40 ve +40 yaş

Canlarım nasılsınız tünaydın günaydın diyecekdim ama sayfalar okadar çoğalmışki girmeyeli okuyorum diye öğle oldu cıtırlarım kaydirigubbakcemile3
Ne güzel yazmışsınız hepiniz iyisiniz anladığım kadar canlarım:lepi:
Çokdandır girmemişdim kimse merak etmemişşşşşşşş :çok üzgünüm:küsdüm sizeeee:dilcikar:
Şaka şaka canlarım hiç küsermiyim canlarıma :1hug:
Cıtırlarım çok sevinçliyim babaenne oluyordum ya kız torun geliyor kızzzzzzz:dance::dance::dance:
Ay ben neler örerim onaaaaaa:hulya:ALLAH'Ima şükürler olsun rabbim herkese nasip eder inşallal:Saruboceq:
Hepinizi öpüyorum yanaklarınızdan cıtırlar kendinize cici bakın Şeniz
ayy fatocuumm hayırlı olsun canım yaa sağlıcakla alsın kucağına inş.
benimde 2,5 ay sonra gelcek torun.daha ben bişey örmedim şurda ne kaldı .
kızıp duruyorum kendime,hatta yeşilimin topiğinde dünden beridir
bunu konuştuk. bu gidişle torun küsecek bana.
şimdi örgü felan deyince atladım hemen... benim torunda kızz.
tembelliğim iyce üstümde.hayırdır inşallah.
bugün ip alı dedim yine kaldı ..fisfisfis..
şu iştah banada gelse yaaa..noluyo banaaa. :bbo:

Ah kıyamam..hemi de kesilmiş..hazır kaydirigubbakcemile3
Canıımm..Tv de bir prg. da izledim..Amasya ne kadar güzelmiş:1shok:
Tarihi filan..hep şehzadeler,vezirler ağırlanırmışa.s
Şimdiki otellerde o tarihi eserlerden yapılmışyerimseniben
Bu hafta sonu çok kalabalıktık..teyzemler bendeydi:1hug:
Kuzenler Amasya ya gidelim diye konuşuyorlardı kaydirigubbakcemile5
Haksızda değiller yani a.sa.s:nazar:

ahh çiçeğim güzeldir tabii,yanlız yazın çok sıcak olur ,kayalar kızdırdıkca yani çekilmiyo bazen.başkada iyidir .tarihi,efsaneleri es gecilemeyecek kadar değerli bir memlekettir.görselliğine zaten kral mezarlıkları,dudak ucuklatır..
görmek lazım gercekten.
gelin tatlım ,büyük bi zevkle misafir ederim .opuyorumnanaktan

allah kabul etsin arkadaşım dün de ben oruçluydum malüm bugün çocuklar evde ya bensiz kahvaltı yapmazlar tutmadım kısmet yarına bakalım

allah kabul etsin bende orucumkaydirigubbakcemile5 tatlılardan banada yollayabilirmisin .canım
bayılırım tatlıya
Sizinde Allah kabul etsin kızlar.:Saruboceq:Ben 5 gün daha tutacağuım inşallah.:nazar:Halam ziyarete gelmeden kaydirigubbakcemile3(İrna m kulakların çınlasın)Şeniz

saol canım sorma çok mutlular yemekde hazır özlüğyorlar ev yemeklerini tabi yarın akşamda dönüğyorum zaten..
Canıımm.. ne güzel şimdi keyif yapıyordur onlar.Sanada değişiklik olmuştur en azından opuyorumnanaktan

ahh çiçeğim güzeldir tabii,yanlız yazın çok sıcak olur ,kayalar kızdırdıkca yani çekilmiyo bazen.başkada iyidir .tarihi,efsaneleri es gecilemeyecek kadar değerli bir memlekettir.görselliğine zaten kral mezarlıkları,dudak ucuklatır..
görmek lazım gercekten.

Aman da aman,büyükanneler çoğalmışş:1rolleyes: Bizede kısmet olur inşallah:1hug:
İrna cım..o tarafa gelirsek.inan uğramadan geçmem sana.:dance:

Selam çıtır çıtırlar....
Umarım hepiniz iyisinizdir... a.s.

canım Allah acil şifalar versin iyi haberlerle gel inşallah bende seni öptüm

.

annenize acil şifalar canım.

