeki hassasiyetini anlamayan insanları sen beğeğini düşün ne kadar zahmet meşakat maddi manevi zor bir süreç sen bu süreçlerle başedebildin yahu dimi güçlü cmasım
DUOVA ZEYTUUN NEVSER UMMU SELCAN ELİFOO BÜTÜN TOPİKDAŞLARIM sizlerinde güzel haberlerinizi 4 gözle yürekten en içten temenniler ve dualar eşliğinde bekliyorum
TUTKU senden hiç hbr yok ama
RABBİM ÖNCE HAYIRLISINI SONRA SAĞLIKLISINI NASİP EĞLESİN
gelelim BREEZY KOCAMAN BİR OHHHHÇOKKKK ŞÜKÜR GÜZEL HABERİ ALDIK RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH HEP GÜZEL HABERLERİNİ DUYURSUN ALLAH
Bana gelince ctesi geldi kırmızılar dr aramadım istemedim gitmek içimden gelmedi bakalım biraz daha bekleyeyim istedim aslında içimdeki ümit ışığım söndü öyleki ağladım 2 senedir öylesine yandı içim burdaki sizler beni anlarsınız ben bu mücedeleye girdiğimden beri 2 kuzenim 2 arkadaşım doğum yaptı şu anda 1 kuzen ve ofiste arkadaşım hamiş hani derlerya kimler neler oldu ben hep hastanelere tebriğe gittim ama içimdeki ıstırap evlat yoksunluğu beni mahvetti bende sanırım olmayanı kabullenip öğle yaşamaya alışmaya çalışmak istiyorum insanların bana acır vah gözlerle bakmasından usandımmmm çünkü
Allaha sukur bir evlatla annenin yasayabilcegi herseyi yasadim...annem 1936 dogumlu ve hala da herseyini kendi yapar, her isini kendi gorur...yas farki niye etkilesin ki? zaten 18 yasima kadar surekli yaninda idim, sonra da sehir disinda universite, is, evlilik derken ayri idik hep...yas farkindan ziyade jenerasyon farki elbette oldu ama takdir edersiniz ki 20 sene once daha kapali bir toplum idik...yani aramizda 20 yas fark olsa da fark etmezdi...yas farkina bu kadar takilmayin, sizden 7-8 sene once dogum yapmis birinin sizden ne farki var Allahaskina? :)
yazdiginiz butun yazilari okudum arkadaslar.
breezeyim canim ne guzel dile getirmissin sanki benim duygularimi yansitmissin. bende arada umitsizligie kapilsamda hemen uzerimden atmaya calisiyorum cunku inaniyorum ki rabbim bana bize gosterecek bebekli mutlu gunleri.
duovam esine benden kocana kocaman bi aferin
cmas salla gitsin ya onu bunu arkadasim takma degmez. ben bu konuda biraz daha rahatim galiba. kimse icin kendimi uzemem cokta fifi yani
ummucum senin de guzel haberlerini bekliyoruz persembe gunu.
elifcim hersey guzel olucak unutma
zeytunn paylasimlara devam arkadasim harikasin.
nevsercim senin regl ne zamandi soyle bakem:44:
alisim canim benim hamileyim diye buraya yazman yakindir arkadasim.
arnavutcum uzulme arkadasim sen herseyden onemlisin unutma.
diger ismini unutmus oldugum butun arkadasimlarida sevgilerimi yolluyorum.
breezeyim canim ne guzel dile getirmissin sanki benim duygularimi yansitmissin. bende arada umitsizligie kapilsamda hemen uzerimden atmaya calisiyorum cunku inaniyorum ki rabbim bana bize gosterecek bebekli mutlu gunleri.
Benim Breezey'e yazcaklarımı sen yazmışsın
Brezeezey,yüreğine sağlık,ellerine sağlık arkadaşım Selcanımda dediği gibi duygularımızı yansıtmışsın,benim kalemim hiç kuvvetli değil,o yüzden duygularımıza tercüman olduğun için sana sonsuz teşekkürler.Seni ve bızdıkçe'ni çooook öpüyorum...
Selcanım benim bat 9 Aralık,kırmızıları görmemek için çok çalışıyoruz çoookkk :)) Seninki sanki bugünlerdeydi dimi ?
Benim Breezey'e yazcaklarımı sen yazmışsın
Brezeezey,yüreğine sağlık,ellerine sağlık arkadaşım Selcanımda dediği gibi duygularımızı yansıtmışsın,benim kalemim hiç kuvvetli değil,o yüzden duygularımıza tercüman olduğun için sana sonsuz teşekkürler.Seni ve bızdıkçe'ni çooook öpüyorum...
Selcanım benim bat 9 Aralık,kırmızıları görmemek için çok çalışıyoruz çoookkk :)) Seninki sanki bugünlerdeydi dimi ?
çok panik oldum nedir bu genetik araştırma sonuçları geldi ve bende...
periferik kan lenfosit kültürlerinden elde edilen metafaz plaklarında 46,xx.22ps(+) kromozon kurulusu saptanmıştır......
ne bu arkadaşlarrrrrr
LEJENA rabbim hayırlı evlat eylesin gözünaydın anabalı babalı büyüsün DEFNECİK sağlıkla sıhhatle inşallah
CMAS yufka yüreklim merhametlim hassas arkadaşım benim için sunduğun öneriler için teşekkür ederim ve ayrıca transferin inşallah hayırlı sonucu sana duyursun bebeğini mucizeni getirecek allahın izniyle şu dönemlerin çok kıymetli takma çevrendeki hassasiyetini anlamayan insanları sen beğeğini düşün ne kadar zahmet meşakat maddi manevi zor bir süreç sen bu süreçlerle başedebildin yahu dimi güçlü cmasım
DUOVA ZEYTUUN NEVSER UMMU SELCAN ELİFOO BÜTÜN TOPİKDAŞLARIM sizlerinde güzel haberlerinizi 4 gözle yürekten en içten temenniler ve dualar eşliğinde bekliyorum
TUTKU senden hiç hbr yok ama
RABBİM ÖNCE HAYIRLISINI SONRA SAĞLIKLISINI NASİP EĞLESİN
:44::44::44::44::44::44::44:
ne ki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?