- Konu Sahibi akideciknane
- #5.641
Breezey maşallah günün bomba haberi bu....
Jejena'nın fıstık kızı prenses Defne'ye hoşgeldin diyorum... Çok istenen bir bebek olmanın ayrıcalığını yaşayacak... umarımsağlıklı huzurlu mutlu bir ömrü olur.... yaşamı boyunca hep güzel şeyler yaşar...
Senin pozitif sonucuna da hayırlı olsun diyorum... mutlu sona doğru emin adımlarla gidiyorsun.... seninde sağlıkla doğum haberlerini alacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum...
Defne'nin kilosu biraz geride idi lejenanın 3 gün önce yazdığına göre... minik prenses nasıl iyimi kilosu vs ...
Selcan seninle yapılarımız - düşüncelerimiz acayip uyuyor... senden olabilecek kaynanayı düşünüyorumda ona zaten kaynana denmez şekerim ... arkadaş denir...
cmas sen ne yaptun... anam attın ortaya bir kaynana muhabbeti kayboldun... nasılsın iyimisin
duova sen nasıl oldun iyimisin ? ne durumdasın haberdar et lütfen...
Jejena'nın fıstık kızı prenses Defne'ye hoşgeldin diyorum... Çok istenen bir bebek olmanın ayrıcalığını yaşayacak... umarımsağlıklı huzurlu mutlu bir ömrü olur.... yaşamı boyunca hep güzel şeyler yaşar...
Senin pozitif sonucuna da hayırlı olsun diyorum... mutlu sona doğru emin adımlarla gidiyorsun.... seninde sağlıkla doğum haberlerini alacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum...
Defne'nin kilosu biraz geride idi lejenanın 3 gün önce yazdığına göre... minik prenses nasıl iyimi kilosu vs ...
Selcan seninle yapılarımız - düşüncelerimiz acayip uyuyor... senden olabilecek kaynanayı düşünüyorumda ona zaten kaynana denmez şekerim ... arkadaş denir...
cmas sen ne yaptun... anam attın ortaya bir kaynana muhabbeti kayboldun... nasılsın iyimisin
duova sen nasıl oldun iyimisin ? ne durumdasın haberdar et lütfen...
SON DAKİKAAAA... SON DAKİKAAAAA
TOPİĞİMİZİN GÜLÜ LEJENA KOMŞU KUZUMUN PEMBE PATİKLİSİ DEFNEMİZ DOĞDUUUUUU
BIZZAT GİDİP GÖRDÜM...
HEPİNİZE SELAMI VAR KOMŞU KUZUMUN
Bir son dakika haberimiz daha var... az kalsın unutuyordumm
Amniyosentez sonucumuz tertemiz çıktı , misler gibiiii
Rabbime şükürler olsun.
Her zamanki gibi bızdıkçemden ve benden dualarını , iyi dileklerini ve pozitif enerjilerini esirgemeyen kader ortaklarımızdan Rabbim razı olsun. En kısa zamanda sizlerin de yüzünü güldürsün.
Mucizesiyle önce göbüşlerinizi sonra kucaklarınızı evlerinizi şenlendirsin.
vee son olarak lejenam komşu kuzumun kocası içinnnnn
ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler