Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet haklısın zeytunn hem de çok..bir ezik gibi davranıyorum di mi? aslında gerçek şu ki; eşim dün akşam yemeğe gitmeyebiliriz de dedi. ama burda bile kararı ben vermem gerektiği için -yooo gidelim dedim. kaç gündür arayıp duruyordu .........

Canım ben burdada bir arkadaşın (o da 40 yaş üzeriydi ve yanlış hatırlamıyorsam 3. ya da 4. denemesiydi) nasıl olsa bu kez de olmayacak diye gayet normal davrandığını hastaneden hemen çıktığını ertesi gün işe gittiğini filan okumuştum sonrasında ikizlerine hamileydi keşke o yazıyı bulsam da okusan inşallah doğru hatırlıyorumdur.

ezikkmiyimmm lannnn bennnnn :)))

yok arkadaşım eziklik meselesi değil... sonuçta hassas bir dönem geçiriyorsun... aman eşininkide luzumsuzluk ne soruyorsun... sonuçta durum ortada .. kıza transfer yapılmış.. sormadan ne diyeceksen de annene değilmi.... ayyy çokmu ileri gittim bilmiyorum ....

o düşünemedi ise sen düşün arkadaşım... bu hayatta en önemli olan sensin ve senin hayallerin ... bu dönemde yapmak istemediğin şeylerden azıcık uzak durmaya çalış.. sonuçta istemediğin şeyleri yapmakda stres yaratabiliyor... bazı şeylere mecbursakda mecbur olmadıklarımızda var... tamam bundan sonra hayır demeyi öğreniyorsun...

belkide bu ikizler sana gelecekler... o babaanne senden ne isterse ikizlerin şuyu var buyu var diyerek hayır demeyi öğreneceksin :))

Hehe bütün bunları kocama okutcam...:26: ama dun eve gelince yemek yaptiydi.. oglen yemegini o hazırladı. ..acimiiiim di mi? Ne yani yaptiysa.yapsin. yapacak arkadas ..ezik miyim lan ben ? Aaaa kendi diyemedi biz gelemiyoruz diye.. bi de beni mecbur brakti tamam gidelim demeye...simdi de gelsin aksam yemegi hazırlasin hem..aciktik surda

Son düzenleme:
Islem tamam . Okuttum. Biraz ona sucluluk duygusu verdim. Efendim simdi de onun getirtigi kabak Çekirdeği ni Çitliyom yattigim yerden..haa o mu? Yemek yapiyo

Selam kızlar,
Hafta sonu kocamla geçirdim,ona çaktırmadan topiği okusamda yazacak fırsat yakalayamadım :) Kendisi bu çocuk işini çok kafaya taktığımı ve buralarda vakit geçirerek kafamı dahada karıştırdığımı düşünüyor
Sonuçların iyi çıkmasıyla doktor işini bugüne ertelemiştim ve Izmir bugün maalesef yağmur nedeniyle felç olduğu için hastaneye ancak öğlen gittim ve kendi doktorumu kaçırdım,onunla görüşemesemde sonuçlarımı başka bir doktorla yorumlama fırsatı buldum ve tabi ki konu yine yaşa geldi :) değerlerin gayet iyi,ama 2-3 ay içinde gebelik oluşmazsa görüşelim dedi.
Inşallah görüşmelerimiz gebelik kontrolleri için olsun :))

Selcanımmm,bendende kucak dolusu sevgiler...
Ümmüüü,güzel haberlerini bekliyoruz şeker :)
Cmas1,ne bu hal arkadaşım ? Tamam hormonların suçu çok,ama hemen toparlan bakim :) bebişlerin ve biz senin mutlu olmanı bekliyoruz :) İnşallah burdan hepberaber pozitif sonucunu kutlayacaz.
Zeytunnn,bizi çok ihmal ediyorsun hani bize alıntılar,güzel sözler ?
Breezey,nazar boncuğunu aldım,bende aynısından sana ve bızdığına gönderiyorum :) ayaklarını süre süre yürü hepimiz peşinden gelelim :))
Elifoooo,hani rapor verecektin bize,de bakalım ne dedi doktor amca ?
Duovammm,nasıl oldun ? Kocan sözünü tutuyor mu,sana iyi bakıyo mu ? Yoksa uzak muzak demeyiz geliriz oraya çekeriz kulaklarını :))
Arnavut73,bize pes etmek yok dememişmiydik.Vardır zamanı arkadaşım.Bak dün ne duydum,görümcemin bir arkadaşı uzununun yıllar tedavi görmüş,doktorlar bile bu son tedaviniz olsun yoksa sağlığınızdan olacaksınız buda başarısız olursa vazgeçin dediklerinde kızlarına kavuşmuşlar veee binbirtürlü engele rağmen 3-5 gün önce hamile olduğunu öğrenmiş.Demekki neymiş,pes etmek yokkkk,okadar...
Isimlerini yazamadığım arkadaşlar,hepinize çok çok sevgiler...

