40 ve +40 yaş

hayırlı geceler.... güneş ablam çok geçmiş olsun canım ya.. görünmez kaza...bukadarla atlatmışsın yinede şükür diyelimm...a.s.

Ev -Hanımı sana da geçmiş olsun arkadaşım..hayırdır ne ameliyatı oldun..uzuın zamandır yoktum ...şimdi iyisin sanırım...rabbim şifanı versin AMİN..a.s.

arkadaşım çok geçmiş olsun görünmez kaza dikkat etmek lazım

Canım,geçmiş olsun,Allah korumuş gerçekten a.s.

Canım,hoş geldin..bende bi kaç gündür uzağım,çok geçmiş olsun,inşallah yine hep birlikte oluruz..a.s.

kızlar hepinizi burda görmek çok güzelll.

topiğimiz canlandımı nee,hiç birinizin eksikliği olmasın inşallah.

evhanımıda geldi ooh ohh,çiçeğim pc umarım yapılmıştır.

öpüyorum,tatlı gacılar sizi Şeniz Şeniz

tünaydın güzeller iyi pazarlar hepinize hihoyyyt[/hava çok güzel , eşimle birazdan fuara gidicez hem gezeriz ordanda nikah var ona gidicez,:1hug:gelince görüşürüz .......

geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlarım teşekür ederim ,sağolun iyiki varsınızŞeniz

Güneş canım, Allah korumuş aman dikkat etmek lâzım ama olmuyor işte geçmiş olsun

Evhanımı hoş geldin canım. bundan sonra gece de olsa siteye girersin haberlerini alırız

Hepinize sevgiler

hayırlı pazarlar çıtırlar... bugün hava çok güzel hiç evde durasım yok...güneş çıktımı evin bütün pisliği çıkıyor ortaya..şimdide yaz temizliği yapmak lazım...kış gelir başka telaşeler...neyse rabbim herkese sağlık sıhhat versin hepsi olur...Şeniz

ev hanımı hoşgeldin tekrar çok geçmiş olsun güneşim sanada geçmiş olsun allah görünmez kazalardan korusun

iyi geceler sevgiler hepinize yatmak ne kadar zormuş Allah beterinden korusun ama ben lohusalıklarımda bile yatmamıştım .iyi dilekleriniz için sizi tek tek öpüyorum

hastalanmadan sağlığın kıymetini bilmiyoruz geçmiş olsun arkadaşım iyi geceler

iyi geceler sevgiler hepinize yatmak ne kadar zormuş Allah beterinden korusun ama ben lohusalıklarımda bile yatmamıştım .iyi dilekleriniz için sizi tek tek öpüyorum

canım evde olmana sevindim. büyük geçmiş olsun. allah bir daha böyle kötü şeyler yaşatmasın. kendine iyi bak güzelim. seni seviyoruz.a.s.:1hug:

günaydın,iyi haftalar çıtırlarım

Günaydın çıtırlar
--------------------güneşim gecmiş olsun allah korumuş seni opt bidenemmm:)
bende bügün akşam düşuyordum aman allahım dedim terlik ıslakmış ayağım kaydı ama yere düşmedim düşseydim kimbilir ameliyetim ne olurdu allah korudu beni hepimize gecmiş olsun diyorummm
---------------------------arkadaşlar dün ankara buluşması vardı telefon ettim ve ordakı kk dostlarımla konuştum ank06 ilede konuştum ya çok güzel bi buluşma olmuş kıskandımı ne ben neden yokum diyee şaka bi yana çok kalabalık gecmiş bu buluşmaaaa hepinize sağlıklı bi hafta dilerimmm
kendinize çiçi bakın hoşçakalın
-----------------------------ev hanımı seni burda görmek güzel dikkat et kendine çiçi bak olsun sende sana bakanlara birgün bakarsınnn üzülme beni gorseydin çok kötü günler gecirdim gelen misafirler yemkli olunca zor oldu kızım için hem ben hem ev işleri hemde yemekli misafir hala daha geliyorlarrr neyseki artık iyleşdim adım adım iyi oldum darsı sana allah şifa vesin sana aminnn

Hayırlı günler herkese çıtırt kızlarımız nazarlaramı geldik ne?
Evhanımı geçmiş olsun bakanının olması çok güzel bir şeydir.Hiç dert etme yük oluyorum diye herkes nasibi ile dir inş. en kısa sürede eskisindende sağlıklı olursun ve diğer arkadaşlarımız da inş.

tünaydın

geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlarım teşekkür ediyorum ,hayırlı sağlıklı nice haftalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…