İyi akşamlar hanımlar ende yoktum bütün gün dışarı çıktık eşimle eve gel yemek işi anca bu saatte gelebildim.
Kızlar bu ayın 18 de ankaradayım biletimi aldım ertesi gün ankara buluşmasına gideceğim kısmetse.
arkadaşlarımızla hep karamürselin önünde sözleşirdik. güzel bir anılardı.
benim de tüm yakınlarım orada. çocukluğum ve evlenene kadar yaşadığım yer. bu yüzden orayı özlüyorum.
Hepinize iyi akşamlar
güle güle git gel ank, selâmlar yolluyorum
sağolun ablacım tabiki söylerim
rose, hoş geldin ..Allah sindirsin inşallah. gezdiğin yerleri anlatır mısın? fotoğrafları da görmek istiyoruz
çatal karam çingenem...teşekkürler terlik
sabaha kahvaltınız hazır
ah ne güzel kıskandım şimdi ankaralılarla buluşacaksınbenneyaptımki
tşk ederim sağol bi denem dikkat ederim ama iş güç bü kadar dinlenme yeter diyorlar bana :)esmerim hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsun Allaha emanet ol canım Allah beterinden saklasın Şeniz
tşk ederim sağol bi denem dikkat ederim ama iş güç bü kadar dinlenme yeter diyorlar bana :)
şaka bi yana sende allaha ement ol:Saruboceq:
--------------------murgizin annesi iyi dileklerin için tşk ederim
bütün sınava girecekler için hayırlı sınavlar dilerim yüçe allahım onların gönül kalplerini acık eylesin amin ::Saruboceq:
-------------------lereenim tşk ederim canım iyiki sizleri tanımşım iyiki varsınız kk ender hanımlardansınız :)a.s.:na
--------------------- ah aha güzel dosttum ank06 ankara ya gidiyorsun ne güzel buluşmadan olacaksın ah ne güzel ankara buluşmaları çok güzel oluyor bende arsıra katılırım kırşehirden ama bu safer katılamam herhaldeb mezaretim var acıcık göbişten yama var iyi :a015:buluşmalarrr:dance::dance::dance:
-----------------------FirstLady canım sende başkentlimisin ne güzel ya ankara güzel çok seviyorum keşke sizde katıla bilsenız
aslında kk bütün hanımları bi başkent cıkarması yapacak ne güzel olurduuu :teytey::dance::enbuyukkk:demiiiiii:teytey::teytey::teytey::teytey:
GÜNAYDIN ÇITIRLARRRRRRRR
------------------Atalarımız, "Dost, kara günde belli olur" demişler.
Bir düşünür de bu gerçeği şöyle ifade eder :
"Felaketin faydası, dostlarınızı tanıtmasıdır."
Bir iyiliği yapanın dost; yaptığının da saf iyilik, olup olmadığını anlamak için, iki özelliğe dikkat ediniz...
1–İyilik yapan gururlanıyor mu?
2–Kendisine iyilik yapılan, ezilip minnet altında kalıyor mu ?
İyiliği yapanda gurur ve kibir varsa, yapılan eziliyor ve mahcup duruma düşürülüyorsa, o iyilik, gerçekten iyilik değildir. İyiliği yapan da dostça yapmamış demektir . Çünkü, "İYİLİK, YAPANI MAĞRUR, YAPILANI MAHCUP ETMEYEN DAVRANIŞTIR."
Slm çıtırlarım gününüz aydın ve bereketli geçsin işleriniz kolay gelsin canlarım.:CüvCüv:
Esmerim iyi olduğuna sevindim genede dikkat et kendine canım.:teselli:
ANK06 ne güzel bizim yerimizede gez buluşma fotoğraflarını bekliyoruz canım.
Yeşilim ablam kahvaltı için tşkrler ellerine sağlık ablacım.
Roseonire hoş geldin canım gözlerin inşallah iyidir umarım bize anlat burada neler oldu bekliyoruz canım.
Hepinizi öpüyorum çıtırlarım öpüyorum hepinizi.
