40 ve +40 yaş

iyi günler tüm çıtırlara benden selam
ank geçmiş olsun canım çok üzme kendini herşey olacağıa v arıyor
evhanımı tekrar geçmiş olsun
güneş ablacığım bendende selam
dağçiçeğim,yeşilim,lereenim ,terlik,rosenoire,irna,murgizinannesi,maruflu hepinizede selamlar

Arkadaşlar hepinize çok tşk ederim ilginiz için.
Bağdaş kurmak benim çok sevdiğim bir oturma idi
Konulan doku kemiğin yuvadan çıkmasını engellemek içinmiş
Esnek olmadığı içinde bilek yan yatmıyor tabiki
Hareketlerle sadece o bölge biraz yumuşayacak.
Beterin beteri var tabi yine buna şükretmek lazım demi.

Yeşilim ablacım demekki içine doğdu :1hug:yine şükür demem lazım

:) HAYIRLI CUMALAR ÇITIRLARRRRRRRRRRR:)
ANK06 ÜZÜLME ZAMANLA GECER GECMİŞ OLSUN SİYAH ÜZÜM VARYA CEKİRDEĞİİLE EZ ONU SIKICA SAR O BOLGEYE İYİ OLACAKTIR EMİNKİ BİRHAFTA DURSUN HAREKKETLERİNDE DÜZELME VE YUMŞAMA OLACAKTIR ALLAHIM ŞİFASINI VERSİN AMAİN
---------------------EV HANIMINA GECMİŞ OLSUN CANIM BENİM YA KK HANIMLARA NE OLUYORSAAA
GÜNEŞİM BENDE SİM SOYLE OLURMU EV HANIMINAAA
dağçiçeğim,yeşilim,lereenim ,terlik,rosenoire,,murgizinannesi,maruflu egem irnam güneş -kırşehirden selam yoluyorumm hasta olanlar şifa yolcusu olanlara yolları acık olsun
-----------------murgizinannsi her ikisine hayırlı olsun biri erkekliğe adım atmıiş değeride hayat yolunu yolları ve bahtıları acık olsun canım benim :)
------------abba hoş gelmişn cuman mubarek olsun:)

Hepimize hayırlı Cumalar ...Nerelerdesiniz kızlar kimse yok merak ettim

Kızlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum kaydirigubbakcemile5 Ank geçmiş olsun canım çabucak düzelirsdin inşallah a.s Yazamadığım +40 dostlarım kucak dolusu sevgiler.....

ıyi akşamlar canlarım,ben de bugün arkadaş toplantısındaydım deşarj oluyorum onlarla,hepinize selam ve sevgiler....

slm çıtırlar... hafta sonu kimseler yok...herkes dışarda sanırım..havada çok güzel...hihoyyyt

selam haydeç bugün KK çok sessiz

Selâm kızlar...Umarım herkes iyidir

Bu gün "Cumhurbaşkanlığı bisiklet turnuvası" var Finike'den Antalya'ya
Evimin önünden geçiyorlar o kadar güzel ki. TVde de gösteriyor oradan da izliyoruz

Yarın Antalya -Alanya... Lütfen izleyin o güzellikten mahrum kalmayın.

Buradan sizlere Bahar havası gibi sevgilerimi yolluyorum

akşam akşam görünmez kaza geçirdim kızlar ,yatak odasına girerken,ayağımın kaymasıyla kendimi yerde buldum allah korudu şükür bir yerimi kırmadım ama şimdi yeni yeni bacaklarım kolum belim ağrımaya başladı sıcağıyla anlamadım,eşimde uyuyordu, nasıl bağırdım bilmem yerinden fırlamış noldu diye,öğlen berk el kremini almış her yere sıkmıştı,silmiştim,ama işte allah beterinden korusun herkesi,:bbo:

akşam akşam görünmez kaza geçirdim kızlar ,yatak odasına girerken,ayağımın kaymasıyla kendimi yerde buldum allah korudu şükür bir yerimi kırmadım ama şimdi yeni yeni bacaklarım kolum belim ağrımaya başladı sıcağıyla anlamadım,eşimde uyuyordu, nasıl bağırdım bilmem yerinden fırlamış noldu diye,öğlen berk el kremini almış her yere sıkmıştı,silmiştim,ama işte allah beterinden korusun herkesi,:bbo:

geçmiş olsun ablacığım görünmez kaza insan sıcak sıcak anlamıyor ama bir süre sonra ağrımaya başlıyor

gecmiş olsun güneşim. verdiğin karşı gelmiş demekki.allah korumuş..:1hug:

yeşilim sahi yarın saat kaç gibi yayımlarlar acaba.bende görmek isterdim.

