40 ve +40 yaş

Slm altın kızlar nasılsınız canlarım.:teytey:
ırnacım hayrolsun bazen insanın içinde öyle sıkıntılar basıyor hayır diyelem hayır olsun.:Saruboceq:
Ne güzel buluşmuşsunuz çıtırlarım keşke bizlerde katıla bilsek hepinizde harikasınız inşallah devamını getirirsiniz bizde buradan sizleri göreriz yerimseniben
Kızlar sizinle bir sevincimi paylaşmak istedim ben 30 seneyi aşkındır sigara kullanıyordum :eek: bırakmak istesemde 3 günden fazla dayanamıyordum :kızgın: günde 1 paket içerken dahada fazlalaştırdım.
Bir hap var garanti bıraktırıyor dediler aldım 1 ay lık aldığım hap 3 haftadır kulanıyorum son 1 haftadır hiç içmedim :lepi:içesimde gelmiyor yani aramıyorum inşallah bir dahada içmem.:Saruboceq:
Hepinizi öpüyorum canlarım Şeniz

fato inan çok sevindim, sakın ola başlama fırsat bu fırsattıralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hadi ben de sıra desem de inanma :nazar:

İrnacım hayrolsun bazen insanın içinde öyle sıkıntılar basıyor hayır diyelem hayır olsun.:Saruboceq:
Ne güzel buluşmuşsunuz çıtırlarım keşke bizlerde katıla bilsek hepinizde harikasınız inşallah devamını getirirsiniz bizde buradan sizleri göreriz yerimseniben
Kızlar sizinle bir sevincimi paylaşmak istedim ben 30 seneyi aşkındır sigara kullanıyordum :eek: bırakmak istesemde 3 günden fazla dayanamıyordum :kızgın: günde 1 paket içerken dahada fazlalaştırdım.
Bir hap var garanti bıraktırıyor dediler aldım 1 ay lık aldığım hap 3 haftadır kulanıyorum son 1 haftadır hiç içmedim :lepi:içesimde gelmiyor yani aramıyorum inşallah bir dahada içmem.:Saruboceq:

fatocum çok sevindim,darısı diğer bırakmak isteyenlerin başına

fato canım benim ben 10 yıl önce kurtuldum sigaradan iyikide kurtulmuşum yaş ilerleyincezararları daha çok çıkıyor benden sana tavsiye bir tane bile yakma yakarsan bütün emeklerin boşa gider hadi allah kolaylık versin canım

fato canım benim ben 10 yıl önce kurtuldum sigaradan iyikide kurtulmuşum yaş ilerleyincezararları daha çok çıkıyor benden sana tavsiye bir tane bile yakma yakarsan bütün emeklerin boşa gider hadi allah kolaylık versin canım

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Hayırlı geceler ....
Sigarayı bırakanlara ve bırakmaya çalışanlara Rabbim yardımcı olsun darısı da eşime inş.alkisalkisalkis

ıyi geceler çıtırlarım:teytey:
Egem,murgizinannesi,maruflu.çok tşkr ederim canlarım inan bende çok seviniyorum inşallah bir daha başlamam.
yeşilim ablammmmmmmmmm.:eek: hadeeeeeeee sıra sende yerimseniben nolurrrrrrrr bir dene bırakacağına eminim :dance: birbirimizde destek olalım :roflol:
hepinizi öpüyorum canlar.

İrnacım hayrolsun bazen insanın içinde öyle sıkıntılar basıyor hayır diyelem hayır olsun.:Saruboceq:

sağolun kızlar neyse dün öyle bütün gün sürdü çok şükür önemli bişey olmadı.esti gecti neyse.
ama ben biliyorum menepoz,menepoz menepooooooozzz :mymeka:

fatocum adına sevindim canım.:lepi:inşallah herkez bırakır içinde bende dahil ama bu gidişle senin gibi desteğe ihtiyacım var sanırım.

ilaçın adı nedir acaba söyleyebilirmisin.tatlım yaa.

hepinize iyi pazarlar canlarım. ben şimdi yeğenimin nişanı var oraya gitcem.hepinizi öpüyorummŞeniz

hayırlı pazarlar canım arkadaşlarım ne güzel cabalar içindesiniz keşke bende bırakabilsem şu an dr içme dedi ya 3-5 gün içmedim ama hele dün akşamdan beri daha çok içtim çok sinirlerim bozuk kızlar yatmak hiç kolay değil helede ddr dan aldığım haber beni çok ağlattı akşam pazartesi giderim diyordum çarşamba gelsin demiş daha 15 gün olmuyormuş pazartesi şükür diyerek ağladım isyan etmememk için ama moralim çok bozuk şu an da bile gözyaşlarım hazırda sanki aslında 9 nisandan beri yatıyorum ama ameliyat 14 ündeydi kendime ve tüm hastalara Rabbim şafi ismiyle acil şifalar versin yatırmasın rabbim

hayırlı pazarlar canım arkadaşlarım ne güzel cabalar içindesiniz keşke bende bırakabilsem şu an dr içme dedi ya 3-5 gün içmedim ama hele dün akşamdan beri daha çok içtim çok sinirlerim bozuk kızlar yatmak hiç kolay değil helede ddr dan aldığım haber beni çok ağlattı akşam pazartesi giderim diyordum çarşamba gelsin demiş daha 15 gün olmuyormuş pazartesi şükür diyerek ağladım isyan etmememk için ama moralim çok bozuk şu an da bile gözyaşlarım hazırda sanki aslında 9 nisandan beri yatıyorum ama ameliyat 14 ündeydi kendime ve tüm hastalara Rabbim şafi ismiyle acil şifalar versin yatırmasın rabbim

canım benim kendini bırakma yatmak çok zor ben bilirim 3 yıl önce 3 ay yatağa mahkum oldum bel fıtığından hiç kalkamadım ameliyat oldum allaha şükür şimdi daha iyiyim sabret geçer inş canım allah beterinden saklasın öpüyorumŞeniz

günleriniz aydın, sağlığınız yerinde, cebiniz para dolsun

ev hanımı üzme o güzel canını ....ben de minüsküs olmuş, ağrılarımın tarifi yok. günlerdir dr'a gidiyorum. geldimi üstüste ne iğne, ne ilaç fayda vermedi. zamana bıraktım gözlerimin yaşı dinmiyor. ameliyat olamıyorum halamı nasıl, kime bırakayım..beterin beteri var canım
burada yazmıyacaktım ama seni teselli için

Allaha emanet olalım

:Saruboceq:

X