40 ve +40 yaş

Herkese mutlu haftalar...a.s.Kızlar biz ank06 la dün Ankara buluşmasındaydık.:dance:Kendisinin nete girme imkanı yok.Hepinize selam ve öpücüklerini gönderdi.ŞenizGerçekten çok güzel bir buluşmaydı.ank06 la tanıştığımada çok mutlu oldum.:nazar:Valla biz hiç yabancılık çekmedik zaten.:1hug: ama çok ilginç bi şey yaşadık.delikafaduldenBuluşmaya gelirken,yol boyunca arka arkaya gelmişiz,girince farkettik.kaydirigubbakcemile3

Herkese mutlu haftalar...a.s.Kızlar biz ank06 la dün Ankara buluşmasındaydık.Kendisinin nete girme imkanı yok.Hepinize selam ve öpücüklerini gönderdi.ŞenizGerçekten çok güzel bir buluşmaydı.ank06 la tanıştığımada çok mutlu oldum.:nazar:Valla biz hiç yabancılık çekmedik zaten.:1hug: ama çok ilginç bi şey yaşadık.delikafaduldenBuluşmaya gelirken,yol boyunca arka arkaya gelmişiz,girince farkettik.kaydirigubbakcemile3

canım yan ınızda olmayı ne çok isterdim anlatamam kıskandım sizi aslında kıskançlık gibi bir huyum yoktur ama:nazar:
neyse neler konuştunuz anlatın bakalım zaten resimlerden belli çok eğlemişsiniz

Herkese mutlu haftalar...a.s.Kızlar biz ank06 la dün Ankara buluşmasındaydık.:dance:Kendisinin nete girme imkanı yok.Hepinize selam ve öpücüklerini gönderdi.ŞenizGerçekten çok güzel bir buluşmaydı.ank06 la tanıştığımada çok mutlu oldum.:nazar:Valla biz hiç yabancılık çekmedik zaten.:1hug: ama çok ilginç bi şey yaşadık.delikafaduldenBuluşmaya gelirken,yol boyunca arka arkaya gelmişiz,girince farkettik.kaydirigubbakcemile3

canım benim seni görmek isterdim, defalarca baktım resme ama nikler yazılmayınca bilemedim,ank yı gördüm ,seni görmek isterim hangi karedesin,,,,

gördüm gördüm.vede çok hoş güzel cıkmışsınız.
hele ank bacaklar konuşuyo ne ölee sütün gibim. ben bacaklarını kıskandım kaydirigubbakcemile3
ilginç gercekten,arka arkaya hiç konuşmadan bilmeden gelin,sonrada.güzel bir anı işte.
ama adınıza sevindim kızlar.:1hug:

bendde şimdi gördüm ,dağçiçeğimi ,ank06 yı of be meraktan çatladım,süpersinizcanlarım öptüm .......

Sım arkadaŞlar daĞÇıÇeĞımı ve ankaradakı bırÇok arkadaŞımı tanıyordum Çok ısterdım orda olmayı gıdemedım ama ank06 arkadaŞımızla telefonda knŞ Çok Şeker bı ınsan gercekten ankara buluŞması bı harıka oluyor yer ve mekan olarakta Çok rahat ve gÜzel ıyı akŞamlar opt hepınızı
------------------aklıma gelmıŞken tÜrkıyenın her yerınde bı ankara cıkarması yapsak kk olarak ne gÜzel olur demı haydı kızlar buluŞmay desek ya ne ıyı olurrrr:)

günaydın çıtırlarım mutlu günler

Selam çıtırlar nasılsınız bakalım fırsat buldum hemen internet kafeye koştum çok özledim hepinizi fazla kalamıyacağım misafir gelecek eve alışveriş yapmam lazım birde kendinize iyi bakın hepinizi çok öpüyorum kaydirigubbakcemile3
Ev hanımı canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok yorma ayağını çok öptüm seni kaydirigubbakcemile3
çITIRLAR FIRSAT BULDUKÇA UĞRAMAYA ÇALIŞIRIM :1hug: kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım özledik neyse sonra alırız ankara dedikodularını:1closedeyes:

cıtırlar nasılsınız ,
bende mefruşata başladım.üç tane yeğenim var üçüde nişanlandı.onlara şimdi pike yapcam.

