40 ve +40 yaş

Çıtırlar nasılsınız?... Yeşilim fıkranda çok güzelmiş şaştım kaldım...
KK özledim giremiyorum oğluşa bakmaktan dün tekrar doktorundaydık röntgen çekildi ve doktoru sol ciğerinde zatüre başlangıcı var dedi.:çok üzgünüm: Dünden beri iğne oluyor akşamları yarın akşamda olacak ve cumartesi günü tekrar muayene olacak... Çocuklarınıza , torunlarınıza dikkat edin salgınmış bu aralar doktorun muayenehanesi hasta çocuk kaynıyordu ve birçoğu aynı hastalıktan üstelikte oğlumdan banada kuru bir öksürük aldı gidiyor ona bakmaktan kendimi unuttum şu an...
Hepinize sağlıklı hayırlı akşamlar canım çıtırlarım... kaydirigubbakcemile3

terlik geçmiş olsun canım ,allah iyilikler versin ,oğluna ve bütün çocuklara......

Cumatebrigi014.jpg

hayırlı cumalar hanımlar .
terlik geçmiş olsun canım benim oğlumda da kuru bir öksürük var bir türlü geçmek bilmiyor.
lereenim sanada geçmiş olsun canım .inşallah iyisindir.acil şifalar.

Terlik,etkin yavrularınıza geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

selam kızlar hayırlı cumalar.

etkin terlik,çocuklarınıza geçmiş olsun.aman ihmal etmeyin.öksürük giderici doğal bitkilerinde çok faydası oluyor.çaylarından içirin bebelerinize bol bol ıhlamur göğsü yumuşatır.yanii

lereenimede çok geçmiş olsun diliyorum.inş.tekrarı olmaz.
hepinize açil şifalar arkadaşlar.
ŞenizŞenizŞeniz

İyi akşamlar arkadaşlar sayfalar almış başını gitmiş maşallah ben de güya tatil diye rahat rahat girerim dedim ama bir türlü fırsat bulamıyorum,dün de migrenim tuttu giremedim neyse haberlerinizi aldım herkes evinde çoluğuyla çocuğuyla mutlu olsun,Allah kimseye taşıyamayacağı yük yüklemesin...Selam ve dua ile........

Çıtırla iyi akşamlar hepinize hayırlı cumalar olsun.
Biz bu akşam eşimle izmire gidiyoruz düğün var bir kaçgün yokum gelince görüşürüz .
Hepinizi çok öptüm sevgiler.

Sim arkadaşlar
hani bügün cumaydı cumanız mubarek olsun
nerdeydin derseniz bende bütün gün doktordaydım ha bu arada çoçukları hasta olan arkadaşlarda gecmiş olsun
-----------hani benim size yazdığım memedeki kitle ile ilgili sorunlarım vardı çok şükür o küçük kitlelerim yok olmuş yani yerlerinde durmuyor bana hiç bir zararı yokmuş arkadaşlar bügünüm benim iiçin yineden meme kavuşma günüydü biraz çok sıkıldı filim için olsun yarın gecer unuttum hastalığımı bu sevinçli haberi paylaşmak istedim sizlerle herkese tşk ederim duanızı hisediyordum
--------------------------yalnızca her altı ayda bir yada yılda bir kontrol olacağım aman arkadaşlar sizde ihmal etmeyin yani kadın doğuma mutlaka gidinnn sağlıkla kalın

Egem eşiniz sekreteri olmak nasıl diye sormuşun
-----------------------------cevabımı oku
bu benim için çok güzel oldu keşke daha onceleride çalışmış olsaydım ben eşimi hiç gormuyorumki sabah bende once çıkarlar evde bende dokuz gibi çıkarım kendime ait bi iş yerim var eşimi müşteriyle buluşturyorum akşamda onlarda once gelirim yazın çok iznim olmaz oyle parayla pullada işim olmaz sigortam yatıyor evde boş oturmaktansa bu iş bana çok iyi oldu ben olmasamda eeeeeeeeee:) çıtır tutardı iş yerine ben çıtır olmasamda kendi işimiz diye oturyorum orda yani şowroom adına bi küçük iş benimkisi
şimdi izindeyim mart tan sonra yine işdeyim bende bü kadar sevgiler size

YOLUN AÇIK OLSUN ANK06
-------------------redlight71 GECMİŞ OLSUN DİKKAT ET
-----------Lereenimede gecmiş olsun
---------------irnam havaya bozulma yüzün hep gülsünn- :) gülmek yakışyor sanaa
-----------Terlik gecmiş olsun
,etkin- gecmiş olsunnnn
bu raya gelen arkadaşlara hepinize iyi hafta sonu iyi tatillerrr

çocukları hasta annelere geçmiş olsun bu kış herkes hasta...
Aman dikkatle olmuyor... Havada mikrop dolaşıyor... Mikrop ne olacak bize uğramadan gitmiyor çok lâzımmış gibi

lereenimle telefonlaştık salı günü dr'a gideceklermiş ona da acil şifala diliyorum

ank, izmir'e gidiyorsun güle güle git eğlen canım

hadi hepinizi kocaman öptüm..

Aramızda olmayan arkadaşları merak ediyorum bilsinler

esmerim.ne güzel sevindim adına.gözün aydın olsun darısı diğer rahatsızlıklarına inş.
ank düğünlerde ,iyi oyna ha.bak burda kedide yok dövmeye.karışmam benden söylemesi.
lereerinimde inş.güzel haberlerle gelir inşallah.
yeşilim lereenime çok üzüldüğün için,umarım bugün sana iyi gelmiştir.kızlarla biraz olsun kafanı dağıtmışsındır.sevindim adınıza.
hepinizi öpüyorum.

evet irnam iyi geçti bebişi sevdik öyle masum ve tatlı ki maşallah
sen de olsan tüm sevdiklerimiz bir gün toplaşsak... rüya gibi değil mi? belki bir gün neden olmasın..

mucuk mucuk hepinize altın kızlar

esmerim çok çok mutlu oldum gözün aydın canım
ayrıca çalışman çok güzel canım ben hep yanyana olunca sorun oluyormu diye merak ettim canım
lereenimede geçmiş olsun
ank06 iyi gezmeler
irna,yeşilim ve diğer çıtırlar hepinize iyi geceler

günaydın çıtırlarım güzel günler diliyorum

X