40 ve +40 yaş

esmer güzeli gözünaydın .
eşle beraber çalışmak aslında sanıldığı kadar kötü değil.arada posta koyabiliyorsun:jeyyar:
yeşilim yarışmaya katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar, bana göre değil kuaföre gitmekten nefret ederim ben.zaten üç tel saçım varbenneyaptımki

Günaydınnnnnnnnn:teytey:cıtırlarım nasılsınız.İyi hafta sonrarı dilerim hepinize canlarım.:Saruboceq:
Öpüyorum herrrr birinizi tek tek :1hug:

Mutlu hafta sonları,hastalarımıza geçmiş olsun diliyorum a.s.
En kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah.
Tatil dolayısıyla çok fazla giremiyorum
Fazla takipte edemiyorum,herkesi kocaman öpüyorum Şeniz

hepinize tşk ederim çok sevinçliğim ya ama bide ameliyatımı olsaydım daha da iyi olacağım
---------------------yeşilim bu yarişma gencler gore ne güzel saclarının güzel güzel yapıp yollasınlar
güzel bi fikir
--------------------etkin----irnam egem dağçiçeği yeşilim hepiniz tekrar tşk ederim

ay! koptum valla.. ben de saçlarımı gidip yaptıramam hiç sevmem.sadece ben böyleyim zannederdim hepimiz aynıymışız.
benim link verme maksadım burada ki tanıdıklarımızı teşvik etmekti kızlarımıza hayırlısı olsun eğlensinler işte

EVET YA İŞTE BAKSAK İYİ OLACAK AMA BAKMIYORUZ KENDİMİZE:)
----------------

kimseler yok ama ben yazım siz okursanız gülersiniz
--------------------------------Uyiyyy kocaciğim...
İstanbul'a gurbete giden Erzurum'lu, dönüşte karısına İstanbul'lu hanımların, akşam eve dönen kocalarını, kapıda nasıl karşıladıklarını "Hoş geldin kocacığım, üşümüşsün, yorulmuşsun!" gibi kibar, nazik laflar ettiklerini anlatmış. Belli ki o da karısının kendisini öyle karşılamasını istiyor.
Akşam eve gelmiş, kar, tipi, soğuk, karısı kapıyı açmış:
-Uyiyy kocacığım, it gibi titriyirsin...
-

yaşlı teyzenin fıkrasııı
-------------------------------Böyle erkeği

zor bulursun

Orta yaşlı zengin ve dul bir kadın artık hayatını yanlız geçiremeyeceğini anlayarak gazeteye bir ilan vermiş;
- ''Zengin bir dul bayan hayatını paylaşabileceği bir hayat arkadaşı arıyor yanlız aşağıda yazılı şartlarıma uyması gerekir''.
''Beni dövmeyecek'', ''Beni bırakıp kaçmayacak'', ''Yatakta süper olacak''.
Aylarca telefon çaldı. Ev mektuplardan geçilmedi ve kapının zili durmadı ama sonuçta kadın hiçbirini beğenmedi ve kendine uyğun bulamadı. Bir gün kapı çaldı, kadın kapıyı açtığında yerde paspasın üzerinde yatan kolları ve bacakları olmayan bir adam gördü.
- ''Kimsin? Ve burada ne yapıyorsun?''.
- ''Merhaba, artık aramanız gerekmiyor, bugün şanslı gününüz ve ben hayallerinizdeki erkeğim bakın kollarım yok sizi dövemem bacaklarım yok istesem'de kaçamam!''.
- ''Eee.. Yatakta süper olduğunu nerden çıkardın?''.
- ''Kapıyı neyle çaldık sanıyorsun''...

