akşam akşam görünmez kaza geçirdim kızlar ,yatak odasına girerken,ayağımın kaymasıyla kendimi yerde buldum allah korudu şükür bir yerimi kırmadım ama şimdi yeni yeni bacaklarım kolum belim ağrımaya başladı sıcağıyla anlamadım,eşimde uyuyordu, nasıl bağırdım bilmem yerinden fırlamış noldu diye,öğlen berk el kremini almış her yere sıkmıştı,silmiştim,ama işte allah beterinden korusun herkesi,:bbo:
akşam akşam görünmez kaza geçirdim kızlar ,yatak odasına girerken,ayağımın kaymasıyla kendimi yerde buldum allah korudu şükür bir yerimi kırmadım ama şimdi yeni yeni bacaklarım kolum belim ağrımaya başladı sıcağıyla anlamadım,eşimde uyuyordu, nasıl bağırdım bilmem yerinden fırlamış noldu diye,öğlen berk el kremini almış her yere sıkmıştı,silmiştim,ama işte allah beterinden korusun herkesi,:bbo:
iyi geceler çıtırlarım
canlarım çok çok teşekkürler Allah beterinden saklasın şükür iyiyim şimdi ameliyat çok iyi geçti ama olana kadar çok acı çektim şimdi iyiyim kardeşim yanımda kaldı şu an da eltim yanımda ev sağolsunlar çok kalabalık ben birde ona huzursuz oluyorum üzülüyorum zahmet veriyorum diye gündüz çok gelen giden var ama gece girerim artık yatakta kucağımda laptp ayağım sargılı yüksekte yatıyorum işte sizleri çok özledim çok öpüyorum
iyi geceler sevgiler hepinize yatmak ne kadar zormuş Allah beterinden korusun ama ben lohusalıklarımda bile yatmamıştım .iyi dilekleriniz için sizi tek tek öpüyorum