haydeç
abba

hoşgeldiniz canım sizlerde.

haydeç,sevindim sıkıntılarını biraz olsun atlattığına.dediğin gibi allah kimseyi darda bırakmasın..:Saruboceq:

Selâm kızlar...Umarım herkes iyidir

Bu gün "Cumhurbaşkanlığı bisiklet turnuvası" var Finike'den Antalya'ya
Evimin önünden geçiyorlar o kadar güzel ki. TVde de gösteriyor oradan da izliyoruz

Yarın Antalya -Alanya... Lütfen izleyin o güzellikten mahrum kalmayın.

Buradan sizlere Bahar havası gibi sevgilerimi yolluyorum

evet gerçekten çok güzel...hele o bayrak görüntüsü harikaydı...eşimle her gece izliyoruz ..harika ötesi bi ülkemiz var...:teytey:

canım çok geçmiş olsun. vallahi allah korumuş. aman canım dikkat et. bizim yaşımızda kırıklar zor kaynıyor.a.s.:nazar:

ev hanımı nasıl oldu arkadaşlar. haber alan var mı.

iyi geceler çıtırlarım
canlarım çok çok teşekkürler Allah beterinden saklasın şükür iyiyim şimdi ameliyat çok iyi geçti ama olana kadar çok acı çektim şimdi iyiyim kardeşim yanımda kaldı şu an da eltim yanımda ev sağolsunlar çok kalabalık ben birde ona huzursuz oluyorum üzülüyorum zahmet veriyorum diye gündüz çok gelen giden var ama gece girerim artık yatakta kucağımda laptp ayağım sargılı yüksekte yatıyorum işte sizleri çok özledim çok öpüyorum

iyi geceler çıtırlarım
canlarım çok çok teşekkürler Allah beterinden saklasın şükür iyiyim şimdi ameliyat çok iyi geçti ama olana kadar çok acı çektim şimdi iyiyim kardeşim yanımda kaldı şu an da eltim yanımda ev sağolsunlar çok kalabalık ben birde ona huzursuz oluyorum üzülüyorum zahmet veriyorum diye gündüz çok gelen giden var ama gece girerim artık yatakta kucağımda laptp ayağım sargılı yüksekte yatıyorum işte sizleri çok özledim çok öpüyorum

canım arkadaşım hoş gelmişin seni burda görmek ne güzel,iyimisin biraz ,taburcu olmuşun ,aman çok dikkat et kendine, öpüyorum canısı :1hug:

canım benim çok geçmiş olsun, üzüldüm inan. bizi habersiz bırakma sakın.

tabi ki dualarımız seninle. Allaha emanet ol çok öpüyorum.

geçmiş olsun canım. hayırlısıyla atlatırsın inşallah. :asigim:a.s.:nazar:

OYYYYYYYYYY KIYAMAM SANA BEN NAZAR VAR BU ÇITIRLADAN NAZAR DEĞMİŞTİR KESİN SANA GECMİŞ OLSUN :KK43: DUA :Saruboceq:EDECEĞİM SANA ARKADAŞIM ÇOK ÜZÜLDÜM YA NEREN AĞRIRSA ORASI ZORRRR OYY VALLAHI ÇOK ÜZÜLDÜMMMM:

canlarım iyi geceler çok kötü bir şey oldu. ben sğ yağımı burktum ve bileğim cerhahi bir şekilde kırmayı başarmışım perşembe öğleden beri geçici b ir alçıda ağrı kesici ilaç ve iğnelerle duruyorum pazartesi sabah hastaneye yatıyorum. salı veya carşamba ameliyatla civi ve platin takılacakmış bilmiyorum işte dün yarı baygındım hep ve 45 gün basmak yasak ankcım geldi aklıma bana dua edin eve gelince size yine not bıraktırım

sevgilerimle canlarım

Geçmiş olsun inş. hiç acı çekmeden iyileşirsin .:teselli:

çok çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun insanın neresi ağrısa canı ordadır acil şifalar öpüyorum ben murgizin annesi:1hug::teselli:

ayyyy canım benim,şok oldum.çok acımıştır oofff .yaş ilerleyince kemiklerde zayıflıyor.hiç unutmam bir tanıdım alkış tutarken bileği kırılmıştı, çok üzüldüm inan,çok gecmiş olsun,inşallah ameliyatın güzel gecer.açil şifalar evhanımcım açil şifalar..:çok üzgünüm:

Canımsın ya,çok geçmiş olsun.:1hug:Bu ne böyle nazarmı var nedir?:nazar:Hastalıktan kurtulamaz oldun.Dua etmemmi,:Saruboceq:inşallah en kısa zamanda eskisindende sağlıklı olursun.Dikkat et kendine.a.s.

ev hanımyla irtibatı olan arkadaşlar lütven bizide bilgilendirin
tşk ederim şimdiden
açil şifalar arkadaşımmmmm

canım çok geçmiş olsun en kısa sürede iyileşmeye bak olurmu
dualarımız seninle canım kendine iyi bak haberleşiriz yine kaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun...Rabbim kısa zamanda şifa versin inş..

Ev hanımı çok geçmiş olsun canım .Lütfen kendine dikkat et .Yeşilim çok güzel bir paylaşım çok şeker....

Bilgilendirdiğin için teşekkürler canım yaaa üzüldüm evhanımına inşallah iyileşir. Yüce Rabbim yardımcısı olsun inşallah... :çok üzgünüm:

Günümüz bereketli ve de hayırlara vesile olarak geçsin inş.
Sıkıntı da ve hasta olan arkadaşlarımıza rabbim yardımcı olsun.
Dilerim evhanımı da ameliyatını sorunsuz bir şekilde atlatıp sağlığına kavuşur..:Saruboceq:a.s.

canım arkadaşım benim ,yeni öğrendim ,çok geçmiş olsun ,nazar değdi güzel arkadaşıma öptüm .arıycam seni.....:çok üzgünüm:a.s.

Hayırlı haftalar diliyorum

sabah keyifle okudum sizleri fıkralar, keyifler iyi olsun....
evhanımı şifa bulsun, hepinize selamlar

Canım çok geçmiş olsun. Dua ederiz tabi. Güzel haberlerini bekliyoruz.

FATMASEL gözünaydın canım
LEREENİM çiçeği çok güzel
ROSENOİRE köpeğin çok sevimli
EVHANIMI geçmiş olsun canım
GÜNEŞ55 ablacığım haberlerin için teşekkürler bendende selam söyle
ANK06 çay için teşekkür
YEŞİLİM ablacığım kurabiyeler için sanada teşekkür
DAĞÇİÇEĞİ yazın çok hoş
İYİ GECELER ÇITIRLARIM

gÜnaydın cıtırlarr
-------yeŞeİlİm gÜzel bİ fıkra emeĞİne saĞlık
anko6 sanada gÜnaydın
İrnam gÜnaydın burdakİ bÜtÜn Çıtrlar gÜnaydın
ev hanımda bİ haber alan olursa yazın lÜtvennnn :)allah yardımıcısı olsun dua edİyorum evhenımına ve hasta olan bÜtÜn arkadaŞlarımıa
-----------------------------eeee:) kalbİ ozu gÜzel rosenoİre oy kıyamam ben onun o sİyah gÖzlerİne masum bakıŞınaaa allah sana merhamat vermİŞ ne gÜzel allahım kat kat sana yardım edsİn merhamatlİ arkadaŞımızzzzz opt senİ kocamannnn
canlarım benim iyiki varsınız güneşimin sayesinde hepinizi yanımda hissettim hepinizi tek tek öpüyorum sizleri eviyorum dualarınız iyi dileklriniz ve sevginiz için ne kadar teşekkür etsem azdır .şükür şu an evimdeyim
ankcım Allah beterinden saklasın bitanem ne olur üzülme Şeniz:asigim:​

güneşim geçmişlsun aman yüreğim ağzıma geldi Allahım korumuş sanada ayrıca teşekkür ediyorum senin sayende tüm arkadaşlarımı yanımda hissettim bitanem
:nazar:Şeniz​

canım arkadaşım hoş gelmişin seni burda görmek ne güzel,iyimisin biraz ,taburcu olmuşun ,aman çok dikkat et kendine, öpüyorum canısı :1hug:

güneşim bende seni öpüyorum şükür evimdeyim sanada geçmiş olsun kucağımda yatarken harfleri zor basıyorum çok uzun yazamadım ama sizleri çok özledim iyiki varsınız Şeniz

iyi geceler çıtırlarım

arkadaşım geçmiş olsun sağlık sıhhat diiyorum

X