- 25 Kasım 2006
- 8.868
- 19
Bir anımı anlatayım size kızlar..
Göz doktoruna gittim bir gün muayene olmak için yalan yanlış harfleri okumaya başlamıştım yakında sorun var diye.
Neyse harfleri okutuyor kimi bulanık kimisi de güzel karar verin artık dedi bunaldı çünkü son defa bakın dedi.
Tamam bu çok iyi dedim doktora verdiği cevap hepten komikti o baktığınız sizin kendi gözünüz dedi.
Yani sağlam çıktım muayeneden ama ileride ne olur bilinmez tabi .
ank ilahi güldüm hoşuma gitti. gözlerinin kıymetini bil tatlım
Vallahi ben de hep düşünmüşümdür , nasıl rahat ediyorlar diye :jeyyar:.Bir de temizlikten bahsederler :) Yıllar önce eşimin emekli subay bir arkadaşı anlatmış çok gülmüştüm .Adamcağız Fransa ya gitmiş , tahret musluğu olmayınca ayak yıkama yerine oturmuş , sıcak suyu açınca alet edevat yanmış tabiki .delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Bir de aklıma bir şey geldi onu yazayım .Pariste Japon lokantasına gttik , yemek geldi ekmek yok kaydirigubbakcemile2 Biz Türkler ekmeksiz yemek elbette yemeyiz .Eşim garsona ekmek nerde dedi .Japon ekmek yok dedi .Eşim kızımla bana " siz başlayın geliyorum " dedi ve kalktı lokantadan çıktı .Japon ilgiyle bizi izliyor .Ben " tamam kesin ekmek almaya gitti " dedim .Garson geldi bana fransızca " eşiniz gelmeyecek mi " diye sordu ."Gelecek "dedim .15 dakika kadar sonra eşim koca bir somun ekmekle geldi .Japon hayretle bize bakıyor ben gümekten ölüyorum .Eşim garsonu yanına çağırdı " omuzuna vurarak " bak koçum sen bu ekmeği kes gel "dedidelikafadulden .Adam eşime hayretle karışık şaşkın bakıyor .Adamlar el kol hareketine alışık değil ki delikafaduldenHele " koçum " lafından ne anlar .Neyse ekmeğimize kavuşup afiyetle yemeğimizi yedik .sırnaşık şey
ne keyifli günleriniz geçmiş rose...ekmeksiz yemek düşünemiyorum "koçum" rose cokacimcoook
annem ispanya da yaşıyor biliyorsunuz ...bakmış tahret borusu yok buradan götürmüştü. "oradakilere anlatana kadar ne zorluk çektim. zor anlayıp yaptılar, sonra da bayıldılar" diyordu. komşularına göstermiş hayretle bakmışlar bir kaçı yaptırmış rahat etmişler. "aaaa ne pis şeyler bunlar" derdi annem
ama başka yerlere gidince çok sıkıntı çekiyorlar. alışınca zor geliyor
üstelik annemle oğlu da ekmeksiz doymayanlardan a.s
dağ çiçeği, lereenim bayılıyorum paylaşımlarınıza sağolun ellerinize sağlık