ank boş ver canım gitmeşken kal. ankarayı sevdiğini ,özlediğini biliyorum.tadını cıkar.

esmerim sen nasılsın ,artık tamamen iyi olmuşsundur.

darısı ev ahnımına,inş. oda car cabuk iyi olur.

egem,yeşilim,dağçiçeğim,rosenim,güneşim,murgizim,haydeçim,lerenim,ve adını sayamadığım tüm arkadaşların günü güzel gecsin.:1hug:

Unutulmuş birer birer
Eski dostlar, eski dostlar
Ne bir selâm, ne bir haber

Hayâl meyâl düşler gibi
Uçup giden kuşlar gibi
Yosun tutan taşlar gibi

Unutulmuş isimlerde
Bilinmez ki nasıl, nerde
Şimdi yalnız resimlerde

hepınızı o kadar cok ozlemısım kı ....

hepınıze ama hepınıze tek tek kocaman sevgıler dılıyorum .....

ınt e gıremıyorum .... ama aklım yuregım dualarım hep sızlerle .... burada olamasamda ....

bır yerlerde bulusuyoruz .... ben buna ınanıyorum ....

ve uyumadan yorgunlugumu atmak ıstedıgım anlarda sevgılı elıf safagın ...aşk kıtabını okudum ...

ve dedım her bırınıze keske tek tek alıp gonderebılsem ....

keske bu guzellıgı onlarda tadsa ... sahı alırmısınız benım ıcın kendınıze bu kıtabı ....

uzerınede .... ıstedıgınız gıbı sevılmek dılegı ıle yazarmısınız ....

sızlerı sevıyorum ....sevgı ıle kalın .....

hosbulduk egem ...

egem dagcıcegım ıle ank06 ımız bızı konusmuslar heppppppp ....

hem yuregı hem yuzu guzel arkadaslar burada toplanmıs ....

ank06 ım .... dag cıcegıme demıstım yuregındekı ısık yuzune vurmus dıye ılk gordugumde ....

o ısık sendede var ....

ıyıkı varsınız ıyıkı tanımısım sızlerı ...hadı gunesım gel gelde bır ıst bulusmasıda bız yapalım .....

akşam akşam görünmez kaza geçirdim kızlar ,yatak odasına girerken,ayağımın kaymasıyla kendimi yerde buldum allah korudu şükür bir yerimi kırmadım ama şimdi yeni yeni bacaklarım kolum belim ağrımaya başladı sıcağıyla anlamadım,eşimde uyuyordu, nasıl bağırdım bilmem yerinden fırlamış noldu diye,öğlen berk el kremini almış her yere sıkmıştı,silmiştim,ama işte allah beterinden korusun herkesi,:bbo:

Canım çok geçmiş olsun. Gerçekten verilmiş sadakan varmış . Aman daha dikkatli ol lütfen:))

iyi geceler çıtırlarım
canlarım çok çok teşekkürler Allah beterinden saklasın şükür iyiyim şimdi ameliyat çok iyi geçti ama olana kadar çok acı çektim şimdi iyiyim kardeşim yanımda kaldı şu an da eltim yanımda ev sağolsunlar çok kalabalık ben birde ona huzursuz oluyorum üzülüyorum zahmet veriyorum diye gündüz çok gelen giden var ama gece girerim artık yatakta kucağımda laptp ayağım sargılı yüksekte yatıyorum işte sizleri çok özledim çok öpüyorum

Canım çok şükür sende iyisin artık. Böyle durumlarda tabiki yardımcı olacaklar. ne mutlu iyiki kardeşin var:)))

X