40 ve +40 yaş

yeşilim çok üzüldüm canım benim allah yardımcın olsun güzelim inş en kısa zamanda sağlığına kavuşursun öpüyorum

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

yeşilim canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin

çok geçmiş olsun canım sağolasın biliyorum ama ne bileyim moralim bozuldu işte
canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun hiç kolay değil bazen böyle salıyoruz herhalde kendimizi bir den çok kötü hissettim.halada öyleyim aslında ama yeşilim yazmakla anlatamayacam inan keşke karşılıklı olsaydık şu anda halime şükür diyorum aslında hiç böyle değildim dayanaklıyımdır sabırlıyımdır etrafımdakilere belli etmek istemem ama akşam eşimde şehir dışındaydı çocuklarda yatınca dr da öyle deyince çok aciz hissettim birden kalktım tek ayakla zıplaya zıplaya wc gitmeye oğlum yetişti geldi ve ben boşaldım ağlamaya size anlattım işte iyiki varsınız
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

yeşilim canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin

amin amin çok sağol bitanem

Canlarım,geçmiş olsun.a.s.Allah ım tez zamanda şifa versin inşallah.:Saruboceq:Üzmeyin ne olur kendinizi:1hug:,moralinizi bozmayınn,hep Dua edicem sizin için..:Saruboceq:

tahmin ediyorum acılarını evhanımı... insan kolay kolay paylaşmıyor çekiniyor gerçekten çok geçmiş olsun. kendine iyi bak lütfen
Allah razı olsun çiçeğim dualara o kadar ihtiyacım var ki. yanaklarından öpüyorum

Canım,inşallah kurtulursun.:1hug:Bende 2 seneyi geçti bıraktım..a.s
Darısı tüm isteyenlerin başına:Saruboceq:

canım sanada çok geçmiş olsun

mrb çıtırlar nasılsınız
iyim canım sen nasılsınn

ev hanımı canım moralini bozma beterin beteri var ,üzülme ,

selam kızlar 40+ yaş olmasamda selam vermeden geçmeyim dedim ablalarıma.
canım hoş geldin her zaman bekleriza.s.
brova canım sana ,inşalah başlamassın:Saruboceq::lepi:
selam hanımlar nassınız

slm iyim sen nsılsın :1hug:

Canım moralini bozma yaaaaaa :1hug:senin iyi olman lazım biraz daha sabret allah şifanı verir anşallah :Saruboceq:
Bak dr sigarayı içmemeni söylediyse içme lütfen biraz sabret moralini bozma iyileş ben sana ilacın adını vereyim tekrar dene bırakacağına eminim tamam.şutarafagitti
Öpüyorum canısıııııııııı

Ev -Hanımı, yeşilim ikinizede geçmiş olsun acil şifalar

Yeşilim ablam inan çok üzüldüm allah acil şifalar versin canım dualarım sizinle olacak canlarım butün hastalarımızın şifa bulma dileğiyle hepinizi öpüyorum A.E.O çıtırlarım.

evhanımı arkasaşım bozma morelini sabır yarabbi allah sana ve bütün hastalara acil şifalar versin elbet buda geçecek inşallh tez zamanda iyleşirsin öpüyoruma.s.

yeşilim canım çok geçmiş olsun sanada ve halanada acil şifalar diliyorum

selam kızlar nassınız

ev hanımı canım çok geçmiş olsun inş bir an önce iyileşirsin allhım saglık sıhat versin

canım yaa sen ameliyat olmadınmıydı ?ayın 14 dü demişsin.halbuki 16-17 gün olmuş.benmi anlamadım.yatmak elbetteki çok zor.allahım yardım etsin sabır versin. canım gerci dr. un seni yönlendirmiştir ama kırıklarda bol bol kemik haşlayıp suyunu için diyorlar.kemik onarımında etkisi oluyormuş.hızlandırır yani.yapmakta fayda vardır diye düşündüm.açil şifalar .bol sabırlar bitanem. :Saruboceq::Saruboceq:

ayy kıyamam ben sana yaa.inan burda hissettim acını.çünkü yaşadım ama sen daha şidetlisini cekiyorsun demekki,ahhh yeşilim ahh nasıl yırttın kıkırdağını o kesime bilmemki.
sporcu hastalığı diyorlar bilirsin buna.
ya halana bir hafta bakan yokmu tatlım yaa.ameliyat şimdi artroskop yöntemiyle bir haftada ayağa kalkılına biliniyor.eskisi gibi değil yani.gerci sen araştırmışsındır.
ahh şimdi gercekten arama yakın olmayı.ooofff offff halaya bakardım inan.sende ameliyatını olurdun.ama nafile biliyorum.ne deyim canımın ötesi.inşallah tez günde kurtulursun.açil şifalar :Saruboceq: :teselli:

ayy noluyor kk nin gözde hatunlarına gercekten nazarmı var ne...fisfisfis

ayy kıyamam ben sana yaa.inan burda hissettim acını.çünkü yaşadım ama sen daha şidetlisini cekiyorsun demekki,ahhh yeşilim ahh nasıl yırttın kıkırdağını o kesime bilmemki.
sporcu hastalığı diyorlar bilirsin buna.
ya halana bir hafta bakan yokmu tatlım yaa.ameliyat şimdi artroskop yöntemiyle bir haftada ayağa kalkılına biliniyor.eskisi gibi değil yani.gerci sen araştırmışsındır.
ahh şimdi gercekten arama yakın olmayı.ooofff offff halaya bakardım inan.sende ameliyatını olurdun.ama nafile biliyorum.ne deyim canımın ötesi.inşallah tez günde kurtulursun.açil şifalar :Saruboceq: :teselli:

ayy noluyor kk nin gözde hatunlarına gercekten nazarmı var ne...fisfisfis
[/QUOTE]

ya sen var ya sen, beni nasıl duygulandırdın...

iki kez aynı dizimin üstüne, feci düşüp bu hale getirdim. yorgunluktan

ilk defa korktum irnam, ya iyi olamazsam diye, çok araştırıyorum ama sanırım kocakarı ilacı denemek istiyorum, yok galiba.

Neyse şu bir kaç gün içinde karar veririm...gelinim de bakar evdekilere ama ona kıyamıyorum. bakalım inşallah hayırlısı neyse o olur. artık hastalık, gibi şeylerden bahsetmeye utanır oldum.

aşkolsun canım yaa utanacak ne var.hastalık değilki bu kazalar ani hareketler sonucu oluşan rahatsızlıklar.
hem hastada oluruz yani.kime ne. ceken bilir hastalığıda .kimsecikler isteyerek hasta olmas değilmi . eee yaşda ilerliyor artık.bazı rahatsızlıklar yaşanacak bitaenm.hiiçç utanmana gerek yok.yeterki allahım dermansız dertler vermesin.ne demişler sıkıntılar paylaştıkca azalırmış.keşke fiziksel rahatsızlıklarda azalsa ne iyi olur bu yöntemle demi.bozma moralini.canııııımmmmmŞeniz

Canlarım ; hayırlı geceler, yazdıklarınızı okuyunca sizinle beraber hissettiklerinizi hissettim.Sanalda olsa burda birbirimizin dertleriyle üzülmek,sevinçleriyle neşelenmek...... Rabbim hepinize,hepimize şifalar versin dert verip derman aratmasın.Sonuçta insanız vücudumuzda bu tip arazlar çıkacak elbet.Allahım beterinden korusun güzeller, o kadar çok hastalıklar var ki günümüzde.... hepinize selam ve sevgiler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…