40 ve +40 yaş

işte, çok beter hastalıklar olduğu için insan söylemeye çekiniyor. acıyı çeken bilir doğru

Allah beterlerinden saklasın hepimizi

slm çıtırlar... bende 4 gündür evde yoktum..geldiğim gibi pc nin başına geçtim...geçmişi okuyamadım...halamın damadı vefat etti cenazeye gittim memleketime... rabbim hastalara şifa versin..amin...

slm çıtırlar... bende 4 gündür evde yoktum..geldiğim gibi pc nin başına geçtim...geçmişi okuyamadım...halamın damadı vefat etti cenazeye gittim memleketime... rabbim hastalara şifa versin..amin...

haydeç canım başınız sağolsun hasta olanlarada acil şifalar

ev hanımı ve yeşilim canım her ikinize acil şifalar diliyorum. moralinizi ne olur bozmayın.
haydeç canım seninde başın sağolsun. allah sevenlerine sabır versin.
herkesi öpüyorum.a.s.:nazar:

ev hanımı ve yeşilim size acil şifalar diliyorum.Hepinizi seviyorum.mutlu bir hafta diliyorum.

başın sağolsun canım,allah geride kalanlara sabır versin

işte, çok beter hastalıklar olduğu için insan söylemeye çekiniyor. acıyı çeken bilir doğru

Allah beterlerinden saklasın hepimizi

yeşilim geçmiş olsun ablacığım inşallah çabuk iyileşirsin senin bakımına ihtiyaç dyanlar var çünki:teselli:a.s.

başınız sağolsun canım.

hepinizi öptüüüümmmmmŞeniz

Hayırlı günler çıtırt kızlar...
Kemiklerimize rabbim dayanıklılık versin kimseye bizleri muhtac düşürmesin inş.
Evhanımı ,yeşilim geçmiş olsun dediğimiz gibi beterin beteri var akıl sermayemizi kaybetmeyelim sabırla iyileşiriz inş.

Her şey, tüm dilekleriniz kabul olsun, şu yeni haftayla birlikte

Haydeç, başınız sağolsun. Mekanı Cennet olsun ınşallah

Yavaş yavaş yazlık, kışlık düzenlemesi yapıyorum. Nerde o eski hızım kalmamış :KK43:

Yarın bana siteden kızlarım gelecek çok sevinçliyim

Sizi de beklerim.

Canım başınız sağolsun,mekanı Cennet olsun inşallah.:Saruboceq:

başınız sağolsun canım.

hepinizi öptüüüümmmmmŞeniz

Canıımm,bayıldım bu avatardaki resmine.:nazar:Aklıma Suna Selen geldi.Ne hoş kadındı ama..:1hug:

Her şey, tüm dilekleriniz kabul olsun, şu yeni haftayla birlikte

Haydeç, başınız sağolsun. Mekanı Cennet olsun İnşallah

Yavaş yavaş yazlık, kışlık düzenlemesi yapıyorum. Nerde o eski hızım kalmamış :KK43:

Yarın bana siteden kızlarım gelecek çok sevinçliyim

Sizi de beklerim.

Kolay gelsin canımm,ne güzel.T:1hug:eyzem vardı Antalya da,hep hevesleniyordum,bi Antalya buluşmasına katılırım diye.O da İzmir e taşındı.:çok üzgünüm:Kısmet değilmiş demekki.:sm_confused:

Kolay gelsin canımm,ne güzel.T:1hug:eyzem vardı Antalya da,hep hevesleniyordum,bi Antalya buluşmasına katılırım diye.O da İzmir e taşındı.:çok üzgünüm:Kısmet değilmiş demekki.:sm_confused:[/QUOTE]

Bana gelirsin Çiçeğim İnşallah. Ben de Ablan, Teyzen sayılırım dimi ? Çok sevinirim :1hug:

sizlerla mutluluğumu paylaşmak istedim oğlum uzmanlık sınavında çok iyi puan almış çok mutluyum canlarım

X