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr....

heryerde yağmur var... nedendir bilmem ama ben yağmuru bi ayrı severim... tabi böyle sel olmasın hafif hafif yağsın ve ben sahilde yürüyeyim sonrasında eve gelip sıcak bir duş sonrası sıcak şeyler içip bişeyler okuyayım yada televizyon falan izleyeyim isterim hep...
Cmas arkadaşım bu erkek milletine acımak yok... sen ne kadar acırsan o kadar tepene çıkar... biliyorsun kadına şiddete karşı farkındalık günlerindeyiz.... senin kocanın seni maruz bıraktığı durum şiddet....

erkeksen.......şeklinde bir tweet var biliyorsunuz... senin ve birçok bayanın eşi için dolduruyorun ... erkeksen karını ailenle muhattap etme... iyi yada kötü kendin muhattap ol... karında ailenle daha sağlıklı bir ilişki kursun...

Nevser sen boşver o doktorları... bunların para yüzünden gözü dönmüş... kardeşim senin değerlerin 30 yaşındaki kadının değerleri gibi neredeyse... eşin için çok sorun olurmu bilmiyorum ama birde sperm analizi yaptırsanız... oradada bir sorun yoksa bak 6 ay içinde senin nasıl çocuğun oluyor... bence bu değerlerle sen enaz 6 ay normal dene ... ovulasyon günlerne dikkat et bu dönemlerde daha sıkı çalış... ve fazlada kafana takma...

“Uçamazsan koş, koşamazsan yürü, yürüyemezsen sürün. Ama naparsan yap ilerlemek zorundasın.” Martin Luther King

"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz."
(Bakara Suresi, 216)

Sizin hayır gördüklerinizde şer, Şer gördüklerinizde hayır vardır... (Hadis-i Şerif)

Islem tamam . Okuttum. Biraz ona sucluluk duygusu verdim. Efendim simdi de onun getirtigi kabak Çekirdeği ni Çitliyom yattigim yerden..haa o mu? Yemek yapiyo

Okulda çocuklardan aile resmi yapmasını istemiştir öğretmen... öğrenci baba - anne ve cocuklar çizer ancak babanın kollları ve ağzı yoktur... öğretmen sorar babanı kolsuz ağızsız çizmişsin çocuğum... evet öğretmenim annemi dövmesin ona küfretmesin diye...

arkadaşlar umarım hepimiz çocuk sahibi hayallerimize kavuşuruz... ancak çocuk sahibi olmanın çok ötesinde yetiştirmek ayrı bir sorumluluk... fikri hür vicdanı hür kendisi dışındaki canlılara saygılı bireyler yetiştirmeye çalışalım... başka canlılara şiddet uygulayanlarıda bir anne yetiştiriyor... bu çocuklar bizlerin eseri lütfen onlara güzel şeyler öğretelim... sadece kendimizin değil tüm çocukların bu yönde eğitilmesi için çevremizi bilinçlendirelim...

40 yaşından sonra anne olmaya çabalayan kadınlar platformunun en feminist üyesi... :))

GÜnaydın arkadaşım :)))

o kadar güzel bir konuya değinmişsin ki evet eşine saygılı erkekler yetiştirelim ..... ailesi ile eşinin arasını doğru tutması ve artık bizimde bir aile olduğumuzu bilen veeeee evet çok doğru kadınlar yetiştiriyor gelen gelininde ailesinin göz bebeği olduğunu unutturmadan ve bir kadının diğer kadına yaptığını hiçbir erkek yapmaz......kadın kaynana! kadın görümce ! elti kadın vs vs...... lütfen evlatlarımıza izin verelim eşleriyle mutlu olsunlar .....

benim kayınvalidem elinde olsa eşimi tekrar çocuk yapıp yanından ayırmayacak.... ah ahhhhhhhhhhhhhhh

DÜn akşam saat 6 da olan randevum iptal oldu (( şehir dışından müşterim geldi ve iptal etmek zorunda kaldım. cuma günü saat 6.30 da neyse cuma hayırlı gün :)))

her günün güzelliğine rabbim en kısa zamanda bebeklerimizle buluşmak üzere :)))

SEVGİLER

tuh yazik olmus arkadasim neyse bunda da bi hayir diyelim dimi. senin degerlerin sorunsuz gibi geliyor bana elifcim sen gonlunu ferat tut.

nevsercim benim kocamda kizardi cok takiyorsun kk'ya girip hepten kafani karistiriyorsun bende sadece ofiste giriyorum artik.

zeytunn kiz ben kocama hic kiyamam valla ne yalan soyleyim icim gider. ammaaaa sunuda belirteyim ki ben istemedigim hic birseyi yapmam hayat bana bunu ogretti.

cmas hersey guzel olucak insallah sen gonlunu ferah tutmaya calis arkadasim.

