terliğim çook gecmiş olsun ,açil şifalar tatlım.,
allah yardımcısı olsun inş.
Teşekkürler birtanemmm...opuyorumnanaktan
terlikçim çok geçmiş olsun canım
Teşekkürler ankım atlattık çok şükür Rabbim yardım etti... opuyorumnanaktan
Terlik im çok geçmiş olsun. a.s..en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah :Saruboceq:
İnşallah bir tanem şimdilik iyi şükür Rabbime... opuyorumnanaktan
terlikçim anneme gidiyorum deyince anneniz anjio olacak anladık. neyse babanın iyi olmasına sevindik canım. geçmiş olsun.
Evet tatlım yanlış anlaşıldı , yada o an ki duygularımla yanlış ifade etmiş olabilirim... acele yazıyordum çıkıcam diye.. sağlıklar dilerim... opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN ÇITIRLAR
GÜNAYDIN HEPİNİZE
TERLİK GECMİŞ OLSUN
AÇİL ŞİFALAR DİLERİM
-------------------ANK GELDİİNİİİİ
------------NEYSE BEN SİZE Bİ ACI KAHFE YAPSAM İYİ OLUR DEMİİİ AYILIN İYİCE Bİİİİİ
Terlikcim çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Kusum hayırlı olsun ve gözün aydın canım.
Hepinizi öpüyorum.
canımmm hoşgeldin evine bizlere kızçenede hayırlısı olsun inşallah kıyamam ben onlara afiyetler olsun ..Allahım sağlıklarda iyi günlerde kavuştursun inşallah ee resimler nerdegünaydın sabah şekerlerim ..
dün akşam geldim evdeyim artık..
çok zor oldu ayrılık kızım da bende fena olduk ayrılırken ..
yemeklerini de yapıp bıraktım çok mutlu oldular yemek var diye...
Günaydınnn çıtırlarım ... güzel günler dilerim... eşimle kahvaltı yapacağız hadiyin kızlar çay
tiryakileri sayfamda kahvaltı hazırlıyorum beklerim... tiryakiler beni takip edin...opuyorumnanaktan
hhhhhhhhhhhhhııııııııhhhhhhhhh
hhhhhhhhh oh oh şöyle bir açılayım...
Güünnaaayyddıııınnnn opuyorumnanaktan
Canlarım gününüz aydın, neşeniz bol, sofranız bereketli, sağlığınız yerinde olsun.
Belki bilmedikleriniz vardır bir bakın isterseniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/puf-noktalari/318026-bilmiyordum.html
canımmm hoşgeldin evine bizlere kızçenede hayırlısı olsun inşallah kıyamam ben onlara afiyetler olsun ..Allahım sağlıklarda iyi günlerde kavuştursun inşallah ee resimler nerde
afiyetler olsun bitanem bi çayda ben alsam ..................sayfan nerde acaba hemen geliyorum
Canlarım gününüz aydın, neşeniz bol, sofranız bereketli, sağlığınız yerinde olsun.
Belki bilmedikleriniz vardır bir bakın isterseniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/puf-noktalari/318026-bilmiyordum.html