40 ve +40 yaş

canlarım çok tşk ALLAHIM hepinize gönlünüzden geçenlerin en güzelini nasip etsin eski diyorum ama başkaları kullandığı için biz içini yaptırıyoruz yoksa on yıllık bir site haliyle değiştirmek yenilemek istedim beni çok yordu emek olmadan olmuyor topiğede pek giremedim GÜNEŞİM SANADA geçmiş olsun canım sevgiler tüm dostlarıma

terlik geçmiş olsun canım ,allah iyilikler versin ,oğluna ve bütün çocuklara......

Teşekkürler canım, hastalıktan bilgisayarımı açmaya vakit bulamıyorum oğluşu anca toparladım iyiye gidiyor çok şükür ona bakıyorum yemek saati ilaç saati meyve saati derken anca kilo almaya başlıyor... Çıtırlarım nasıllar?...özledim sizleri.... a.s.

DERVİŞ

Bir derviş bir kucak elmayla bayırlar aşan bir genç kıza rast gelmiş.
Derviş: nereye gidersin o kucağına doldurduğun da nedir? diye sormuş
---Uzak bir tarlayı işaret ederek sevdiğim orda çalışıyor ona elma götürüyorum demiş kız.
Derviş kaç tane ? diye sormuş birden
Kız gayet sakin bir halde demiş ki :
---İnsan sevdiğine götürdüğü şeyi sayar mı hiç...
............ ..Usulca koparmış derviş zikir çektiği elindeki tesbihini... .....sositosositoşakkıdı

hayırlı cumalar hanımlar .
terlik geçmiş olsun canım benim oğlumda da kuru bir öksürük var bir türlü geçmek bilmiyor.
lereenim sanada geçmiş olsun canım .inşallah iyisindir.acil şifalar.

Terlik,etkin yavrularınıza geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Teşekkürler arkadaşlar hasta olan veya yakınlarında (evladınız, torununuz) hasta olanlara acil şifalar diliyorum duyduğum kadarıyla bir salgın var ve bu zatürre 'ye kadar gidiyor dikkatli olun. Doktorumuza gelen hastaların birçoğunda bu mevcuttu... hepsinide çok şükür doktorumuz iyileştiriyor...
Leerenim, etkin çocuğuna geçmiş olsun tatlım. Arkadaşlar hasta olan tüm arkadaşlarıma şifa diliyorum kendinize iyi bakın ama bol bol havuç ve kırmızı lahana rendeleyip limonlu , zeytinyağlı sosla salatalar yapıp yeyin en önemli c vitamini bunlardaymışşş çıtırlar bilginize.... kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar...

bende hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum...Allah acil şifalar versin...

dediğiniz gibi salgın var galiba...bende hastayım ve her tarafım dökülüyor...

bir arkadaş çaya limon sık ve bir çay kaşığı kara biber ilave et iç diye tavsiye etti, onu deneyeceğim de kara biberli çay nasıl içilecek bilmiyorum...

bu ara bol portakal limon sıkıp içtim, banamısın demiyor...

Günaydın çıtırlar,nasılsınız bakalım bu sabah,
bomba gibiyiz diyelim öyle olsun,:lepi:
Yeşilim, ablacım hoş buldum,bende seni öpüyorum mucuk mucuk,
D@ğ çiçeği,ikizim hoş buldum ,fırsat buldukça bende varım burayı çok sevdim..Şeniz
irnamm bidenem,,kankam,Şeniz
esmergüzeli,şiirlerine bayılıyoruma.s.
güneşim tekrar geçmiş olsun,inş ayrısız bir şekilde tedavini olursun,a.s.
AGAT arkadaşım,eviniz hayırlı olsun güle güle sağlık içinde oturum,darısı evi olmayan herkese inş,yerimseniben
maruflu,terlik,fatmasela.s.

ÇITIRLARIMMMMMMMMM
-------------------------YÜZLEŞİRİM HER GÜN KENDİMLEEEEEE
--------------------AFFETMENİN ne olduğunu anladım ve affetmenin aslında yeni insanlar kazandırdığını gördüm. Bir gün geçmişime baktığımda

>PİŞMANLIĞIMDAN üzülmediğimi gördüm, bunları ben yaşadım çünkü..

>Birisini HATIRLAMANIN aslında ufak bir telefon görüşmesi kadar basit olduğunu biliyorum artık.

>Aslında BANA DEĞER VEREN İNSANLARIN çok yakınımda olduğunu fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım.
>Birisini kırdıktan sonra ÖZÜR DİLEMENİN aslında beni ben yaptığını anladım-

PES YANİİİ :roflol:
3 adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış .

