40 ve +40 yaş

ah ne güzel kıskandım şimdi ankaralılarla buluşacaksınbenneyaptımki

arkadaşlarımızla hep karamürselin önünde sözleşirdik. güzel bir anılardı.
benim de tüm yakınlarım orada. çocukluğum ve evlenene kadar yaşadığım yer. bu yüzden orayı özlüyorum.

bende özlüyorum artık ankarayı abla ya

çatal karam çingenem...teşekkürler terlik

sabaha kahvaltınız hazır

nefiz duruyor ellerinize sağlık hemen yiyeceğim

ah ne güzel kıskandım şimdi ankaralılarla buluşacaksınbenneyaptımki

evet keşke hepiniz olsaydınız ne güzel tanışırdık

günaydın çıtırlarımhihoyyyt

esmerim hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsun Allaha emanet ol canım Allah beterinden saklasın Şeniz
tşk ederim sağol bi denem dikkat ederim ama iş güç bü kadar dinlenme yeter diyorlar bana :)
şaka bi yana sende allaha ement ol:Saruboceq:
--------------------murgizin annesi iyi dileklerin için tşk ederim
bütün sınava girecekler için hayırlı sınavlar dilerim yüçe allahım onların gönül kalplerini acık eylesin amin ::Saruboceq:

-------------------lereenim tşk ederim canım iyiki sizleri tanımşım iyiki varsınız kk ender hanımlardansınız :)a.s.:na
--------------------- ah aha güzel dosttum ank06 ankara ya gidiyorsun ne güzel buluşmadan olacaksın ah ne güzel ankara buluşmaları çok güzel oluyor bende arsıra katılırım kırşehirden ama bu safer katılamam herhaldeb mezaretim var acıcık göbişten yama var iyi :a015:buluşmalarrr:dance::dance::dance:
-----------------------FirstLady canım sende başkentlimisin ne güzel ya ankara güzel çok seviyorum keşke sizde katıla bilsenız
aslında kk bütün hanımları bi başkent cıkarması yapacak ne güzel olurduuu :teytey::dance::enbuyukkk:demiiiiii:teytey::teytey::teytey::teytey:

GÜNAYDIN ÇITIRLARRRRRRRR
------------------Atalarımız, "Dost, kara günde belli olur" demişler.
Bir düşünür de bu gerçeği şöyle ifade eder :
"Felaketin faydası, dostlarınızı tanıtmasıdır."
Bir iyiliği yapanın dost; yaptığının da saf iyilik, olup olmadığını anlamak için, iki özelliğe dikkat ediniz...
1–ıyilik yapan gururlanıyor mu?
2–Kendisine iyilik yapılan, ezilip minnet altında kalıyor mu ?
ıyiliği yapanda gurur ve kibir varsa, yapılan eziliyor ve mahcup duruma düşürülüyorsa, o iyilik, gerçekten iyilik değildir. ıyiliği yapan da dostça yapmamış demektir . Çünkü, "ıYıLıK, YAPANI MAĞRUR, YAPILANI MAHCUP ETMEYEN DAVRANIŞTIR."

Slm çıtırlarım gününüz aydın ve bereketli geçsin işleriniz kolay gelsin canlarım.:CüvCüv:
Esmerim iyi olduğuna sevindim genede dikkat et kendine canım.:teselli:
ANK06 ne güzel bizim yerimizede gez buluşma fotoğraflarını bekliyoruz canım.
Yeşilim ablam kahvaltı için tşkrler ellerine sağlık ablacım.
Roseonire hoş geldin canım gözlerin inşallah iyidir umarım bize anlat burada neler oldu bekliyoruz canım.
Hepinizi öpüyorum çıtırlarım öpüyorum hepinizi.

