40 ve +40 yaş

dağçiçeğim günaydın kolay gelsin arkadaşım, bende miskin miskin oturuyom ,kahvaltı bile yapmadım , maşallah sana , birazda enerjinden bana ışınla canım ya.......

aramıza yeni katılmışın hg canım , ben dağçiçeğiyle karıştırdım seni ,

Son düzenleme:

canım sana tüm enerjimi yolluyorum..Şenizhihoyyyt
hop bir ki hop bir ki,hihoyyythihoyyythadi kızlar canlanın biraz...

hala uyuyomusunuz ,arkadaşlar , ben müsaitim ya yoksunuz , öğleden sonra dişçiye gitçem , köprü yapılcak , dolgular var , birde implant yapılıyomuş, karar veremiyom, gerçi implantta , pahalı ve uzun sürüyormuş, tek diş ,1000 dolarmış, ve bazı sakıncalarıda varmış,,oofff
şimdiki tedavi bile 3 milyar tutuyor

güneşim çok geçmiş olsun...:1hug:
hakikaten çok pahalıyımış:1shok:
ben şimdi kaçayım işler beni bekliyor malum..yerimseniben

günaydın çıtırlarım
güneş ablam geçmiş olsun dişçiye gitmek bana her zaman zor gelmiştir
dağ çiçeğim maaşallah ne kadar faalsin

Günaydın,günaydın,günaydın...:teytey:a.s.
İkizim gelmiş,hoş gelmişŞeniz
Yaşın fazla önemi yok canım,bende(-) 3 üma.s.
Yani bir sene olmasa yaşları bile tutturacakmışız...kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım,a.s.hiç bir şeyden çekmedim didşlerimden çektiğim kadar.25 yaşından beri protez kullanıyorum:çok üzgünüm:
4 dişle başladık,şimdi üstün tamamı...Bende 2.5 sene önce1.5 milyara yaptırmıştım..a.s
İmplant denilen damağa yapılan galiba,kendi dişin gibi
Banada söylediler o zaman ama dediğin gibi tanesi 1.000 Dolarkafamçokkarıştı
Benim 12 diş olduğu düşünülünce,bi araba alınabilir yani o parayla kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin dağ çiçeğim
-----------------güneş ne güzel günaydın mesaj elerine sağlık
herkezin haftası şen olsun
---------------------GÜNAYDINNNNNN
yaş kırkı bulduğunda
ölüm hep kollarken seni
gizli gizli sen de onu süzersin
umurunda mı
gençsin/güzelsin
yuvasız bir güvercin gibi savrulurken
ilk boşluğunda
takılır albenisine gidersin

yaş kırkı aştığında
korkma
yorulur da kolundaki ölüm
onu terk edersin

kimbilir
belki yeniden seversin
alıntı

ah canım hepinize gecmiş olsun bende beş dişle başladım şimdi hepside değişecek ama korkumda hiç gitmiyorum şu an yarım dişlerle haytıma devam ediyorum:a015:

vaaaavvv arkadaşdaki çalışkanlığa bak yaa,hep kıskanmışımdır zaten kendilerini laelaelaelaelae bizi motive etmeyemi geldin kız bacıımm.ne güzel valla,bende gidip araştırma yapayım bakalım bana göre ne var.kaydirigubbakcemile5.
canııımmm benim,hiç bitmesinisteğin,devamını dilerim aşkısı.

kızlar ikinizede çok gecmiş olsun.çok diş yaptırmak,hem maddi hemde beğenip beğenmeme gibi sorunlar yaşanıyor.bende yaptırdım,aslında çoğu yapma desemde olur.
allah yardımcınız olsun,rast gelsin güneşim dişlerin.a.s.

Slm çıtırlarım nasılsınız.:dance:
güneşim geçmiş olsun canım dişciden korkduğum kadar hiç bir doktordan korkmuyorum allah sabırlar versin canım.:Saruboceq:
hepinizi öpüyorum canlar :1hug:

selâm kızlar
güneş dişlerin için geçmiş olsun inşallah kolay atlatırsın
benim hamarat çiçeğim gelmiş hoş gelmiş. sana da kolay gelsin. o güzel yanacıklarından öpüyorum

hepinizi öpüyorum

slm çıtırlar nasılsınız dostlarım
uzun zamandır uğrayamadım bir ev aldık onun tamir tadilatıyla uğraşıyorum eskiyi yeni etmek çok zor yaaa çok zamanımı alıyor inşallah sizler iyisinizdir tatile çıkanlar olmuş epey ara verdiğim için kimbilir neler oldu sevgiler

şimdi geldim dişçiden, çarşamba tekrar gitçem , hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayı ,
agat hg güle güle otur canım, hayırlısı olsun , kolay gelsin

Son düzenleme:

güle güle otur canım. allah ağzınızın tatıdını bozmasın .
darısı benim başıma,olsunda eski olsun.ben onu yaparım,istediğim şekilde.
ahhh ahhh,herkezin olsa keşke evii.:Saruboceq:

Güle güle oturun inşallah kolay gelsin

SLM herkeslerin isteği gönlüne göre olsun.İrna'nın da evi:Saruboceqlsun ALLAH'ım benimde nacizane isteğim var yarabbim bir karavanım olsun inş.kaydirigubbakcemile5 AMİN. a.s.

şimdi geldim dişçiden, çarşamba tekrar gitçem , hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayı , GEÇMİŞ OLSUN DARISI BANA
agat hg güle güle otur canım, hayırlısı olsun , kolay gelsin
AGAT GÜLE GÜLE OTUR BİZDE ESKİ EV ALDIK BEŞ YIL SAONRA TAMİR ETTİK ESKİSİ OLMAYAN YENİSİ OLMAZ
------------------------İRNAM İNŞ SENİNDE Bİ EVİN OLUR
İNSAN ÇOK İSTERSE OLUR Bİ DENEMMMM:Saruboceq:

NASILSINIZ ARKADAŞLAR
-----------------Mutluluk parktaki çocuk gibi yaşadığın anın sonuna kadar keyfini sürmektir
Mutluluk salıngaçlarda sallanmak ve bir çocuk yüreği kadar sevinmektir
Mutluluk sevdiğini sevildiğini bilmektir
Mutluluk sağlıklı yaşamaktır-- sağlıkla kalın arkadaşlarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…