Sevgili yağmur sesi hikayeni gözlerim yaşararak okudum, kendimigördüm yaşadıklarında, ben de 41 yaşında evlendim şu an 44 yaşındayım, evlendikten 16 ay sonra doktora gittim ne oluyor bir bakalım diye, çok çocuk istiyordum her zaman gittiğim doktorumu bırakıp bir hastanedeki doktora tavsiye üzerine gittim, o zaman 42 yaşındaydım eşim çok çocuk meraklısı değildi, dolayısıyla doktora da geç gidebildim.Doktor yine sana söylenen sebepler yaş, yumurtalık rezervi v.s hemen tüp yaptırmamı önerdi ben yıkıldım tabii... eşim zaten istemiyordu, hele tüp desem hiç yanaşmayacaktı ağlaya ağlaya doktordan çıktım.
ama doktora gittiğimi ve kendisine rağmen çocuk istediğimi eşim biliyordu sordu ne oldu diye, dedim doktor böyle dedi o da şaşırdı çok ağladığımı görünce dur hele düşünürüz bakarız sen çok istersen dedi ama benim eşim biraz ağır hareket eder ve karar vermesi benim az olan zamanımı daha da daraltır diye sevinemedim açıkçası, neyse uzatmıyim 15 gün sonrasında regl olmayı bekliyorum 2009, 29 ekimdi hiç unutmuyorum ve o gün resmi tatildi evdeyidm benim regllerim çok düzenlidir 1 gün sekmez 28 ekimde olmam gerekiyordu gelmedi sabah 29 ekimde test yaptım ama umudum yoktu ve mucize 2.çizgi silik ama var inanamadım tabii.Benim üniversiteden arkadaşlarım var canlarım onlar benim, 4 kızız biz bi de aslında Ankara'da yaşayan bir beşincimiz biz yıllardır her durumda acı tatlı hep birlikteyiz ve voltranız kızlarla buluştuk bana inanamadılar hastanede test yaptırdık ve mucizem teyit oldu gerçekten hamileyim o gün rüya gibi kutladık mutlu olduk.Eşime akşam söyledim o da şaşırdı falan uzatmıyim aslında neyse doktora tekrar gidildi kese göründü, kalp atışı alındı ve herkes şaşkın benim mucizemden ama maalesef 8.haftada kalbi durdu mucizemin ve beni bıraktı sonrasında 2 kez daha spontan hamilelik ve 1 senede 3 tane kalbi duran mucizelerim sonuncu genetiğe gitti ve kız bebek yıkıldım sonrası sizin gibi bir sürü testler rahim filmi karyotip v.s pıhtılaşma testleri sonuçta Kasım 2010 da şimdilik ara verdiğim hamillelik maceralarım daha doğrusu o günden beri hamile kalamıyorum, sonrasında senin gibi bir sürü doktor sayısını ben de hatırlamıyorum ve en son gittiğim tüp bebek profesörü tüp bebek % 15 normal yolla % 1 dedi şu an kafam çok karışık ddeğim gibi eşim tüp bebekte ne zaman harekete geçer bilemiyorum ama ben de şimdi bitkisel ürünler kullanmaya başladım, hayıt civan perçemi karışımı çay, polen v.s karışımlı osmanlı macunu ve ginseng hapı bakalım neler bekliyor beni böyle bir dönemde yazın beni çok mutlu etti ve hiç kaybetmedğim umudumu tekrar canlandırdı Allah senden razı olsun ve yaşadığın mucize bana da sirayet etsin inşallah diyorum ve bebeğini inşallah sağlıkla kucağına al