40 ve +40 yaş

Canım daha anlatacak çok komik şeyler var , benim fransızcam vardır eşimin biraz ingilizcesi .Eşimin fransız aksanını taklit etmeye çalışarak Carrefour nerede diye bir sorması var ki , ben arabada gülmekten yerlerdeyim .Biliyorsundur Fransızca genizden konuşulur .Genizden konuşmayınca yani aksan yoksa adamlar ne dediğini mümkün değil anlamıyorlar.Eşimin gırtlağı paralandı delikafadulden.Ben ona fransızca soru sormayı öğretiyorum o da soruyor .Ben sorsam gülmekten soramayıp rezil olacağim .Tam bir komediydi yani.Tuvalat işi gerçekten çok kötü , sadece oteller değil havaalanı , hızlı tren hepsi aynı .Vallahi uçakta bu yüzden tuvalete gidemedim delikafadulden

Rosenim,walla rüya gibi anlatmışsın gerçekten.:1hug:Ben bir ıstanbul aşığıyım zaten.a.s.Dünyaya değişmem ordaki tarihi.Canım çok geçmiş olsun,ne iyi etmişsin lazerle göz prb den kurtulmuşsun.Benimde yakın prb var.:1shok:Gözüm korktu valla,yazdıklarını okuyunca,gözlük almaktan.a.sResimlerini görürüz inşallah canım benim.:1hug:

Canım benim daha da yazarım ,sevgiler birtanem
Şeniz

rose sanki ben gitmişim gibi anlatmışsın ne hoş

severek okuyorum sen aklına geldikçe yaz

arada gitmek iyi oluyor boş ver, yerleşmeye değil gezmeğe gidiyorsun.
canım memleketimiz yerinde duruyor nasıl olsa...

benim de yadırgadığım tuvaletleri olmuştu:):)tüm avrupa öyle. bir de temizlikten bahsederler:):)

devamını bekliyoruz....mucuklar olsun

güneşin çay köşesi varmış valla haberim yoktu..bi uğrayayım

Canım aklıma geldikçe yazarım :CüvCüv:Yadırganacak çok şeyleri var .Dediğim gibi Amsterdamdaki açık tuvalatler meseladelikafaduldenÇok şaşırdım inan ki .Bizim erkeklerimiz ölse açıkta tuvaletini yapmaz.Yandan bakınca her şey ortada .Dediğim gibi ben bakmadım ama -tatlicadiarzu-

aynımıdır acabaaa :roflol: :roflol: :roflol:

rosenoire çok güzel anlatmışsın canım ne güzel ailecek tatil yapmışsıız

anka06 ben buna çok güldüm yaa... o baktığınız sizin gözünüz ha...

Allah gözlerine daha uzun yıllar sağlık versin canım...

rosenoire anlatımın çok hoş....sağol...tuvalet konusu çok garip geldi...nasıl rahat ediyorlar ki...

rosenoire anlatımın çok hoş....sağol...tuvalet konusu çok garip geldi...nasıl rahat ediyorlar ki...

Vallahi ben de hep düşünmüşümdür , nasıl rahat ediyorlar diye :jeyyar:.Bir de temizlikten bahsederler :) Yıllar önce eşimin emekli subay bir arkadaşı anlatmış çok gülmüştüm .Adamcağız Fransa ya gitmiş , tahret musluğu olmayınca ayak yıkama yerine oturmuş , sıcak suyu açınca alet edevat yanmış tabiki .delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Bir de aklıma bir şey geldi onu yazayım .Pariste Japon lokantasına gttik , yemek geldi ekmek yok kaydirigubbakcemile2 Biz Türkler ekmeksiz yemek elbette yemeyiz .Eşim garsona ekmek nerde dedi .Japon ekmek yok dedi .Eşim kızımla bana " siz başlayın geliyorum " dedi ve kalktı lokantadan çıktı .Japon ilgiyle bizi izliyor .Ben " tamam kesin ekmek almaya gitti " dedim .Garson geldi bana fransızca " eşiniz gelmeyecek mi " diye sordu ."Gelecek "dedim .15 dakika kadar sonra eşim koca bir somun ekmekle geldi .Japon hayretle bize bakıyor ben gümekten ölüyorum .Eşim garsonu yanına çağırdı " omuzuna vurarak " bak koçum sen bu ekmeği kes gel "dedidelikafadulden .Adam eşime hayretle karışık şaşkın bakıyor .Adamlar el kol hareketine alışık değil ki delikafaduldenHele " koçum " lafından ne anlar .Neyse ekmeğimize kavuşup afiyetle yemeğimizi yedik .sırnaşık şey

Acının Gizlediği Armağan

Bir gün okyanusta yol alan bir gemi kaza geçirerek battı. Gemiden sağ kurtulan adamı, dalgalar küçük, ıssız bir adaya kadar sürükledi.

