40 ve +40 yaş

goodMorning25.gif

Canlarım günaydın. Kaç gündür içimiz kan ağladı biraz gülelim istedim:)))

33m505lnu3.jpg

çıtırlar günaydın herkesin günü aydın
olsun savaşsız bi dunya ne dersiniz

hadi hanımlar aşurelere buyrun. bu arada aşure ayınız mubarek olsun.
PHOT0124.JPG

FirstLady ellerine sağlık, çok güzel gözüküyorlar yaa...

ama ben şeker hastasıyım ve aşureyide çoookk seviyorum... bu resimleri koyupta benim

irademi zayıflatmayın arkadaşlar ...

aşureyi ağzıma bi sürdümmü kendimi frenleyemiyorum...tatlıya düşkünlüğüm yok

ama aşureye bulaşınca kendimi durduramıyorum..

ama ben şeker hastasıyım ve aşureyide çoookk seviyorum... bu resimleri koyupta benim

Benim annemde şeker hastası.a.sTatlı yaptığı zaman diet şekerleri var onlarla yapıyor.yerimsenibenTabiki aşırıya kaçmadan,kaydirigubbakcemile5ama en azından kendini tamamen soyutlamamış oluyor.Şeniz

Gününüz aydın olsun. Aşure güzelleri, aman böyle sunuyorsunuz olur olmaz zamanlarda yiyip şişiyoruz canlarım ya :)

canım bizim ailede de şeker çok. biz çok şeker aileyiz. kendimizi böyle teselli ediyoruz. bende diet şekeriyle hazırlıyorum. tavsiye ederim.a.s.

canım bizim ailede de şeker çok. biz çok şeker aileyiz. kendimizi böyle teselli ediyoruz. bende diet şekeriyle hazırlıyorum. tavsiye ederim.a.s.

bende öyle yapıyorum canım...sütlü tatlılarımı bende diyet şekerle yapıyorum...arada

tatlı isteğimi bu şekilde gideriyorum...

ayrıca diabet hastası olan hastalara ve tüm hastalarada geçmiş olsun diyorum..

diyetimize dikkat ettikten sonra, hastalığımızın sorun olmadığını biliyorum canım..

bende öyle yapıyorum canım...sütlü tatlılarımı bende diyet şekerle yapıyorum...arada

diyetimize dikkat ettikten sonra, hastalığımızın sorun olmadığını biliyorum canım..

Haklısın canım,Aşure malum çok hafif bir tatlı zaten.a.sÇok ta faydalı,şeker sorununuda çözünce kaydirigubbakcemile5 ,ben yapamadığım için; :1rolleyes:banada size afiyet olsun demek düşüyor Şeniz

İyi akşamlar canlarım umarım iyiyizdir.aşureler yaniyor bakıyorum.Bendeki haer 4 kilo daha almışım yandım ki ne yandım.Baklava bitiyor kavurma başlıyor.Kavurma bitiyor aşure başlıyor.Böyle olunca da alışıyoruz yemeye zamanımız boş geçmiyor.NASIL YEMEK KÜLTÜRÜMÜZ VAR BİZİM AĞLAMAK İSTİYORUM.....................................

iyi akşamlar arkadaşlar,oohh maşallah aşureler bugün leydimizden,afiyet olsun.şekeri olanlar,
içine koyduğumuz kuru meyvelerin verdiği tatlarıylada yiyebilirler.belki içine az bir tatlandırıcılarından koyarsalar,arkadaşların dedkleri gibi istedikleri kadar yiyebilirler.
realist
ahhh canııımm o koşuşturmayla şaşrıdım kilo almana.sana plates yap dicem o zaman.iki üç ayda 4-5 cm incelenler varmış.ebru hanım öyle diyor.bende yapıyorum.sırf sıkılaşmak için.birde öyle kanter içinde kalınmıyor.hoşuma bile gitmeye başladı,zinde hissediyor insan kendini.

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...apartman-girisine-yazilan-ilginc-yazilar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/genel...5-ilac-kullanimi-hakkinda-genel-bilgiler.html
bakarmısınız.a.s.

:jeyyar:CANIMsenağlama:jİŞTE OLMUYOR GERCEK TATLARI OLMUYOR O TATLANDIRCIYLA AMA AZ İKİ KAŞIKTA BAŞKADA YEMEYECEYİZcokacimcoook BENDE ŞEKER VAR AZLA YETİNMEYİ OĞRENMEİZ GEREKKKKsenağlama

Iyi akşamlar çıtırlar
ne oldu oyle egem dağçiçeğim fırstlady nerdeler bunlar kapsama alan olmuşlarr

bende şaşırdım açınca merak ettim sanırım mail adresiyle ilgilidir çabuk gelsinler onlarsız olmaz

Herkese iyi akşamlar .Arkadaşlarımız en kısa sürede burada olurlar inşallah .Büyük olasılık mail adresinde sorun çıkmıştır .Hepinizi kocaman öpüyorum .

X