- Konu Sahibi akideciknane
-
- #5.601
Cmas bu senin için çok önemli ne demek kimselere hayır diyemiyorum.... o kadar para veriyorsunuz - o kadar ilaçlara iğnelere maruz kalıyorsun - maddi manevi bir sürü uğraş veriyorsun... arkadaşım bu dönemde dikkat et kendine ... eşin biliyor sonuçta - senin ailene sen eşinin ailesine eşin hayır diyecek... daha önce arkadaşlarımızla program yapmıştık vs bi bahane illaki bulunur... ayyy hangi devirdeyiz ne bu kaynana olayı.... herkesin bi hayatı var.... onlar ne zaman isterse sen hazır olamk zorunda değilsinki... hele böyle bir dönemde...
tabi yumurtaya can veren Rabbim isterse herşey oluyor... ancak bizimde azıcık dikkat etmemiz gerekiyor dimi ama.....
umarım bu ağlamalar nedeni tutunmanın verdiği duygusallık olsun inşallahhh...
evet haklısın zeytunn hem de çok..bir ezik gibi davranıyorum di mi? aslında gerçek şu ki; eşim dün akşam yemeğe gitmeyebiliriz de dedi. ama burda bile kararı ben vermem gerektiği için -yooo gidelim dedim. kaç gündür arayıp duruyordu .........
Islem tamam . Okuttum. Biraz ona sucluluk duygusu verdim. Efendim simdi de onun getirtigi kabak Çekirdeği ni Çitliyom yattigim yerden..haa o mu? Yemek yapiyo
Okulda çocuklardan aile resmi yapmasını istemiştir öğretmen... öğrenci baba - anne ve cocuklar çizer ancak babanın kollları ve ağzı yoktur... öğretmen sorar babanı kolsuz ağızsız çizmişsin çocuğum... evet öğretmenim annemi dövmesin ona küfretmesin diye...
arkadaşlar umarım hepimiz çocuk sahibi hayallerimize kavuşuruz... ancak çocuk sahibi olmanın çok ötesinde yetiştirmek ayrı bir sorumluluk... fikri hür vicdanı hür kendisi dışındaki canlılara saygılı bireyler yetiştirmeye çalışalım... başka canlılara şiddet uygulayanlarıda bir anne yetiştiriyor... bu çocuklar bizlerin eseri lütfen onlara güzel şeyler öğretelim... sadece kendimizin değil tüm çocukların bu yönde eğitilmesi için çevremizi bilinçlendirelim...
40 yaşından sonra anne olmaya çabalayan kadınlar platformunun en feminist üyesi... :))
DÜn akşam saat 6 da olan randevum iptal oldu(( şehir dışından müşterim geldi ve iptal etmek zorunda kaldım. cuma günü saat 6.30 da neyse cuma hayırlı gün :)))
her günün güzelliğine rabbim en kısa zamanda bebeklerimizle buluşmak üzere :)))
SEVGİLER
tuh yazik olmus arkadasim neyse bunda da bi hayir diyelim dimi. senin degerlerin sorunsuz gibi geliyor bana elifcim sen gonlunu ferat tut.
nevsercim benim kocamda kizardi cok takiyorsun kk'ya girip hepten kafani karistiriyorsun bende sadece ofiste giriyorum artik.
zeytunn kiz ben kocama hic kiyamam valla ne yalan soyleyim icim gider. ammaaaa sunuda belirteyim ki ben istemedigim hic birseyi yapmam hayat bana bunu ogretti.
cmas hersey guzel olucak insallah sen gonlunu ferah tutmaya calis arkadasim.
Selcan'ım seninki zaten şirin - leyla aşkı... onun için senden bu konuda bir kıyma operasyonu beklemiyoruz :))
Ancak tabiki aileden uzakta olman da bu konuda biraz şans gibi...
Allahdan ben çok şanslıyım benim kocam ailesi ile öyle pek içli dışlı değil... ben anneni bi ara demesem adam neredeyse annesini bile aramayacak.
aslında sorun ailelerle görüşme yada görüşmeme değil... ancak bazı aileleler yeni minik aileninde bi mahremiyeti olabileceğini - onların olmadığı bi yaşamları olabileceğini düşünmüyorlar... erkek anneleri çocuklarının büyüdüğünü kabullenmek istemiyor vs vs.. klasik yurdum sorunu... birçok kadın istemediği birçok şeyi mecburmuş gibi yaşamak zorunda kalıyor... bari bizim için çok önemli olan konularda hayır demeyi öğrenebilelim... benimkisi bu konuda farkındalık yaratabilmek...
tuh yazik olmus arkadasim neyse bunda da bi hayir diyelim dimi. senin degerlerin sorunsuz gibi geliyor bana elifcim sen gonlunu ferat tut.
nevsercim benim kocamda kizardi cok takiyorsun kk'ya girip hepten kafani karistiriyorsun bende sadece ofiste giriyorum artik.
zeytunn kiz ben kocama hic kiyamam valla ne yalan soyleyim icim gider. ammaaaa sunuda belirteyim ki ben istemedigim hic birseyi yapmam hayat bana bunu ogretti.
cmas hersey guzel olucak insallah sen gonlunu ferah tutmaya calis arkadasim.