Selcan'ım seninki zaten şirin - leyla aşkı... onun için senden bu konuda bir kıyma operasyonu beklemiyoruz :))

Ancak tabiki aileden uzakta olman da bu konuda biraz şans gibi...

Allahdan ben çok şanslıyım benim kocam ailesi ile öyle pek içli dışlı değil... ben anneni bi ara demesem adam neredeyse annesini bile aramayacak.

aslında sorun ailelerle görüşme yada görüşmeme değil... ancak bazı aileleler yeni minik aileninde bi mahremiyeti olabileceğini - onların olmadığı bi yaşamları olabileceğini düşünmüyorlar... erkek anneleri çocuklarının büyüdüğünü kabullenmek istemiyor vs vs.. klasik yurdum sorunu... birçok kadın istemediği birçok şeyi mecburmuş gibi yaşamak zorunda kalıyor... bari bizim için çok önemli olan konularda hayır demeyi öğrenebilelim... benimkisi bu konuda farkındalık yaratabilmek...

benim kocamda pek icli disli degildir ailesiyle Turkiyede'yken de oyleydi. bide benden tirsiyormus oyle diyor

Son düzenleme:

Herşeyin hayırlısı daha adet olmama var gibi o yüzdende çok takılmadım ..... 9 kasımda olmustum eğer bir aksilik olmazsa 5 aralık gibi olurum gibi gözüküyor... benim adetlerim hep düzenli olmuştur tabi biraz oynadık hormonlarla biraz değişebilir.....

Canım arkadaşım evet değerlerim gerçekten güzel :)) doktorum ısrarla 41 yaş için çok iyi dedi hep ama tüpüm tıkalı heralde o yüzden gidemiyorlar bebişler yerlerine .....

inşallah bebeklerimiz gelsin artık çok özledik onları :))))

aa seninle regl baslagici ayni sayilir. bende 6 kasimda olmustum benimde cok duzenlidir ama gecen ay 5 gun gecikmeli olmustum.
bende 5ile9 aralik gibi bekliyorum ama insallah gelmezler kendileri

Günaydınnnn...
Pardon tünaydınnnnnn :)
Ha şöyle arkadaşım alıştırdın bizi bu yazılara,bekliyoruz ona göre :)
Eşim daha önce 2 defa sperm analizi yaptırdı,3. Istersem cıngar çıkar :) Ilkinde gayet güzel değerler sorun yok demişlerdi,ama aşılamalar sonuç vermeyince tüp bebek öncesi doktorumuz tekrar istemişti ve ozaman maalesef biraz düşüş gördüler,ufak çaplı bir varikosel buldular,ama ameliyatlık değil yola devam demişlerdi,bende kendi değerlerimi iyi görünce ona 2 gündür keçi boynuzu kürü uygulamaya başladım,şimdilik iyi gidiyo,ama 3 ay süreceğini duyunca kocam mızmızlanmaya başladı bile bakalım inşallah oyun bozanlık yapmaz :))
Hem 6 ay uzun süre,benim hedefim 3 ay,diyorum ben size havaya girdim sonuçlardan sonra diye :)) İnşallah dilekleriniz tutarda havam sönmez :))
Kucak dolusu sevgilerrr...

Feminist Zeytunnum,
Gördüm o resmi Face'den,çok etkilendim,ama bence bizim çocuklarımız şanslı olacak bu konuda,malum olgun ve bilinçli anne babalara sahip olacaklar :))

Varlığı bir dert,yokluğu bin dert,
Ben kayınvalidemi tanıyamadım,ben aileye girmeden vefat etmiş,anlatılanlardan keşke hayatta olsaydı da meşhur gelin kaynana pozisyonlarını yaşasaydık diyorum Ama onun boşluğunu iki görümcem doldurmaya çalışıyor,iyi ki varlar :) Eşiniz onun yokluğunu yaşamaktansa varsın hayatta olsunlar,dırdır etsinler,ama tabi eşlerinizin de büyüdüğünü ve artık kendi ailelerini kurduklarının farkına varsınlar.
Canım geç olsun güç olmasın,inşallah cuma günü doktordan bize güzel haberlerle gelirsin.
Sevgilerrrr...

tutkucum naptin hic ses yok senden? hangi asamadasin?

Tutkuuuuu bende merak ediyorum,ses ver,rapor ver :) Hepinizi merakla takip ediyorum,ama İzmir'dekilerin yeri ayrı ona göre :))

Kızlar ya birde şu bohçalama işini nasıl yapıyorsunuz,ben başaramadım biraz görüntü kirliliği yarattım (

Öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…