Adam ilk günler kendisini kurtarmasını için Allah'a yakardı ve yardım bulurum umuduyla ufka baktı. Ama ne gelen oldu, ne giden…

Daha sonra rüzgardan, yağmurdan ve zararlı hayvanlardan korunmak için ağaç dallarından ve yapraklardan bir kulübe yaptı. Sahilde bulduğu, gemiden arta kalan konserve, pusula gibi eşyaları bu kulübeye koydu.

Günler hep aynı şekilde geçiyordu. Balık avlıyor, pişirip yiyor ve ufku gözlüyor, kendisini kurtarması için Allah'a dua ediyordu. Bir gün tatlı su getirmek için yürüyüşe çıkmıştı, geri döndüğünde kulübesinin alevler içinde yandığını gördü. Duman, dans ede ede göğe yükseliyordu. Başına gelebilecek en kötü şeydi bu.

Keder ve öfke içinde donakaldı. Şimdi bu ıssız adada, başını sokabileceği bir kulübe bile kalmamıştı. "Allah'ım, bunu bana nasıl yapabildin?" diye feryat etti. O geceyi keder ve üzüntü içinde geçirdi. O kadar dua ettiği halde, başına bu olay geldiği için sitemler etti.

Ertesi sabah erken saatlerde, adaya yaklaşmakta olan bir geminin düdük sesiyle uyandı!

Bitkin adam kendisini kurtaranlara sordu;

"Benim burada olduğumu nasıl anladınız?"

Cevap onu hem şaşırttı, hem de utandırdı:

"Dumanla verdiğiniz işareti gördük!"

günaydııınn..güzel günler fıstıklarım.

ilahi rosen ya onlar nie ekmek yemezlerki,helede etle ekmek gibisi varmıdır.ağızlarının tadını bilmiyorlarmış.

dağçiçeğim

bazen şerde de bir hayır vardır.başımıza gelen kötü olaylarda düşünmeyiz neden oluyor diye,belkide daha kötüsünden korunuyoruz bilinmiyor işte,
biraz nankörlük var galiba..fisfisfis

bizimkiler arabayı kenera çekip çalı arkasına geçerler ay rosen çok hoşsun yaaa kaydirigubbakcemile3

aynımıdır acabaaa :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

anka06 ben buna çok güldüm yaa... o baktığınız sizin gözünüz ha...

Allah gözlerine daha uzun yıllar sağlık versin canım...

saol canım yaaa böyle maceralı oldum işte kaydirigubbakcemile3

olan alet edavata oldu haa yazık adama kaçıncı derecede yandı acaba CADIARZU
ekmeksiz yenmez tabi adamlar da bilmiyor tabi :roflol: enişte iyi demiş ama koçum diye

Hepinize iyi akşamlar , mutlu günler Şeniz

Canım hoşgeldin özledik:)))

Canım bizim yerimizede gez ve hepsini öp:))Şimdiden hayırlı yolculuklarŞeniz

Canım çok güzel bir şiir teşekkürler.Şeniz

çatal karam çingenem...teşekkürler terlik

sabaha kahvaltınız hazır

Kahvaltı çok hoş Şeniz

güneş55le çay saati ( 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa)
güneş55

Güneşcim allah kavuştursunŞeniz

Adam üzülmüş ama kulübesi yanınca kurtulabileceğini hiç düşünmemiş
En azından kurtulmuş adadan

Sağlık- önemli tavsiyeler

Telefona SOL kulağınla cevap ver

Günde İKİ kere kahve içme

SOĞUK su ile hap alma

Akşam 8'ten sonra YEMEK yeme

Tükettiğin YAĞLI gıdaların miktarını azalt

Sabahları daha çok akşamları daha az SU iç

Cep telefonu BATARYAları ile mesafeni uzak tut

UZUN süre kulaklık takma

Gece 10 sabah 6 en ideal uyuma saatleridir

Uyku öncesi İLAÇ aldıktan sonra hemen uzanma

Şarjın SON çizgiye inmiş kadar az olduğunda telefona cevap verme, radyasyon 1000 kat fazladır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…