40 ve +40 yaş

Hayırlı bol bereketli günler herkese..
hihoyyytBen burdayım yeşilim ablamkaydirigubbakcemile3
İrna ablamın samırsaklarını duyunca aklıma geldi.
Yaklaşık sekiz yaşların da idim ;komşumuzun bahçe sınırı ne kadar otlanmış diyerek yoldum otları, getirdim bizim bili, bililere, baktım yemiyolar ay dedim; haram dı ondan galiba.Gittim Asiye teyzeme af dilemeye,uyyy paçi sen ne ettun,korktum bide kızdım ne var ya ot için kızıyor.Anneme yetişti ha bu minikan benum samırsakları yolmuş...Ne samırsağı anne dedim,ben görmedim .Anneciğim nur için de yatsın benim bilmediğimi, kendi kabahati olduğunu söyledi gönlünü almıştı komşusunun; bana kızmadı sadece hiç kimsenin malına uzanma bidaha dedi.O gün öğrenmiş oldum, samırsağın sapını tavuklar sevmiyormuş:roflol::roflol:Bu arada Asiye teyzede nur için de yatsın inş.

Asiye Teyzenin mekanı cennet olsun. Sana güzel bir şey öğretmiş gerçekten.Yaşadıkça neler görüp öğreniyoruz iyi veya kötü şartlarda değil mi?

hoş geldin canım olsun bunada şükür.zamanla tabikide çok daha iyi olacaksın.:teselli:amin canım aminn.inş. kimsenin emekleri boşa cıkmaz.
canım başarılı olur inş. oğlunun sınavı:Saruboceq:

ilahi maruflu güldürdün beni,annende,asiye teyzende mekanları cennet olsun ,nur içinde yatsınlar.sarmısağın yeşili gercektende cayır cimene benzer,8 yaşında nerden bileceksin.ama iyi olmuş güzeli öğretmiş anacığın,haa bu arada sarmısağı kuş türü hiç bir hayvan yemiyor,fisfisfis nedense.:uhm:

Esmerim hoş geldiiinn.a.s.Daha da iy olursun inşallah en kısa zamanda.:Saruboceq:Özledik şiirlerini.:1hug:

Allah,zihin açıklığı versin inşallah.:Saruboceq:a.s.

vay papaz vay ...:roflol: :roflol:

Aynen canım,işin özeti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Gençlik,gülmekten geçermiş çıtırlarım a.s.

bende yerde olsun hatta sandalyede bile ayağımı cekerim kanıma doğru yemek yerim,birde bana kızarlar,yine tünedi sandalyeye diye.

sol tarafıma hiç yatamam,ziraa kalbimin sesini duyarım,oda beni uyutmaz bir türlü

ama yemeğin ortasında hiç su içmem.artık öğrendim ya içerim birer yudum.

lereenim gercekten çok güzel paylaşımdı bir bir faydalı şeyler hepside. Şeniz
.

Sağa dönüp yatmaya çalışırım hep inatla,ama uyanınca kendimi hepm solda bulurum hayret verici bi şey:uhm:

İyi akşamlar hanımlar ende yoktum bütün gün dışarı çıktık eşimle eve gel yemek işi anca bu saatte gelebildim.

Kızlar bu ayın 18 de ankaradayım biletimi aldım ertesi gün ankara buluşmasına gideceğim kısmetse.

oh benim yerimede ankarada turla arkadaşım. valla 1 senedir ankarayı göremedim. genelde kışın giderdim. bu sene kısmet olmadı. ank06 eğer olanağın olursa bahçeli 7. caddeyide dolaş benim yerime. kızılayda da karamürselin önünde şöyle 2 dakika dur. ay eski günlerim geldi aklıma. :a015: sana iyi yolculuklar arkadaşım.

tamam ablacım yaparım hayırdır karamürsel önü 2 dakika filan anlayalım yani
çok bunaldım bende burada ailem orada ziyaret edip geleceğim

tamam ablacım yaparım hayırdır karamürsel önü 2 dakika filan anlayalım yani
çok bunaldım bende burada ailem orada ziyaret edip geleceğim

arkadaşlarımızla hep karamürselin önünde sözleşirdik. güzel bir anılardı.
benim de tüm yakınlarım orada. çocukluğum ve evlenene kadar yaşadığım yer. bu yüzden orayı özlüyorum.

Hepinize iyi akşamlar

güle güle git gel ank, selâmlar yolluyorum

Hepinize iyi akşamlar , mutlu günler Şeniz

rose, hoş geldin ..Allah sindirsin inşallah. gezdiğin yerleri anlatır mısın? fotoğrafları da görmek istiyoruz

En Sevdiğim Şairlerden Bedri Rahmi EYÜBOĞLU'ndan ;

KARADUT

Karadutum, çatal karam, çingenem
Nar tanem, nur tanem, bir tanem
Ağaç isem dalımsın salkım saçak
Petek isem balımsın ağulum
Günahımsın, vebalimsin.
Dili mercan, dizi mercan, dişi mercan
Yoluna bir can koyduğum
Gökte ararken yerde bulduğum
Karadutum, çatal karam, çingenem
Daha nem olacaktın bir tanem
Gülen ayvam, ağlayan narımsın
Kadınım, kısrağım, karımsın.
Sigara paketlerine resmini çizdiğim
Körpe fidanlara adını yazdığım
Karam, karam
Kaşı karam, gözü karam, bahtı karam
Sıla kokar, arzu tüter
Ilgıt ılgıt buram buram.
Ben beyzade, kişizade,
Her türlü dertten topyekün azade
Hani şu ekmeği elden suyu gölden.
Durup dururken yorulan
Kibrit çöpü gibi kırılan
Yalnız sanat çıkmazlarında başını kaşıyan
Artık otlar göstermelik atlar gibi bedava yaşayan
Sen benim mihnet içinde yanmış kavrulmuşum
Netmiş, neylemiş, nolmuşum
Cömert ırmaklar gibi gürül gürül
Bahtın karışmış bahtıma çok şükür.
Yunmuş, yıkanmış adam olmuşum
Karam, karam
Kaşı karam, gözü karam, bahtı karam
Sensiz bana canım dünya haram olsun.
BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU

çatal karam çingenem...teşekkürler terlik

sabaha kahvaltınız hazır

sultanım hoşgeldin canım nasılsın

Canıımm sanada:1hug:hoş geldina.s.
Profiline yazdık hep ama bi kaç günde bir siliniyor mesajlar,inşallah ulaşmıştıra.s

YEŞıLıMDEN ALINTI

rose, hoş geldin ..Allah sindirsin inşallah. gezdiğin yerleri anlatır mısın? fotoğrafları da görmek istiyoruz
[/QUOTE]
Canlarım hepinizi çok özledim , gözlerim yüzünden çok fazla yazamıyorum .Dağ çiçeğim canım mesajlarını gördüm canım çok teşekkür ederim .Yeşilim canım sana pek çok mesaj yazdım ( ziyaretçi ve babanla ilgili topiğe) tekrara baş sağlığı diliyorum .Topimizi takip edemedim umarım herkes iyidir.Yarın size hem göz operasyonu hem de gezdiğim yerlerle ilgili bilgi veririm.Sizleri hep hatırladım hiç unutmadım canım arkadaşlarım .Adını yazmadığım bütün +40 çıtırlarım hepinize kucak dolusu öpücükler....ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…