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/267770-gunes55le-cay-saati-12.html#post6178766
güneşim Allah kavuştursun inşallah
Kızlar merhaba , biliyorsunuz gözlerimden bir lazer operasyonu geçirdim .4 numaradan fazla hipermetrop ve yakınn görme kusuru vardı .2 sene öncesine kadar hipermetro olduğumun farkında değildim görüşüm çok iyiydi , sadece yakın görme sorunum vardı .4o yaş sonrası muhakkak bütün insanlarda yakın görme sorunu ( prespiyopi ) oluyormuş .Eğer 40 yaş sonrası yakını hala görüyorsanız miyopsunuz demektir.40 yaş sonrası miyop düzeltilirse bu sefer kişide yakını görme sorunu başlıyormuş .Bunlar edindiğim bilgiler.Neyse 2 sene önce hem hipermetrop hem de yakın gözlüğü verdiler. Keşke vermez olsalardı .Herşeyi göern sadece yakını görmekte zorlanan gözlerim hiçbirşeyi seçemez oldu :çok üzgünüm: Burnumun ucunu zor görüyordum .Nedendir bilmiyorum gözlük taktıktan sonra gözlerim mahvoldu yasakkelimeBu nedenle lazere karar verdim .İstanbul cerrahi hastanesinde baş doktor operasyonu yaptı .Şu anada görüşüm iyi ve okuyabiliyorum .Mayıs ayında son kontrol var ama tek sorun kontrolleri ekip doktorları yapıyor .Ben isterdim ki operasyonu yapan doktor kontrolleri yapsın .Sanırım doktor ünlü olunca böyle sorunlar çıkıyor:bbo:Yurt dışına giderken uçaktan inince gözlerimde müthiş bir kaşıntı başladı .Sebebini bilmiyorum ama 2 gün sürdü giderek azaldı .Gözlerim biraz şişti.Belki uçak kliması etkiledi bilemiyorum .İşte böyle kızlar herşeye rağmen çevreyi ,kendini aynada görmek güzelmiş hihoyyyt Bakalım aylar sonra ne olacak göreceğiz .Dilerim iyi olur .
Kızlar merhaba , biliyorsunuz gözlerimden bir lazer operasyonu geçirdim .4 numaradan fazla hipermetrop ve yakınn görme kusuru vardı .2 sene öncesine kadar hipermetro olduğumun farkında değildim görüşüm çok iyiydi , sadece yakın görme sorunum vardı .4o yaş sonrası muhakkak bütün insanlarda yakın görme sorunu ( prespiyopi ) oluyormuş .Eğer 40 yaş sonrası yakını hala görüyorsanız miyopsunuz demektir.40 yaş sonrası miyop düzeltilirse bu sefer kişide yakını görme sorunu başlıyormuş .Bunlar edindiğim bilgiler.Neyse 2 sene önce hem hipermetrop hem de yakın gözlüğü verdiler. Keşke vermez olsalardı .Herşeyi göern sadece yakını görmekte zorlanan gözlerim hiçbirşeyi seçemez oldu :çok üzgünüm: Burnumun ucunu zor görüyordum .Nedendir bilmiyorum gözlük taktıktan sonra gözlerim mahvoldu yasakkelimeBu nedenle lazere karar verdim .İstanbul cerrahi hastanesinde baş doktor operasyonu yaptı .Şu anada görüşüm iyi ve okuyabiliyorum .Mayıs ayında son kontrol var ama tek sorun kontrolleri ekip doktorları yapıyor .Ben isterdim ki operasyonu yapan doktor kontrolleri yapsın .Sanırım doktor ünlü olunca böyle sorunlar çıkıyor:bbo:Yurt dışına giderken uçaktan inince gözlerimde müthiş bir kaşıntı başladı .Sebebini bilmiyorum ama 2 gün sürdü giderek azaldı .Gözlerim biraz şişti.Belki uçak kliması etkiledi bilemiyorum .İşte böyle kızlar herşeye rağmen çevreyi ,kendini aynada görmek güzelmiş hihoyyyt Bakalım aylar sonra ne olacak göreceğiz .Dilerim iyi olur .
hoşgeldin rosum sefalar getirdin.
canım benim inşallah bir daha yaşamazsın,gözlerin,hep parlak ve net görür.benimde var hem yakın hem uzak gözlüğüm,uzak gözlüğü sürekli takarım,yakınıda binde bir kullanamadım yani.
iki senede bir giderim kontrole,ve her gidişimdede ilerlemiş olur ne hikmetse. henüz 2.75 olmuş ama yinede takmayınca başım,gözlerim ağrır.
allah herkeze sağlık versin,kimseyi bunaltmasın.
yurt dışı seyehatınada sevindim,gezip gördün başka başka memleketler ne güzel olmuştur kimbilir.yediklerin senin olsun ama gördüklerini paylaşda bizimde gözümüz gönlümüz acılsın be güzelim.:1hug:
Canım çok geçmiş olsun inşallah daha iyisindir şimdi hiçcanını sıkma sen onlarda düzelecek bak gör kaydirigubbakcemile3