40 ve +40 yaş

Hepimize hayırlı Cumalar ...Nerelerdesiniz kızlar kimse yok merak ettim

Kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum kaydirigubbakcemile5 Ank geçmiş olsun canım çabucak düzelirsdin inşallah a.s Yazamadığım +40 dostlarım kucak dolusu sevgiler.....

ıyi akşamlar canlarım,ben de bugün arkadaş toplantısındaydım deşarj oluyorum onlarla,hepinize selam ve sevgiler....

slm çıtırlar... hafta sonu kimseler yok...herkes dışarda sanırım..havada çok güzel...hihoyyyt

selam haydeç bugün KK çok sessiz

Selâm kızlar...Umarım herkes iyidir

Bu gün "Cumhurbaşkanlığı bisiklet turnuvası" var Finike'den Antalya'ya
Evimin önünden geçiyorlar o kadar güzel ki. TVde de gösteriyor oradan da izliyoruz

Yarın Antalya -Alanya... Lütfen izleyin o güzellikten mahrum kalmayın.

Buradan sizlere Bahar havası gibi sevgilerimi yolluyorum

akşam akşam görünmez kaza geçirdim kızlar ,yatak odasına girerken,ayağımın kaymasıyla kendimi yerde buldum allah korudu şükür bir yerimi kırmadım ama şimdi yeni yeni bacaklarım kolum belim ağrımaya başladı sıcağıyla anlamadım,eşimde uyuyordu, nasıl bağırdım bilmem yerinden fırlamış noldu diye,öğlen berk el kremini almış her yere sıkmıştı,silmiştim,ama işte allah beterinden korusun herkesi,:bbo:

yeşilim yarın inşallah seyrederim ,yalnız balkondan bana el salla olurmu

geçmiş olsun ablacığım görünmez kaza insan sıcak sıcak anlamıyor ama bir süre sonra ağrımaya başlıyor

gecmiş olsun güneşim. verdiğin karşı gelmiş demekki.allah korumuş..:1hug:

yeşilim sahi yarın saat kaç gibi yayımlarlar acaba.bende görmek isterdim.

haydeç
abba

hoşgeldiniz canım sizlerde.

haydeç,sevindim sıkıntılarını biraz olsun atlattığına.dediğin gibi allah kimseyi darda bırakmasın..:Saruboceq:

evet gerçekten çok güzel...hele o bayrak görüntüsü harikaydı...eşimle her gece izliyoruz ..harika ötesi bi ülkemiz var...:teytey:

canım çok geçmiş olsun. vallahi allah korumuş. aman canım dikkat et. bizim yaşımızda kırıklar zor kaynıyor.a.s.

ev hanımı nasıl oldu arkadaşlar. haber alan var mı.

iyi geceler çıtırlarım
canlarım çok çok teşekkürler Allah beterinden saklasın şükür iyiyim şimdi ameliyat çok iyi geçti ama olana kadar çok acı çektim şimdi iyiyim kardeşim yanımda kaldı şu an da eltim yanımda ev sağolsunlar çok kalabalık ben birde ona huzursuz oluyorum üzülüyorum zahmet veriyorum diye gündüz çok gelen giden var ama gece girerim artık yatakta kucağımda laptp ayağım sargılı yüksekte yatıyorum işte sizleri çok özledim çok öpüyorum

canım arkadaşım hoş gelmişin seni burda görmek ne güzel,iyimisin biraz ,taburcu olmuşun ,aman çok dikkat et kendine, öpüyorum canısı :1hug:

canım benim çok geçmiş olsun, üzüldüm inan. bizi habersiz bırakma sakın.

tabi ki dualarımız seninle. Allaha emanet ol çok öpüyorum.

geçmiş olsun canım. hayırlısıyla atlatırsın inşallah. :asigim:a.s.

canım arkadaşım hoş gelmişin seni burda görmek ne güzel,iyimisin biraz ,taburcu olmuşun ,aman çok dikkat et kendine, öpüyorum canısı :1hug:

güneşim bende seni öpüyorum şükür evimdeyim sanada geçmiş olsun kucağımda yatarken harfleri zor basıyorum çok uzun yazamadım ama sizleri çok özledim iyiki varsınız Şeniz

arkadaşım geçmiş olsun sağlık sıhhat diiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…