40 yaşımın hikayesi...

yazınızı okurken mutluluğunuza ortak oldum.......Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin.......İnşaallah benim gibi bebek bekleyenlerinde yüzü güler.......
teşekkür ederim canım. amin. işallah tez zamanda rabbim size de versin. olmayanlara da var allahım diye hep dua ediyorum.

ne güzel anlatmışsın hiç sıkılmadan okudum hikayeni tabi mutlu sonla bitmesi ayrı güzel. rabbim kucağına almayı da nasip etsin.

hikayeni okurken gerildim ama sonunda kızım olacak teyzeleri deyince koptum,20 dakikadır ağlıyorum.35 yaşındayım,bende seninle aynı yollardan geçiyorum ve aynı mutlu sonu yaşamak isityorum...allah kucağına almayı nasipetsin..

hikayeni okurken gerildim ama sonunda kızım olacak teyzeleri deyince koptum,20 dakikadır ağlıyorum.35 yaşındayım,bende seninle aynı yollardan geçiyorum ve aynı mutlu sonu yaşamak isityorum...allah kucağına almayı nasipetsin..
rabbim seni bekletmeden evladına kavuştursun işallah.ama senin yaşın genç ona göre kendini kasma hiçç daha çokkk zamanın var.işallah mutlu sona kısa zamanda kavuşursun.

yagmursesi nasılsın? bayadır görüsemedik masallah bayada olmusuuz 5 aya birsey kalmadı benim 21 temmuz da kontrol var .simdi den gün saymaya basladım .hersey yolunda mı?var mı bir sıkıntın .kızlar bugun cuma Allah hepinizin yüzünü güldürsün ......:KK49:

yagmursesi nasılsın? bayadır görüsemedik masallah bayada olmusuuz 5 aya birsey kalmadı benim 21 temmuz da kontrol var .simdi den gün saymaya basladım .hersey yolunda mı?var mı bir sıkıntın .kızlar bugun cuma Allah hepinizin yüzünü güldürsün ......:KK49:
çok şükür allahıma binlerce kez şükürler olsun olumsuz bişi yok. senin bebekler de iyi maşallah. rabbim isteyen herkese nasip etsin.

yağmurun sesi tebrikler:KK71: ağlattın benide.... bende çok zor bir haldeyim genetik sorunum var 30 yaşındayım 6 yıllık evliyim bir sürü düşüğüm var ne acılar yaşadım....olursa bir mucize olucak...arkadaşlar bütün güzel dileklerinize amin diyorum Allahın mucizeleri kudretindendir...bende hikayemi yazmak istiyorum artık.......... ne olur Allahım izin ver....

yağmurun sesi tebrikler:KK71: ağlattın benide.... bende çok zor bir haldeyim genetik sorunum var 30 yaşındayım 6 yıllık evliyim bir sürü düşüğüm var ne acılar yaşadım....olursa bir mucize olucak...arkadaşlar bütün güzel dileklerinize amin diyorum Allahın mucizeleri kudretindendir...bende hikayemi yazmak istiyorum artık.......... ne olur Allahım izin ver....
işallah tez zamanda hikayeni yazmak nasip eder rabbim sana...

günaydınlar kızlar yagmur düş allahım mutlulugunu daim etsin tanıyorum sizleride düş beni bilir

dr lar çok acımasız inanın ya benim yaşadıklarımda ayrı bir hikaye inş. bende birgün yazarım mutlu son olsun ama snu sizinki gibi

daha 2 hafta önce gittigim dr yüzüme fsh yüksek fazla umutlanma biliyorsun durumunu degilmi dedi ama ben tınmadım içimden bu kadın gerizekalın buna inat dogracagım dedim inş. olacak inanıyorum 2 ay sonra başlıyorum

günaydınlar kızlar yagmur düş allahım mutlulugunu daim etsin tanıyorum sizleride düş beni bilir

dr lar çok acımasız inanın ya benim yaşadıklarımda ayrı bir hikaye inş. bende birgün yazarım mutlu son olsun ama snu sizinki gibi

daha 2 hafta önce gittigim dr yüzüme fsh yüksek fazla umutlanma biliyorsun durumunu degilmi dedi ama ben tınmadım içimden bu kadın gerizekalın buna inat dogracagım dedim inş. olacak inanıyorum 2 ay sonra başlıyorum
rabbim yüzünü güldürür işallahhh. ben de biliyorum seni yumurta rezervi az olanlar topiğinden. bak iki ay sonra başlayacaksan aç karna sabah akşam hayıt bir de bir kutu dehea içmeni öneriyorum. rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin.

yavrunu sag salim kucagına alırsın işallah çok duygulandırdın benii bende 16 haftalık hamileyim ögleden sonra muayeneye gidecegim Allah hepimizin yardımcısı olsun :KK71:

yavrunu sag salim kucagına alırsın işallah çok duygulandırdın benii bende 16 haftalık hamileyim ögleden sonra muayeneye gidecegim Allah hepimizin yardımcısı olsun :KK71:

rabbim senin evladını da korusun sağlıkla kucağına nasip etsin.kerkese nasip etsin işallah.

yagmursesi merhaba nasil gidiyor hamileligin ,kacinci ayindasin?Bebegin insallah dogdukdan sonrada burda
bizlerle paylasirsin umarim.

canım...hikayen beni ağlattı..bende 2 sene senin gibi mücadele ettim..ve kızıma 39 yaşında kavuştum...allah sanada sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
Yaradan dualarımızı kabul ediyor ve o küçük melekleri gönderiyor...bende yaş konusu yüzüme vuruldukça çok yıprandım..kendimi kadın gibi görmemeye başlamıştım..tabi bu ister istemez insanın metabolizmasını bozuyor..insanın kendine güveni azalıyor..neyse şimdi 42 yaşında ve 13 haftalık hamileyim..tabi bu sefere tam bir sürpriz oldu..37 yaşında evlenip 2 çocuğum olacağını söyleseler inanmazdım..hayat mucizelerle dolu..aynı yoldaki arkadaşlar asla ve asla umudunuzu yitirmeyin ve dualarınızı eksik etmetin...sevgiyle kal arkadaşım..

Canım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin kızına hiç bir kucak boş kalmasın annelik çok güzel birşey bende çok geç evlendim kırk yaşımda aldım kızımı kucağıma Allah uzun sağlıklı ömürler versin çocuklarımıza

merhaba yağmursesi yazını yeni okudum ve senin yaşadıklarını okuyunca gerçekten çok duygulandım bizlere destek olduğun için çok teşekkür ederiz ancak uzun süredir gelmemiş olman beni meraklandırdı iyisinizdir umarım bebeğini sağlıkla alırsın inşallah kucağına sevgiyle kal....

canım saglıkla gelsın bebegın............herseye ragmen dr lar sıunu unutuyorlar anne olmak arzusu herseyın ustunde o guc cogu engelı asıyor....rabbım yetrkı ol desın...........bende üçüz kızlarıma drumun kırk yasımı doldurmadan gel demesıne ragmen kırk yasım dolduktan sonrakı tedavımle kavustum .....kırk yas bence cok gec bır yas degıl ....tum ısteyen anne olsun ıns..

rabbim ol dedikten sonra ne olmazki doktorlar ne derse desin ....
prensesin sağlık sıhhatle gelsin inş...:nazar::nazar::nazar:

gözlerim doldu yazdıklarınızı okurken bende düşük yaptım gerçekten zor ama sizin adınıza çok sevindim rabbim inşallah sağ salim yavrunuzu kucağınıza almayı nasip eder

X