40 ve +40 yaş

yeşilim ah bu erkekler yok mu bu erkekler:mymeka:
off kızlar ya bu gün sabah sularımız kesildi pazar gününe kadar yokmuş:çok üzgünüm:
5 gün susuz ne yapacağız biz yaaÇok üzgünüm çoook

Herkese iyi akşamlar....a.s.
Bu gün misafir günü olmuş sanki:1hug:
Benimde teyzem geldi İzmirden,onu görmeye gittim..:dance:
Ah! Yeşilim,üzüldüm şimdi adamcağız bi tatil yapamadı:1rolleyes:
Etkin cim,bizde yok Allah tan su prb i,ne taraftaydınız?:sm_confused:
Bazan sırayla kesinti oluyo,acaba bizdede olabilir miki merak ettim şimdi......kaydirigubbakcemile5:nazar:

oofff yeni oturdum.bayaa gec gittiler misafirler.yarında var,bir günde var.bu hafta doluyum iycene.

çiçeğim,ahhh kızzzz keşke öyle bişey yapsanız,ama ben kendimi düşünemiyorum bile,evdeki misafirleri unuturum heralde sizlere bakmaktan.ağzım acık,şaşkın ördek gibi olur,bir tokat :mymeka:gerekir sanırım kendime gelmem için.ama tokata razıyım yeterki gelinse yaaa. yerimseniben

yeşilim,bu adamlara sözüm çok amma şimdi beni feminist sanarlar en iyisimi susayım.değilim gerci severim içlerinden birisini,oda beni benim onu sevdiğim kadar sevse yeter.hayalleri benimle tatil yapmak ama,yüzüme söylemez umarım.aman kim napcak bundan sonra onuuu peehhhhh.:dilcikar:

sorma çiçek bugün burda misafir günü,heralde.cokacimcoook

etkin önceden duyuru yapmadılarmı canım,keşke almış olsaydın.ayy beşgün azda değil.kolay gelsin....

esmerde şimdi misafir ağırlıyordur.çayın yanına ne yaptı acaba.?

iyi akşamlar çıtırlarım herkesde misafir var ne güzel misafiri çok severim
etkin su kesintisini televizyon söylemişti ama 5 günde çok uzun ya allah yardımcınız olsun
yeşilim fıkralarınla bizleri şenlendiriyorsun teşekkürler

DAĞ ÇİÇEGİ Abidinpaşadayız.Altındağ ve mamak ilçelerindeki ana borularda problem varmış onun için kesmişler.
İrna Allah'tan gece kızımın arkadaşı arayıp haber verdi de ben evde doldurabildiğim heryeri doldurdum.
hatta hemen eşimi de aradım işyerinde önlemini alsın diye Çok üzgünüm çoook
adam hiç oralı olmamış ya :eek:klava: evde biz bizeyiz ama işyerine bir sürü insan girip çıkıyor
asıl su işyerine lazım eşime çok sinirliyim çok:eek:klava::eek:klava::eek:klava:
Egem televizyon izlemeye vaktim yok ki benim :1no2:

Son düzenleme:

kızlar maşallah hepiniz pek yoğunsunuz bu günlerde

tek tek okuyorum sizi valla.

gecenin bitmesine yakın az gülümseyelim mi?Şeniz

70lik eşlerin evine adamın 40 yıllık arkadaşı gelmiş. Adam karısına hep canım, cicim, tatlım gibi sözler kullanıyomuş. Misafir merak etmiş ve sormuş:
- Yahu biz senle 20 yıllık arkadaşız sen karına hep güzel sözler söyledin niye hiç ismiyle çağırmadın?
Adam:
- İsmini hatırlasam çağıracağım.

yaaaa kızlar beterin beteri var...bu günler de gelecek :dance:

• Isterseniz yanlıs düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düsünün. (Doris Lessing):bbo:

• Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsın. (Confucius)
:eek:
• Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld)kaydirigubbakcemile2

• Mutlu olduğunuz zaman, size bu mutluluğu veren faziletleri sonradan kaybetmeyiniz! (A.Maurois):eek:

• Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir. (Goethe):jeyyar:

• Herşeyi bildiğini sanma! gerçekte çok bilgili olsanda kendine Cahilim diyebilecek cesaretin olmalı. (Ivan Pavlov)sengözlerimebaksanab

• Gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır. (Çin atasözü)sositososito

• Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım. (Necip Fazıl Kısakürek):içelim:

• Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür. (Aristo)mirmirmirmir

• Yazı yazmayi öğrenmek, herşeyden önce düşünmeyi öğrenmektir. (Amie Suche)kaydirigubbakcemile5

