40 ve +40 yaş

kaydirigubbakcemile5:lepi:hihoyyyt GÜNAYDINLARRRR ÇITIRLARIMMM.... Şenizalkisalkisalkisdelikafadulden

GÜNAYDIN ÇITIRLAR
GÜNAYDIN HEPıNıZE
TERLıK GECMıŞ OLSUN
AÇıL ŞıFALAR DıLERıM
-------------------ANK GELDııNıııı
------------NEYSE BEN SıZE Bı ACI KAHFE YAPSAM ıYı OLUR DEMııı AYILIN ıYıCE Bııııı

Terlikcim çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Kusum hayırlı olsun ve gözün aydın canım.

Hepinizi öpüyorum.

oohh ohhh ne de güzel bir kahveee... kahvaltıya gelin hanımlar hadiyin çaylar demlendi...
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/241065-cay-tiryakilerinin-paylasim-alani.html

Terlikcim çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Kusum hayırlı olsun ve gözün aydın canım.

Hepinizi öpüyorum.

Teşekkürler ablacığım, umarım iyisindir... opuyorumnanaktan kahvaltıya beklerim ablacığım aşağıdaki linkte ... gelirken birşeyler getirebilirsiniz çıtırlarım...

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/241065-cay-tiryakilerinin-paylasim-alani.html

günaydın sabah şekerlerim ..
dün akşam geldim evdeyim artık..
çok zor oldu ayrılık kızım da bende fena olduk ayrılırken ..
yemeklerini de yapıp bıraktım çok mutlu oldular yemek var diye...

Günaydınnn çıtırlarım ... güzel günler dilerim... eşimle kahvaltı yapacağız hadiyin kızlar çay
tiryakileri sayfamda kahvaltı hazırlıyorum beklerim... tiryakiler beni takip edin...opuyorumnanaktan

hhhhhhhhhhhhhııııııııhhhhhhhhh
hhhhhhhhh oh oh şöyle bir açılayım...

günaydın sabah şekerlerim ..
dün akşam geldim evdeyim artık..
çok zor oldu ayrılık kızım da bende fena olduk ayrılırken ..
yemeklerini de yapıp bıraktım çok mutlu oldular yemek var diye...
canımmm hoşgeldin evine bizlere kızçenede hayırlısı olsun inşallah kıyamam ben onlara afiyetler olsun ..Allahım sağlıklarda iyi günlerde kavuştursun inşallah ee resimler nerde

afiyetler olsun bitanem bi çayda ben alsam ..................sayfan nerde acaba hemen geliyorum

Ankcım hoş geldin. :1hug:Ayrılık hep zordur. Yeterki hiç kavuşamma olmasın.

Güünnaaayyddıııınnnn opuyorumnanaktan

çiçeğim sen bitanesin ya nasıl güzelsin böyle arkadaşım beni nasıl şaşırttın mutlu ettin Rabbimde seni mutlu etsin evlatlarınla inşallah.
KK açıyorum bir mesaj çiçek çay yollamış nasıl şaşırdım bu değişiklikten haberimde yok
nasıl dedim... ay ne mutlu oldum ellerin dert görmesin .buğünde bir baktım çicek senin gibi çoooook teşekkürler Rabbim güzel gönlüne göre versin ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan

saol canımcım hoşbuldum nasıl mutlu oldu kızlar ev yemeği yiteceğiz diye kaydirigubbakcemile3
resimler varda yüklemek lazım bide şarjını almadan gitmişim hemen bitti

çok güzel bilgiler ablacım herkesin bilmesi gereken gereken şeyler
çok sağolun emeğinize sağlık kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…