Birincisi demiş ki, 'karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor.'
Diğer ikisi anlamamışlar. 'Ne aldın?' diye sormuşlar. 'Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu.' diye cevap vermiş.

İkinci adam demişki, 'Bende geçen doğum gününde karıma 4 saniyede 0'dan 100'e çıkan bişey almıştım.' Hemen anlamışlar tabi ki: 'Heey, yoksa Ferrari mi aldın?' Adam gülümsemiş: Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de ona çok yakıştı.'demiş.

Bu sefer üçüncü adama sormuşlar: 'Peki sen ne aldın karına?' Adam demiş ki: Ben öyle bişey aldım ki; sadece 2
saniyede 0'dan 100'e çıkıyor.' Adamlar şaşırmışlar: 'Atıyorsun!' demişer, 'Öyle bir araba olmaz ki!' Adam cevap vermiş: 'Araba aldığımı kim söyledi? İşte bunu aldım demiş.

Ne aldığını görmek için tıklayın...

http://img193. echo.cx/img193/ 7475/adsz8oj. jpg

oy! çok güldüm yazdıklarınızasiz çok yaşayın

günleriniz hep sağlık, neşe ve bolluk içinde geçsin inşallah

hastalara şifalar diliyorum feci bir mikrop dolaşıyor ayakları kırılasıca dolaşamıyasıca:):) kırdı geçirdi çocuğu, yaşlıyı, genci

iyi akşamlar kızlarr.
fıkralar,dilekler hepside çok güzeldi.
esmerim söylediklerinde haklısın canım.tabii bunların farkına varmakta ayrı bir güzellik.
fato,karısına aldığı hediyeyi merakla beklerken :roflol:ne zekice doğrusu.

yeşilim haklısın ,eskiler derlerdigerci halada deniliyor yaa.
şöyle güzel bir kar yağsa mikrop,kalmazmış.keşke bir yağsada kırılsa,yokolasıcalar.

çıtırlarım yazdıklarınız harika

Selam çıtırlarım geldim evdeyim artık hala oturduğum yerde sallanıyorum güzel geçti herşey ama birazda yorgunluk oluyor .
Yeşilim izmirden size bol bol selam ve havasını getirdim.

ank06 hoşgeldin,dağçiçeğim sende topiğimize hoşgeldin.yeşilim,esmergüzeli,irna,dağçiçeği,agat,fato 43,egem,terlik,fatmasel daha adını sayamadığım bütün arkadaşlarıma da selamlar...Yazdıklarınızı okudum hasta olanlara geçmiş olsun.Aklınızda bulunsun soğukalgınlığı,hazımsızlık,öksürük için taze zencefil(toz değil)meyve gibi soyup az az yemeklerle yiyin biraz acı ama şifasını düşünürsek katlanabiliriz değil mi?Selam ve Dua ile......

Hepinizin gününüz aydın olsun

Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatile çıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birlikte tatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur.

İspanya kıyılarında bir otel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken bir aylık bir rezervasyon yaptırır.

Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktan sonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir. Mektubu okuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider. "Ne yazık ki tatil sona erdi..."

Yönetici şaşırır ve üzülür. "Ama beyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?" İşadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, ama tatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra burada olacakmış...":mymeka:

günaydın ,yeşilim mrb fıkrada güzelmiş, bu erkeklerin nedir bu karılarıyla alıp veremedikleri,

selam kızlar,yerimsenibençok vaktim yok gezmelere gidiyorum,selam verip çıkıyorum yazdıklarınıza şöyle bir göz attım .. güzel paylaşımlar var yine.
çok çok öpüyorum canlarım..Şeniz

dağçiçeğim,iyi gezmeler olsum
güneş iyi günler tatlım adı üstünde "koca ...gonca "değil hahahaha

selam fıstıklar.
bugün misafirim geliyo.hemen grip cıkcam.hepiniz iyisiniz inşallah. ben ucuyum bir yandan.aşklarım benim. sonra teferruatıyla bakcam.öpüyruuuummm

------------------------simmmmmmmmmmmmmmmmm
kıslar akşama bende misafir var baktım çıkyorum opt hepinizi

kızlar ,güzel paylaşımlarınızı tek tek okudum,,çok güldüm,,
günüm sizlerle keyifli geçiyor,,:1hug:
anlaşılan bu gün irna'cımda ve esmerimde misafir var, bizde toplanıp gitsekmi nedersiniz..
habersizden çat kapı yapsak nasılda şaşırırlar eminim..:1shok::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…