slm çıtırlar... bende 4 gündür evde yoktum..geldiğim gibi pc nin başına geçtim...geçmişi okuyamadım...halamın damadı vefat etti cenazeye gittim memleketime... rabbim hastalara şifa versin..amin...
slm çıtırlar... bende 4 gündür evde yoktum..geldiğim gibi pc nin başına geçtim...geçmişi okuyamadım...halamın damadı vefat etti cenazeye gittim memleketime... rabbim hastalara şifa versin..amin...
işte, çok beter hastalıklar olduğu için insan söylemeye çekiniyor. acıyı çeken bilir doğru
Allah beterlerinden saklasın hepimizi
Canım başınız sağolsun,mekanı Cennet olsun inşallah.:Saruboceq:slm çıtırlar... bende 4 gündür evde yoktum..geldiğim gibi pc nin başına geçtim...geçmişi okuyamadım...halamın damadı vefat etti cenazeye gittim memleketime... rabbim hastalara şifa versin..amin...
başınız sağolsun canım.
hepinizi öptüüüümmmmmŞeniz
Her şey, tüm dilekleriniz kabul olsun, şu yeni haftayla birlikte
Haydeç, başınız sağolsun. Mekanı Cennet olsun İnşallah
Yavaş yavaş yazlık, kışlık düzenlemesi yapıyorum. Nerde o eski hızım kalmamış
Yarın bana siteden kızlarım gelecek çok sevinçliyim
Sizi de beklerim.
sizlerla mutluluğumu paylaşmak istedim oğlum uzmanlık sınavında çok iyi puan almış çok mutluyum canlarım
sizlerla mutluluğumu paylaşmak istedim oğlum uzmanlık sınavında çok iyi puan almış çok mutluyum canlarım