Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dağçiçeğim günaydın kolay gelsin arkadaşım, bende miskin miskin oturuyom ,kahvaltı bile yapmadım , maşallah sana , birazda enerjinden bana ışınla canım ya.......
aramıza yeni katılmışın hg canım , ben dağçiçeğiyle karıştırdım seni ,
hala uyuyomusunuz ,arkadaşlar , ben müsaitim ya yoksunuz , öğleden sonra dişçiye gitçem , köprü yapılcak , dolgular var , birde implant yapılıyomuş, karar veremiyom, gerçi implantta , pahalı ve uzun sürüyormuş, tek diş ,1000 dolarmış, ve bazı sakıncalarıda varmış,,oofff
şimdiki tedavi bile 3 milyar tutuyor
güneşim çok geçmiş olsun...:1hug:
hakikaten çok pahalıyımış:1shok:
ben şimdi kaçayım işler beni bekliyor malum..yerimseniben
bu gün genel temizliğe başladım perdeler, camlar ,halılar, koltuklar beni bekliyor..delikafadulden
yoğun bir 3 ay beni bekliyor,
haftaya İngilizce kursum başlıyor,ve haftanın 3 günü yokum,sabahlarıda saat 9 ile 10 arası spora gidiyorum,,hihoyyyt
ben boş durmayı pek sevmem hihoyyyttabiki sağlığım el verirse..
hala uyuyomusunuz ,arkadaşlar , ben müsaitim ya yoksunuz , öğleden sonra dişçiye gitçem , köprü yapılcak , dolgular var , birde implant yapılıyomuş, karar veremiyom, gerçi implantta , pahalı ve uzun sürüyormuş, tek diş ,1000 dolarmış, ve bazı sakıncalarıda varmış,,oofff
Geçmiş olsun canım,a.s.hiç bir şeyden çekmedim didşlerimden çektiğim kadar.25 yaşından beri protez kullanıyorum:çok üzgünüm:
4 dişle başladık,şimdi üstün tamamı...Bende 2.5 sene önce1.5 milyara yaptırmıştım..a.s
İmplant denilen damağa yapılan galiba,kendi dişin gibi
Banada söylediler o zaman ama dediğin gibi tanesi 1.000 Dolarkafamçokkarıştı
Benim 12 diş olduğu düşünülünce,bi araba alınabilir yani o parayla kaydirigubbakcemile3
vaaaavvv arkadaşdaki çalışkanlığa bak yaa,hep kıskanmışımdır zaten kendilerini laelaelaelaelae bizi motive etmeyemi geldin kız bacıımm.ne güzel valla,bende gidip araştırma yapayım bakalım bana göre ne var.kaydirigubbakcemile5.bu gün genel temizliğe başladım perdeler, camlar ,halılar, koltuklar beni bekliyor..delikafadulden
yoğun bir 3 ay beni bekliyor,
haftaya İngilizce kursum başlıyor,ve haftanın 3 günü yokum,sabahlarıda saat 9 ile 10 arası spora gidiyorum,,hihoyyyt
ben boş durmayı pek sevmem hihoyyyttabiki sağlığım el verirse..
kızlar ikinizede çok gecmiş olsun.çok diş yaptırmak,hem maddi hemde beğenip beğenmeme gibi sorunlar yaşanıyor.bende yaptırdım,aslında çoğu yapma desemde olur.Günaydın,günaydın,günaydın...:teytey:a.s.
İkizim gelmiş,hoş gelmişŞeniz
Yaşın fazla önemi yok canım,bende(-) 3 üma.s.
Yani bir sene olmasa yaşları bile tutturacakmışız...kaydirigubbakcemile3
slm çıtırlar nasılsınız dostlarım
uzun zamandır uğrayamadım bir ev aldık onun tamir tadilatıyla uğraşıyorum eskiyi yeni etmek çok zor yaaa çok zamanımı alıyor inşallah sizler iyisinizdir tatile çıkanlar olmuş epey ara verdiğim için kimbilir neler oldu sevgiler
slm çıtırlar nasılsınız dostlarım
uzun zamandır uğrayamadım bir ev aldık onun tamir tadilatıyla uğraşıyorum eskiyi yeni etmek çok zor yaaa çok zamanımı alıyor inşallah sizler iyisinizdir tatile çıkanlar olmuş epey ara verdiğim için kimbilir neler oldu sevgiler
şimdi geldim dişçiden, çarşamba tekrar gitçem , hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayı ,
güneş, tekrar geçmiş olsun
güle güle otur canım. allah ağzınızın tatıdını bozmasın .
darısı benim başıma,olsunda eski olsun.ben onu yaparım,istediğim şekilde.
ahhh ahhh,herkezin olsa keşke evii.:Saruboceq:
inşallah irnam dileğin tez olsun
AGAT GÜLE GÜLE OTUR BİZDE ESKİ EV ALDIK BEŞ YIL SAONRA TAMİR ETTİK ESKİSİ OLMAYAN YENİSİ OLMAZşimdi geldim dişçiden, çarşamba tekrar gitçem , hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayı , GEÇMİŞ OLSUN DARISI BANA
agat hg güle güle otur canım, hayırlısı olsun , kolay gelsin