40 ve +40 yaş

Canım hoş geldin :)) nerelerdesin görünmüyorsun (

Andy Rooney der ki: Yaşım ilerledikçe, en çok 40 yaşını aşmış kadınlara değer vermeye başladım. İşte bunun sebeplerinden bir kaçı.

40 yaşını geçmiş bir kadın asla sizi gecenin bir yarısı uyandırıp 'ne düşünüyorsun?' diye sormaz. Umurunda değildir çünkü ne düşündüğünüz.

40 yaşını aşmış bir kadın TV deki maçı seyretmek istemiyorsa, söylene söylene TV'nin karşısında yanınızda oturmaz. Yapmak istediği bir şeyi yapar. Ve bu genellikle daha enteresan bir şeydir.

40 yaşını aşmış bir kadın kendini yeterince iyi tanır ve kendinden emindir. Kim olduğunu, ne olduğunu, ne istediğini, ve kimden istediğini bilir.

40 yaşını aşmış çok az kadın onun hakkında ya da yaptıkları hakkında ne düşündüğünüzü önemser.

40 yaş üstü kadın çoğunlukla büyük aşklara, ömür boyu sürecek bağlılıklara doymuştur. Hayatında en son ihtiyacı olduğu şey bir başka mız mız, devamlı söylenen, ne yapacağına karışan, yapışkan bir aşıktır.

40 yaşını aşmış kadın, ağırbaşlıdır. Bir operanın ortasında ya da pahalı bir restoranda sizinle çığlık çığlığa kavga etmesi çok nadirdir. Ha tabi hak ettiyseniz, sizi vururken de hiç tereddüt etmez, sonuçlarına katlanmayı da planlayarak.

40 yaşını aşmış kadın övgüler yağdırmakta çok bonkördür, çoğu hak edilmemiş bile olsa. çünkü takdir edilmemenin ne olduğunu iyi bilir.

40 yaşını aşmış kadın sizi bayan arkadaşlarıyla rahatlıkla tanıştıracak kadar kendine güvenir. Daha genç bir kadın, en iyi arkadaşını bile görmezlikten gelebilir, yanındaki adama güvenmediği için.

40 yaşını aşmış bir kadın Kıpkırmızı bir ruj sürdüğünde bu ona çok yakışır. Ama daha genç kadınlarda böyle değildir. Çiğ durur.

40 üstü kadınlar açık sözlü, doğrucu ve dürüsttürler. Onun için ne anlam taşıdığınızı merak etmenize gerek yoktur.

Ne kadar geri zekalı olduğunuzu bir çırpıda açık açık söyleyiverir. eğer bir geri zekalı gibi davrandıysanız.

Kadınlar yaşları ilerledikçe medyumlaşırlar. Ona günah çıkarmanıza Hiç gerek yoktur. Onlar her haltınızı bilirler..

Tünaydın....

Kitabı hemen alırım sevgili benan teşekkürler

Lereenim paylaşıma yine teşekkürler

İyi ki varsınız

bir aksilik olmazsa haziran gibi gelicem ,inşallah buluşuruz bu defa,a.s.:1hug:

Canım hoş geldin :)) nerelerdesin görünmüyorsun (

Son düzenleme:

teşekkür edrim canım çok mtlu ettin beni:1hug:

lereenim yazı çok güzel bizi gayet hoş anlatmışkaydirigubbakcemile5

esmerim sen nasılsın ,artık tamamen iyi olmuşsundur
:)irnam tşk ederim :)
---------------benan
çok güzel şarkı
eskilere götürdü beniiiii
tekrardan hoş geldin canım:)

lereenim
çok güzel anlatılmış bi yazı tşk ederim l
---------------------egem ne haber arkadaşımmmm oralarda hava nasıl
kırşehirden bol yağmur varrrrrr
---------------------------------yeşilim nasılsın halan iyi oldumu
herkesler iyidir umarımkiiii
kendinize çiçi bakın opt hepiniziiii çitırlarrrrrr

teşekkür ederim esmerim burda hava güzel

teşekkürler canımmmm, halam aynı bitkisel de gibi yatıyor. Allah yardımcısı olsun
sen nasılsın ? buralar da havalar tam Baharı yaşıyor:1hug:

elam kızlar nasılsınız larenim yazı tam bizi anlatıyor tşkj benan hoşgeldin canım irnam ank egem esmer güzeli güneşim hepinize mrb

canım yan ınızda olmayı ne çok isterdim anlatamam kıskandım sizi aslında kıskançlık gibi bir huyum yoktur ama
neyse neler konuştunuz anlatın bakalım zaten resimlerden belli çok eğlemişsiniz

bendde şimdi gördüm ,dağçiçeğimi ,ank06 yı of be meraktan çatladım,süpersinizcanlarım öptüm .......

bende gördüm çok güzel çıkmışsınız

Canlarıım,inşallah bir gün hepinizle tanışma şansımız olur.Şeniz
ank06,çok candan bir arkadaş,40 yıllık dost gibiydik inanınkaydirigubbakcemile5
Türkiye nin orta yeri Başkent,hepinizi beklerim,buluşma olması şart değil:1hug:
Olurda bir gün yolunuz da düşebilir,bende çok istiyorum İstanbul ve İzmir ia.s.
Olmazsa bir günde 40 yaş toplantısı yaparız,bellimi olur.:teytey:

Canıımm,hoş gelmişsin,özletme kendini.Şeniza.s.

dağ çiçeği arkadaşım benim küçük dbakır buluşmasını gördünmü canım

teşekkürler canımmmm, halam aynı bitkisel de gibi yatıyor. Allah yardımcısı olsun
sen nasılsın ? buralar da havalar tam Baharı yaşıyor:1hug:

Canım,çok geçmiş olsun.a.s.Allah,şifasını versin inşallah.:Saruboceq:
dağ çiçeği arkadaşım benim küçük dbakır buluşmasını gördünmü canım

Canısı görmedim,uçuyorum hemen

Arkadaşlar bu arada,çok fazla katılımım olmayabilir,yarım günlük bir işe girdim.a.s
Haberiniz ola,:1hug:Allah,tam gönlüme göre verdi:Saruboceq:

tebrik ederim canım işin hayırlı olsun:lepi:

Çiçeğim işin hayırlı olsun inşallah ...sen huzurlu ol arada gel bize yeter

murgizin annesinin fotoğraflarını göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…