40 ve +40 yaş

------ÇITIRLAR HAYIRLI CUMALAR ----------
-Esmerim, arkadaşın çok mutlu olacak üzülme. Eşinin olgun yaşlarda olması avantaj bence.---------yeşilim tşk ederim bügün içim biraz rahatladı nedenseee iyim bügün yada aliştım herhall---------
esmerim üzülme kaderi böyleymiş,inşallah kendisi için hayırlısı budur
evet ya bügün daha net düşündüm kaderimiş diyorum o kadar istiyeni vardı demeki kismat buymuşşş tşk ederim yorumlarınız için opt
tşk ederim bügün daha iyi hisettim kendimi evet ben kadere inanaırım bu nasip işi şimdi nikahı acıldı inş mutlu olur
dilerimki sende kendi gonlüne gore bulusunnn:teselli@Ğ ÇİÇEĞİ im:smiley-cool:

------------------------esmerim.gönül yaşı daha önemli bence,heriş orda.adam belkide,eğlencelidir bellimi olur-------------- tşk ederim irnammm. evet ya yaşlı ama eylenceli biri miş bügün knş arkadaşımla oyle diyor:bbo:

Aynen öyle Esmerim,gönlü güzel olsunn,ruhu genç olsun.a.sa.s
Dileklerin içinde teşekkürler canısı:1hug:,seninde her şey gönlünce olsun inşallah.:Saruboceq:

iyi geceler nasılsınız arkadaşlar hepinize selamlar iyilikler diliyorum yeşilim canım nasılsın halanız nasıl oldu Allahım hayrını versin inşallah sana da kuvvet versin çok öpüyorum

Canıımm,iyisin inşallah.:1hug:Özlediimm.a.s.Kendine dikkat et,en kısa zamanda eskisindende iyi olursun inşallah.:Saruboceq:

evet yaa bayıldım hepsinede
bizim kızlarda var güneş,firstleyd,murgizin annesi.çok neşeli görünüyorlar.çok hoş duruyorlar.:1hug:

iyi akşamlar bende fotolara baktım hepsi hoş hanımlar ne güzel tanışıp dost kalma

evet altın kızlarımız çok şekerler... sizlere de iyi geceler. mucuklar yolluyorum

Canıımm,iyisin inşallah.:1hug:Özlediimm.a.s.Kendine dikkat et,en kısa zamanda eskisindende iyi olursun inşallah.:Saruboceq:

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...iren-izmir-bulusmasi-ikiiiiiiii-fotalari.html

Kızlar İzmir buluşması yapılmış:dance:.Kimler yokki...:1hug:a.s.

çiceğim sağol bitanem daha iyiyim şükür bende çok özledim hepinizi tek tek öpüyorum
bayıldım şimdi bakıyorum ay maşallah canlarım ya bu kadar yakınken katılammak beni üzdü sadece

bugün içimde garip bi sıkıntı var.nefes alamıyorum sanki.tebessüm edesim bile yok.
allahım sen hayırlara cıkar.amiiinn.neyse sizleride sıkmayım.

iyi günler size.:1hug:

tünaydınn altın kızlar her şey gönlünüzce olsunn ,

irnam allah hayırlara çıkarsın inşallahhhhh

selam çıtırlar
irnam hayırdır inşallah

irnam canım, geçmiş olsun. havalardan ve monotonluktan oluyor. inşallah çabuk atlatırsın. bizi de haberdar et lütfen

Slm altın kızlar nasılsınız canlarım.:teytey:
İrnacım hayrolsun bazen insanın içinde öyle sıkıntılar basıyor hayır diyelem hayır olsun.:Saruboceq:
Ne güzel buluşmuşsunuz çıtırlarım keşke bizlerde katıla bilsek hepinizde harikasınız inşallah devamını getirirsiniz bizde buradan sizleri göreriz yerimseniben
Kızlar sizinle bir sevincimi paylaşmak istedim ben 30 seneyi aşkındır sigara kullanıyordum bırakmak istesemde 3 günden fazla dayanamıyordum günde 1 paket içerken dahada fazlalaştırdım.
Bir hap var garanti bıraktırıyor dediler aldım 1 ay lık aldığım hap 3 haftadır kulanıyorum son 1 haftadır hiç içmedim :lepi:içesimde gelmiyor yani aramıyorum inşallah bir dahada içmem.:Saruboceq:
Hepinizi öpüyorum canlarım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…