40 ve +40 yaş

güzel bir hafta sonu daha diliyorum kendinize iyi bakın.buradan sizlere kucaklar dolusu sevgi yolluyorum

lereenim ne güzel paylaşımlar yolluyorsun hepimize. ellerine yüreğine sağlık canikom

sanırım çoktandır yoktum burda oysa bana en uygun topikti burası...ben çok vefasız mıyım acaba ne dersiniz????:tomato:

Herkese iyi akşamlar çıtırlar nasılsınız bakalım ben evde tek başımayım şimdi
Baba kız fenerbahçenin maçına gittiler sivasla oynuyorlar.
İnşallah fener yenilir :jeyyar: bana malzeme çıkar şimdi kaydirigubbakcemile5

KISLAR ÇOK HARİKASINIZ EMEKLERİNİZE VE GÜZEL DİLEKLERİNİZE TŞK EDERİM
HEVALIM İŞTE ALLAHIN MÜCİZESİ İŞDE :)
ÇITIRLAR KENDİ ELİMLE KAHFE YAPTIM BUYRUN PAZAR KAYFESİİİ
-
1263.jpg

Son düzenleme:
esmer güzeliiiii sayende sayfa çarşaf gibi olmuşşşş...herkese mutlu pazarlar...bahar geldiii hadi hayırlı uğurlu olsun hepimize..:sm_cool:

:roflol:kaydirigubbakcemile
esmer güzeliiiii sayende sayfa çarşaf gibi olmuşşşş...herkese mutlu pazarlar...bahar geldiii hadi hayırlı uğurlu olsun hepimize..:sm_cool:
:roflol::roflol:EVET YA BİRİSİ DÜZETSİN YA RESMİ KÜÇÜLTEMEDİM YA:1rolleyes::a015:

hafta sonuda bitti.herkez iyidir inş.

march
bahar izmire gelmiştir mutlaka ne güzel,gitmesiyle gelmesi bir oluyor.bol bol tadını cıkarın kaydirigubbakcemile5
ama buralarda daha kış canım yaa.tezcek bizede gönder bahar hanımı.özledik onu,8 ay uğramaz buralara,bahar hatun.:eek: ucur onu doğuya doğru.

bak ben baharı bile ince,narin,zarif bir bayana benzetirim hep.neden acaba ???

esmer güzeli ellerine sağlık kahvelerden birini ben alayım çok güzel görünüyolar...

Herkese iyi akşamlar çıtırlar...
Bizde bugün dışarı çıktık biraz hava çok güzeldi bugün yoruldum ama

esmer güzeli ellerine sağlık kahvelerden birini ben alayım çok güzel görünüyolar...
-----------------OY
TŞK EDERİM BİRTEK SEN DEDİN ELLERİNE SAĞLIK:1hug: AFİYET OLSUN :içelim:
AMA SAYFAYI DAĞITTIK GALİBA
KENDİM YAPTIM BU KAHFELERİ TRABZONDA KIZIMDA KALIYORDUM HERGÜN KISLARA DERS ARASI KAHFE VERİYORDUM:içelim:AY NE GÜZELDİ YA GENÇLERLE OLMAK:dance::dance:

X