mrb hepinize iyi haftasonları ben dört gündür çok mutluyum torunumla kızım geldi onun için fazla giremiyorum inş hepiniz iyisinizdir hepinizi öpüyorum canlarım

süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzŞeniz..esmer güzeli
gözün aydın murgizinannesi ne mutlu sana.. öpüyorum

iyi akşamlar çıtır kızlar.. sevsinler sizi ...Şeniz
esmer güzeli fıkrana bayıldım..:roflol:
murgizinannesi,gözünüz aydın olsun..:teytey:
40 yaşa 2 yıl kaldı benide alırmısınız aranıza.. çıtır kız denilince içimden bir ses seni çağırıyorlar dedi..hihoyyyt
hepinizi öpüyorum,

güzelim fıkralar süperdi ayy ikincisine ne güldüm. :roflol:

hooşş gelmiiişş sefalarr getirmiiişş.çıtır deyince nasılda daldın demi seni seni.
kızım sen zaten cıtırsın ki.demeye ne hacet.ama bura bağımlılık yaratıyo.çiçeğim.giren cıkamıyor anlıcannnn.kaydirigubbakcemile3
eniştemle papaz olmayalım sonacıma
anoomm gel gell gelde bi öpem seniii.ben size aradada olsa uğrayıp hal hatır soruyorm ama sennnde tık yoktu.
iyiki çıtır lafı etmişiz de kulaklarını kaşındırmışız.dolgun,oldun ferikler var kıss burda.hepside birbirinden güzel,iyi,tatlı,yaaaaa.

Son düzenleme:
anaaa saat kaç olmuş kimseler gelmemiş.noldu hanımlar.hayırdır.işler bitmedimi daha ?
yok kimseler beni duymuyo.
ayy aman hasta felan değilsiniz demi.aman aman olmayında ohh ohh dinlenin dinlenin.
napalım bigünde tatil yapsın bizim topik.meydan cemilelere kalmış bakın hele
horon tepsin cemileler napalım.

hihoyyytkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5ÇOK GÜZEL YA NE KALDIKİ İKİYIL SONRA BURDA OLCAĞINA ŞİMDİ ALİŞTIR Bİ DENEMMM:enbuyukkk:a.s.

delikafaduldenOYLE KAVGAMIZ BİİTTİ ÇÜNKÜ delikafadulden
----------------------O POSTAYI KOYSAKMI Bİ ARADANNN ŞİMDİ BANA İZİN VERDİ EVDEYİM AMA YAZIN HİÇ İZİN YOK senağlama

Irnam yeşilim bende koptum okurken çok güzel neyle vurduki kapıyııııı
ya bizim yurdumuzun insanlarııııııııı işte her kılıfa ayak uyduryorlarrrrrr demiii

iyi pazarlar arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışsınız.
dağ ciçeğim hoş gelmiş sefalar getirmişsin canım burada iyi paylaşımlar dilerim canım.
esmer güzelim fıkrana bayıldım ellerine sağlık güzelim.
yeşilim ablam ne güzel düşünmüşsün link iyi fikir artık genç kızlarımız koysunlar resimlerini.
hepinizi öpüyorum canlarım kendinize cici bakın.

günaydın güzel bayanlar , herkese iyi haftalarr .......

Günaydın

Günaydın arkadaş
Sen de günaydın de
Sevgiye, kardeşliğe
Günaydın de
Çevrene bir bakın
Ağaçlara, kuşlara
Dostluğa, güzelliğe
Günaydın de
Günaydın de ki
Mutlu olasın.

Gülümse arkadaş
Herşeye rağmen
Meydan oku kötülüğe
Haydi gülümse
Gülümse arkadaş
Hayat sahnesinde
Yen karamsarlıkları
Haydi gülümse
Hayata gülümse ki
Mutlu olasın

Son düzenleme:

canlarım benim hoş buldummm...
burada çok güzel vakit geçireceğimden hiç şüphem yok..
irna aynen şekerim çıtır deyince koştum geldim..Şeniz
esmer güzelim,alıştırayım demi kendimiyerimseniben ,,sonra şaşırmıyayım..:roflol:
fato43 hoş buldum..a.s.
güneş 55 günaydın canım,,a.s.

bu gün genel temizliğe başladım perdeler, camlar ,halılar, koltuklar beni bekliyor..delikafadulden
yoğun bir 3 ay beni bekliyor,
haftaya İngilizce kursum başlıyor,ve haftanın 3 günü yokum,sabahlarıda saat 9 ile 10 arası spora gidiyorum,,hihoyyyt
ben boş durmayı pek sevmem hihoyyyttabiki sağlığım el verirse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…