40 yaş sonrası evlenmek ve anne olmak

Hastane nedir bilmiyorlar. İlaç ta yok dolaylı olarak. Etrafları dağ bayır. Sadece telefon varsa var. Hava kirliliği az olan yerlerdeler. Sonuç bir sürü bebe

Hastane nedir bilmiyorlar. İlaç ta yok dolaylı olarak. Etrafları dağ bayır. Sadece telefon varsa var. Hava kirliliği az olan yerlerdeler. Sonuç bir sürü bebe
Eee afrikadakileri nasıl açıklayacağız? Açlık sefalet içinde.onları zaten hiç anlamıyorum açlıktan hasta oluyorlar, herkeste gelişim geriliği var ama maşllah üreme sistemi full kapasite çalışıyor.o açlıkla soğukla nasıl sevişilir onu da anlamıyorum ki.bize de ayaklarını üşütme çocuğun olmaz falan derlerdi.valla bazı şeylere akıl sır ermiyor.

İlk çocuğumu 25 yaşında doğurdum. Dünya da bir çok ülke şehir gezdik. Hiç bir şeyi adamak zorunda kalmadım. Eş çok önemli. Eşin iyiyse annelik çok kolay çok güzel geçiyor. Şimdi 35 yaşındayım tekrar hamileyim. İlk hamileliğimde olan enerjim şuan yok. Ama yine çok heyecanlı ve mutluyum.

Eski konularınıza baktım. Siz o aile yaşamaya devam edince hayatınız olmayacak. Konu evlilik değil genel olarak. Bencil olun, tek kardeş degilsiniz. Diğer kardeşler neden sorumluluk almıyor. Yarın bir gün konuşursanız yapmayasaydın derler. Bu arada aileniz kardeşleriniz dahil çok benciller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…