Herşeyin hayırlısı daha adet olmama var gibi o yüzdende çok takılmadım ..... 9 kasımda olmustum eğer bir aksilik olmazsa 5 aralık gibi olurum gibi gözüküyor... benim adetlerim hep düzenli olmuştur tabi biraz oynadık hormonlarla biraz değişebilir.....
Canım arkadaşım evet değerlerim gerçekten güzel :)) doktorum ısrarla 41 yaş için çok iyi dedi hep ama tüpüm tıkalı heralde o yüzden gidemiyorlar bebişler yerlerine .....
inşallah bebeklerimiz gelsin artık çok özledik onları :))))
Günaydın kızlarrr....
heryerde yağmur var... nedendir bilmem ama ben yağmuru bi ayrı severim... tabi böyle sel olmasın hafif hafif yağsın ve ben sahilde yürüyeyim sonrasında eve gelip sıcak bir duş sonrası sıcak şeyler içip bişeyler okuyayım yada televizyon falan izleyeyim isterim hep...
Cmas arkadaşım bu erkek milletine acımak yok... sen ne kadar acırsan o kadar tepene çıkar... biliyorsun kadına şiddete karşı farkındalık günlerindeyiz.... senin kocanın seni maruz bıraktığı durum şiddet....
erkeksen.......şeklinde bir tweet var biliyorsunuz... senin ve birçok bayanın eşi için dolduruyorun ... erkeksen karını ailenle muhattap etme... iyi yada kötü kendin muhattap ol... karında ailenle daha sağlıklı bir ilişki kursun...
Nevser sen boşver o doktorları... bunların para yüzünden gözü dönmüş... kardeşim senin değerlerin 30 yaşındaki kadının değerleri gibi neredeyse... eşin için çok sorun olurmu bilmiyorum ama birde sperm analizi yaptırsanız... oradada bir sorun yoksa bak 6 ay içinde senin nasıl çocuğun oluyor... bence bu değerlerle sen enaz 6 ay normal dene ... ovulasyon günlerne dikkat et bu dönemlerde daha sıkı çalış... ve fazlada kafana takma...
Uçamazsan koş, koşamazsan yürü, yürüyemezsen sürün. Ama naparsan yap ilerlemek zorundasın. Martin Luther King
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz."
(Bakara Suresi, 216)
Sizin hayır gördüklerinizde şer, Şer gördüklerinizde hayır vardır... (Hadis-i Şerif)
Okulda çocuklardan aile resmi yapmasını istemiştir öğretmen... öğrenci baba - anne ve cocuklar çizer ancak babanın kollları ve ağzı yoktur... öğretmen sorar babanı kolsuz ağızsız çizmişsin çocuğum... evet öğretmenim annemi dövmesin ona küfretmesin diye...
arkadaşlar umarım hepimiz çocuk sahibi hayallerimize kavuşuruz... ancak çocuk sahibi olmanın çok ötesinde yetiştirmek ayrı bir sorumluluk... fikri hür vicdanı hür kendisi dışındaki canlılara saygılı bireyler yetiştirmeye çalışalım... başka canlılara şiddet uygulayanlarıda bir anne yetiştiriyor... bu çocuklar bizlerin eseri lütfen onlara güzel şeyler öğretelim... sadece kendimizin değil tüm çocukların bu yönde eğitilmesi için çevremizi bilinçlendirelim...
40 yaşından sonra anne olmaya çabalayan kadınlar platformunun en feminist üyesi... :))
GÜnaydın arkadaşım :)))
o kadar güzel bir konuya değinmişsin ki evet eşine saygılı erkekler yetiştirelim ..... ailesi ile eşinin arasını doğru tutması ve artık bizimde bir aile olduğumuzu bilen veeeee evet çok doğru kadınlar yetiştiriyor gelen gelininde ailesinin göz bebeği olduğunu unutturmadan ve bir kadının diğer kadına yaptığını hiçbir erkek yapmaz......kadın kaynana! kadın görümce ! elti kadın vs vs...... lütfen evlatlarımıza izin verelim eşleriyle mutlu olsunlar .....
benim kayınvalidem elinde olsa eşimi tekrar çocuk yapıp yanından ayırmayacak.... ah ahhhhhhhhhhhhhhh
tutkucum naptin hic ses yok senden? hangi asamadasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?