- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.633
- 348
- Konu Sahibi laraenve11
-
Onu söyleyenlerin ya dünyanın nasıl döndüğünden haberi yok ya da zaten yaşlı insanlar. 50lerde doğanların doğduğu zaman ortalama yaşam süresi zaten 50 60 seneymiş. Şu an 80 90 yaş arasında.Kimisi "40 yaşında çocuğun olsa sen 60 yaşındayken çocuğun 20 yaşında olacak. Yaş farkı çok fazla olacak" diyor ama artık insanlar en az 80 yaşına kadar yaşıyor. Bir evlat 40 yaşındayken annesinin/ babasının vefat etmesi çok anormal bir durum değil.
linç edilecem amaDoktorumun gözlemlediği kadarıyla (kendisi 65 yaşında) 35 45 arası yapılan evlilikler ve doğumlarda kişilerin daha mutlu ve huzurlu bir evliliği oluyormuş. Hatta anne olmayıda 35 45 arası öneriyor.
Hiç birsey için geç değil yani. Instagramda bir doktor, 'bir doktor olarak arkadaşıma önereceğim şey çocuk istiyorsan 35i bekleme' postundan sonra doktoruma gittiğim zaman bu şekilde anlatmıştı.
Ay bu cok pathetic bir sey bence soylemesin sagda solda. Sen 35 sene dön dolaş dünyada adam kalmamış gibi en başa dön. Kabus.Arkadaşım 2 yıl önce 49 yaşında evlendi ( ilk evliliği lise aşkıyla)
Ben 39 yaşında evlendim 40 yaşında anne oldum. Vazgeçmek doğru değil. Ben hamilelik eğitimine gittiğimde 43 yaşında bir gebe vardı. En yaşlı hamile benim sanıyordum. Hayatta herşey mümkünmüşVar mıdır aranızde belli bir yaştan sonra evlenip anne olan. Yoksa umut etmeyi bırakmak mı lazım??
Doktor riskli gebelik mi öneriyor yani :)) rahim icin en saglikli doğurma yaşı 25-30 arasidir. Bilim ve mantık dışı laflar doktor tavsiyesi diye itelenemez.Doktorumun gözlemlediği kadarıyla (kendisi 65 yaşında) 35 45 arası yapılan evlilikler ve doğumlarda kişilerin daha mutlu ve huzurlu bir evliliği oluyormuş. Hatta anne olmayıda 35 45 arası öneriyor.
Hiç birsey için geç değil yani. Instagramda bir doktor, 'bir doktor olarak arkadaşıma önereceğim şey çocuk istiyorsan 35i bekleme' postundan sonra doktoruma gittiğim zaman bu şekilde anlatmıştı.
Sen niye bu kadar sinirlisin 30 yaş üstü kadınlara?Doktor riskli gebelik mi öneriyor yani :)) rahim icin en saglikli doğurma yaşı 25-30 arasidir. Bilim ve mantık dışı laflar doktor tavsiyesi diye itelenemez.
Çünkü 30 üstü kadinlar cok kart :')) bunu mu duymak istedin. Niye sinirli olayim ki. Bi gerçeği söylüyorum. Doktorun yalan yanlış tavsiye vermesi mi doğru olan. Avrupada böyle degil diyen de olmuş da Avrupa'da da böyle hicbir gp sana gel 40tan sonra dogur demez. 40a yaklaşan kadinlara doğurmayı düşünüyorsan 40tan once doğur, 40tan sonra gebelik riski cok artar ek prosedurlerin masraflarini devlet karşılamaz vs der. Bunlar hayatin gercekleri. İnsan ömrü uzadi ama dogurganlik yaşı uzamadi. Belli sayıda yumurtan var ve bitiyor. 40tan sonra dogurmasin insanlar demiyorum gayet de güzel annelik yapılır bence çünkü insanlar 30dan önce sinirli sabırsız ve cahil oluyor. Doktorun biyolojiyi reddeder gibi konusmasi sacma diyorum.Sen niye bu kadar sinirlisin 30 yaş üstü kadınlara?
Bu yoruma katılıyorum. Biraz size bağlı.40 yaş artık bana büyük gelmiyor. Tabi size de bağlı. Yengem 45 yaşında gören 25 sanır iki kilo fazla alsa hemen dikkat eder, teyzem 35 yaşında gören 50 sanır kaşı biyigi salar umurunda olmaz...
Kuzenim 38 yaşında evlendi. Mükemmel bir eşi var. İyi ki evlilik için acele etmemişim diyor.Var mıdır aranızde belli bir yaştan sonra evlenip anne olan. Yoksa umut etmeyi bırakmak mı lazım??
hanımefendi "uslup" diye bir şey varÇünkü 30 üstü kadinlar cok kart :')) bunu mu duymak istedin. Niye sinirli olayim ki. Bi gerçeği söylüyorum. Doktorun yalan yanlış tavsiye vermesi mi doğru olan. Avrupada böyle degil diyen de olmuş da Avrupa'da da böyle hicbir gp sana gel 40tan sonra dogur demez. 40a yaklaşan kadinlara doğurmayı düşünüyorsan 40tan once doğur, 40tan sonra gebelik riski cok artar ek prosedurlerin masraflarini devlet karşılamaz vs der. Bunlar hayatin gercekleri. İnsan ömrü uzadi ama dogurganlik yaşı uzamadi. Belli sayıda yumurtan var ve bitiyor. 40tan sonra dogurmasin insanlar demiyorum gayet de güzel annelik yapılır bence çünkü insanlar 30dan önce sinirli sabırsız ve cahil oluyor. Doktorun biyolojiyi reddeder gibi konusmasi sacma diyorum.
Maşallah size ne güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde size benzer yaşadıklarım ama henüz daha hamile kalmadım. Bende 37 de evlendim 1 Aşılama 1 tubbebek yaptık olmadı ikinciyi deniycem yaş oldu 40 sanki hiç olmayacak gibi ümidimi kaybediyorum bazen37 imde evlendim, hiç korunmadım. 1 Aşılama, 2 Tüp bebek denemem oldu, olmadı. 42 yaşında iken Hüüoopp kendiliğinden doğal yolla hamile kaldım ve 43 yaşımda doğuracağım kısmetse.
Her şey nasip kısmet. Yaş olayı ise bir kriter değil artık.
Aslında dönüp dolaşıp gelmek değil, yanlış yorumlamışsınız.Ay bu cok pathetic bir sey bence soylemesin sagda solda. Sen 35 sene dön dolaş dünyada adam kalmamış gibi en başa dön. Kabus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?