Son düzenleme:

evet canınm kısmetse gideceğim keşke sende olsaydın ne güzel olurdu

ne güzel demi

saol canım aksilik olmassa gideceğim bende d@ğ çiceği de gelecek hele bir gelmesin bakalım bende çok öptüm

gözler kalbin aynasıdır yalan nedir bilmez onlar ,siyah mavi yeşil olsun aşkı inkar etmez onlar ,
içimden geldi

Kızlar merhaba , biliyorsunuz gözlerimden bir lazer operasyonu geçirdim .4 numaradan fazla hipermetrop ve yakınn görme kusuru vardı .2 sene öncesine kadar hipermetro olduğumun farkında değildim görüşüm çok iyiydi , sadece yakın görme sorunum vardı .4o yaş sonrası muhakkak bütün insanlarda yakın görme sorunu ( prespiyopi ) oluyormuş .Eğer 40 yaş sonrası yakını hala görüyorsanız miyopsunuz demektir.40 yaş sonrası miyop düzeltilirse bu sefer kişide yakını görme sorunu başlıyormuş .Bunlar edindiğim bilgiler.Neyse 2 sene önce hem hipermetrop hem de yakın gözlüğü verdiler. Keşke vermez olsalardı .Herşeyi göern sadece yakını görmekte zorlanan gözlerim hiçbirşeyi seçemez oldu :çok üzgünüm: Burnumun ucunu zor görüyordum .Nedendir bilmiyorum gözlük taktıktan sonra gözlerim mahvoldu yasakkelimeBu nedenle lazere karar verdim .İstanbul cerrahi hastanesinde baş doktor operasyonu yaptı .Şu anada görüşüm iyi ve okuyabiliyorum .Mayıs ayında son kontrol var ama tek sorun kontrolleri ekip doktorları yapıyor .Ben isterdim ki operasyonu yapan doktor kontrolleri yapsın .Sanırım doktor ünlü olunca böyle sorunlar çıkıyor:bbo:Yurt dışına giderken uçaktan inince gözlerimde müthiş bir kaşıntı başladı .Sebebini bilmiyorum ama 2 gün sürdü giderek azaldı .Gözlerim biraz şişti.Belki uçak kliması etkiledi bilemiyorum .İşte böyle kızlar herşeye rağmen çevreyi ,kendini aynada görmek güzelmiş hihoyyyt Bakalım aylar sonra ne olacak göreceğiz .Dilerim iyi olur .

hoşgeldin rosum sefalar getirdin.
canım benim inşallah bir daha yaşamazsın,gözlerin,hep parlak ve net görür.benimde var hem yakın hem uzak gözlüğüm,uzak gözlüğü sürekli takarım,yakınıda binde bir kullanamadım yani.
iki senede bir giderim kontrole,ve her gidişimdede ilerlemiş olur ne hikmetse. henüz 2.75 olmuş ama yinede takmayınca başım,gözlerim ağrır.
allah herkeze sağlık versin,kimseyi bunaltmasın.

yurt dışı seyehatınada sevindim,gezip gördün başka başka memleketler ne güzel olmuştur kimbilir.yediklerin senin olsun ama gördüklerini paylaşda bizimde gözümüz gönlümüz acılsın be güzelim.:1hug:

Canım çok geçmiş olsun inşallah daha iyisindir şimdi hiçcanını sıkma sen onlarda düzelecek bak gör kaydirigubbakcemile3

Bir anımı anlatayım size kızlar..
Göz doktoruna gittim bir gün muayene olmak için yalan yanlış harfleri okumaya başlamıştım yakında sorun var diye.

Neyse harfleri okutuyor kimi bulanık kimisi de güzel karar verin artık dedi bunaldı çünkü son defa bakın dedi.

Tamam bu çok iyi dedim doktora verdiği cevap hepten komikti o baktığınız sizin kendi gözünüz dedi.

Yani sağlam çıktım muayeneden ama ileride ne olur bilinmez tabi .

Canım çok geçmiş olsun inşallah daha iyisindir şimdi hiçcanını sıkma sen onlarda düzelecek bak gör kaydirigubbakcemile3