• Düşmanlarınızı affedin bu bir büyüklüktür. Ama onları unutmak büyük bir aptallıktır. (J.f kennedy)
kaydirigubbakcemile
• Üç kişinin bildiğini, bütün köy biliyor demektir! (Alman atasözü)şakkıdı

• Kötü bir cemiyetin bozamadığı insanı, Kötü bir arkadaş bozar (La Edri)

• Sanssizliga katlanabiliriz, çünkü disaridan gelir ve tümüyle rastlantisaldir. Oysa yasamda bizi asil yaralayan, yaptigimiz hatalara hayiflanmaktir. (Oscar Wilde)laelaelaelaelae

• Iyi agaç kolay yetismez;rüzgar ne denli güçlü eserse,agaç da o denli saglam olur. :hooray:

günaydın çıtırlarım
march çok güzel sözler emeğine sağlık

Günaydınnnnnnnn:teytey:çıtırlarım hepinizin günü aydın ve işlerinizde kolaylıklar dilerim.

ders155atiyegq91ed2.gif

çıtırlar ,fıstıklar,gününüz aydın olsun,:kahve:
eşimi işe gönderdikten sonra, baktımki hava yağmurlu ,kendime izin verdim tekrar yatağa attım kendimi, arada bir iyi oluyor,mirmirmirmir
uyandım ve yatakta bile bu gün ne pişirsem diye düşünüyorum,
yapıcam kolay bişiler amannn düşün düşün yeterbe dedim.:mymeka:
kızlar güzel bir gün diliyorum hepinizeŞeniz,,galiba ben halen uyanamadım:1closedeyes:

günaydın hayırlı günler canlarım, bende kahvaltımı yaptım, gazetemi okudum,kahvemi içtim , birde bakim canlarım nasılar ,dedim dün giremedim , dişçide geçti günüm, 3 saat ,iğne manyağı oldum , 5 dişim , törpülendi , ölçü alındı , yüzüm o kadar uyuştuki, gözlerime kadar ,burnum dahi sanki nefes alamadım gibi oldum, akşam saat 7 ye kadar uyuşmanın etkisi sürdü, davul gibi hissettim yüzümü, diş ölçüsü vermek ne zormuş ,ilaçın kokusu iğrenç, neyse buğün iyim biraz şükür, cumartesi tekrar gidicem,
izmirde hava çok güzel buğün , bende teyzeme gidicem, annem olmadığı için her sorunumu onunla paylaşırım, çok severim kendisini ,oda beni çok sever, kuzenimde erzurumda öğretmen ,oda geldi, bir gözaydına gideyim teyzeme, şimdi çıkıyorum ,hazırlanayım, hepinize sevgilerimi yolluyorum....

Günaydın hanımlar a.s. sevgili güneş 55 diş yaptırmak gerçekten çok zor bende iki sene önce İzmir'de çoçukluğumdan beri gittiğim bir dişçi vardı ona yaptırmıştım .Allah kolaylık versin canım.bir an önce bitsin inşallah.

Bir sabah neşeside benden:dance: sizin kocanızda böyle mi yoksa
Ben kılıbık değilim
Ben kılıbık değilim hiç kuşkunuz olmasın
Kızsam hanıma hava atamaz mıyım sanki
Beni eve almazmış almasa da almasın
Çıkıp evin damında yatamaz mıyım sanki
Hanıma el kaldırmak sığmaz benim şanıma
Bazı ağır sözleri dokunsa da kanıma
Kontrolden çıkarım tak dedi mi canıma
Surat asıp kaşımı çatamaz mıyım sanki
Bir gün hiddetle gelip benim karşımda dursa
Hızını alamayıp ikide tokat vursa
Merdanenin zoruyla bana yemek yaptırsa
Tuzunu biraz fazla katamaz mıyım sanki

Kazak erkek dediğin benim gibi olmalı
Ara sıra hanımın gönlünü de almalı
Çamaşır yıka derse kolayını bulmalı
Makinenin fişini takamaz mıyım sanki

Asla ileri gitmem ben bilirim haddimi
Biraz alttan alırım hanım isyan etti mi
Yerden yere vursa da benim yedi ceddimi
Ne var bunda dilimi tutamaz mıyım sanki

Zenginliğe özenip lüks içinde yaşarsa
Olur olmaz masraflar bütçemizi aşarsa
ALLAH korusun hani bir de sabrım taşarsa
Evimi, arabamı satamaz mıyım sanki .

selam iyi akşamlar nasılsınız ben bu ara giremiyorum hem pc bozuk hemde kızımla torun geldilleri için onlarla hasret gideriyorum siz öpüyorum güzeller

X