Canlarım sağolun , iyi ki varsınız .Ank gözlerinin sağlama çıkmasına çok sevindim canım .Gerçekten çok önemli .
İrnacığım bu bizim ilk yurt dışı gezimiz değil , daha öncede 2 kere Paris bu 3. oldu , Avusturya (Viyana) , Roma , vendik , Mestre ,Lüksemburg a gitmiştik .Bu sefer Belçika, yine Paris , Ve Hollanda( amsterdam) a gittik .Araba kiraladık Paristen diğer şehirlere araba ile geçtik .Böylesi kolay oluyor .Ama eşim araba kullanırken çok komik şeylerde olyor ekbette .Özellikle Pariste gerçekten araba kullanmayı bilmiyorlar .Tam bir keşmekeş , herkes birbirinin önüne atlıyor :bbo: Hele yayalar araba duracak diye kendini arabanın önüne atıyor.Malum bizim ülkemizde önce araba geçer yaya da neymiş :roflol:Bu konuda zorlandık ben "yayalara çok yüz vermişler" deyince kızım çok güldü .Tek güzel yanı insanlar kavga etmiyor .Örneğin ben burada araba sürerken her an biriyle kavga çıkacak diye korkuyorum .Çünkü en küçük bir hatada adamlar levyeyi kaptıkları gibi üzerine saldırıyor delikafaduldenOralarda böyle şeyler imkansız .Hele sakat yerine park etmek büyük ayıp .Ama hatalarını gülerek ve hayretle karşılıyorlar .Fransızlar çok kibar ama yaşayan çok siyah var .Nedendir bilinmez beyazlara ve yabancılara karşı çoğusu tehditkar .Paris inanmayacaksınız ama tam bir varoş kenti olmuş .Tek güzel yeri Chanselise .Sabaha kadar açık bir meydan .Amsterdam ve Belçika saat 6 dan sonra ölü şehir .Viyana da öyleydi .Gerçekten çok tembeller, öğlene kadar her yer kapalı ayrıca akşam erkenden kapatıyorlar .Krize şaşmamalı .Ülkemin gözünü seveyim cumartesi pazar dahil her yer açık , her yer alışveriş merkezi .Hele İstanbul gerçekten bir cennet .Gelenlerin hayranlığı boşuna değil .Tek iyi yanları eski binalarına sahip çıkmışlar .Yıllar önce neyse değişmemeiş .Bir de bizdeki gibi gösterişli arabalar binalar yok .Bu çok güzel bir şey .En zengin insanı bile gerektiğinde metro kullanıyor, küçücük araba kullanmaktan çekinmiyor.Oturdukları şehir dışında yapılan siteler son derece sade ve güzel .Bizdeki gibi aşırı lüks , havuzlu gösterişli siteleri görme imkanı yok .Bu durumlar güzel şeyler.Sanırım bizlerde bir doymamışlık var.
Amsterdam a gittiğimizde Hollanda İskoç maçı vardı .Holiganlar dolmuştu .Caddelerde yüzlerce etekli İskoç erkekleri vardı kaydirigubbakcemile2 Yerel giysi bile olsa komik geliyor tabiki -tatlicadiarzu- Hiç hoşuma gitmeyen caddelerde seyyar erkek tuvaletleri yapmışlar .Açık olarak sadece aralarında bölme var .Adamlar oraya tuvalatlerini yapıyor .Baktığınıda yandan herşeyi görmeniz mümkün .Ben tabiki bakmadım -sırnaşık şeytatlicadiarzu-Adamlar maç günü bira içip içip ihtiyaç gideriyorlar .Yerler tam bir çöplüktü .
Bir de bilirsiniz Avrupa da tahret musluğu yok .Bir de temizlkten bahsederler .Otelerde de olmaması biz müslümanların , temizlik için birtakım akrobasi hareketleri yapmasına neden oluyor :roflol::roflol: bu konulara hiç girmeyeyim .Gerçekten en zorlandığım konulardan biri .
Hollanda da bir miktar esrar serbestmiş arkadaşlar .Pastaların , şekerlerin çoğunda hint keneviri var .Bu nedenle paranoyak olduk .Hiç kek vs... yemedik .Zaten üzerlerinde hint keneviri resimleri var .Bütün Avrpa ülkelerinde olduğu gibi yemekler bizim paramıza göre çok pahalı .
Kısaca söylemem gerekirse dış ülkeleri görmek güzel ama asla uzun süre kalamam :1no2Gerçekten Türkiye'm gibisi hele canım İSTANBUL' UM gibisi yok .Bunu içtenlikle söylüyorum .Resim eklemeyi başaramıyorum bu nedenle koyamadım .Hatta profile koyacaktım onu da yapamadım .Belki de resimlerde bir sorun var bilemiyorum .Hepinizi öptüm.

çok güzel anlatmışsın canım gitmiş gibi oldum ben.ellerine sağlık.
tuvalet işi çok acaip,bizim burda olsa ne olur düşünmek bile istemiyorum.:1shok:
farklılıklarda olsa değişiklik hoş olsa gerek.
maşallah gezmedik yer bırakmamışsınız seney yolculuk nere nasip olursa kıss.:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…