Canım..geçmiş olsun.ıyi haberlerini paylaşırız inşallah.a.s.

terlik benmi yanlış anladım baban değilmiydi kuzum,
allah allah ben iyce aptallaştım haa
hadi rast gitsin ,güzel haberlerle dön inşallah.açil şifalar :Saruboceq:

Evet babam anjiyo oldu ben annemlerin yanına gidiyordum onu kastettim artık o heyecanla yazım yanlışmı oldu anlayamadım amaaa... :eek: Babam daha evdeydi annem kardeşim gelin o sebeple onların yanına gidiyorum demek istedim , ertesi sabah erken gidecektik oradan gidelim diye... alışkanlık olmuş yaaa anne eviii ...
Bu arada güzel dilekleriniz ve dualarınız için sizlere Rabbimden duacıyım... Babacığımın iki damarı tıkalı bir damarında da daralma başlamış 2 stent takıldı bir tanesine de balon yaptı doktoru ( 6 yıl evvel bir damarı tıkalıydı ona stent takılmıştı) yoğun bakımda tutuldu artık taburcu oldu gelen giden oluyor tabiii bende bugün evime geldimmm... sağlıklı günler dilerim...opuyorumnanaktan

Canım çok geçmiş olsun , inşallah iyi haberler alırız.

Annenize geçmiş olsun terlikcim...Rabbim acil şifalar versin inş...

gecmis olsun canim rabbim sifa versin insallah
dilek10023wf1.jpg

geçmiş olsun canım,acil şifalar diliyorum:teselli:

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar... Rabbim sizleri eksik etmesin... opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
terlik cnm geçmiş olsun acil şifalar dilerim...
kızlar hepinize selamlar bende size bi haber vereyim bugün doktora gittik paşam olcakmış inşallah...haberdar ederyim dedim.sizleri..

kızlar hepinize selamlar bende size bi haber vereyim bugün doktora gittik paşam olcakmış inşallah...haberdar ederyim dedim.sizleri..

Oyyy oyyy hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin yüce Rabbim... :emir_bebek::nazar::Saruboceq: Teşekkürler canım,,,

Oyyy oyyy hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin yüce Rabbim... :emir_bebek::nazar::Saruboceq: Teşekkürler canım,,,

sağol terlikcim Allah isteyen herkese ,bekleyen tüm anne adaylarına nasip etsin inşallah..

irnacım inşallah sizde torununu alırsınız sağlıkla...kucağınıza

terliğim çook gecmiş olsun ,açil şifalar tatlım.,
allah yardımcısı olsun inş.

hayırlısı olsun inş.:emir_bebek:

Canlarım nasılsınız tünaydın günaydın diyecekdim ama sayfalar okadar çoğalmışki girmeyeli okuyorum diye öğle oldu cıtırlarım kaydirigubbakcemile3
Ne güzel yazmışsınız hepiniz iyisiniz anladığım kadar canlarım:lepi:
Çokdandır girmemişdim kimse merak etmemişşşşşşşş :çok üzgünüm:küsdüm sizeeee:dilcikar:
Şaka şaka canlarım hiç küsermiyim canlarıma :1hug:
Cıtırlarım çok sevinçliyim babaenne oluyordum ya kız torun geliyor kızzzzzzz:dance::dance::dance:
Ay ben neler örerim onaaaaaa:hulya:ALLAH'Ima şükürler olsun rabbim herkese nasip eder inşallal:Saruboceq:
Hepinizi öpüyorum yanaklarınızdan cıtırlar kendinize cici bakın Şeniz

görmek lazım gercekten.
hayirlisi olsun insallah tebrikler rabbim hayirlisiyla kucaklarina almak nasip etsin saglicakla insallah:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

sağol terlikcim Allah isteyen herkese ,bekleyen tüm anne adaylarına nasip etsin inşallah..

irnacım inşallah sizde torununu alırsınız sağlıkla...kucağınıza

hayirlisi olsun ablam rabbim hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin opuyorumnanaktan:Saruboceq:

terlikçim anneme gidiyorum deyince anneniz anjio olacak anladık. neyse babanın iyi olmasına sevindik canım. geçmiş olsun.

fatom, kusum, hayırlısı olsun inşallah. Dualarımız sizlerle ne mutlu. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Torunlar çoğalıyor Maşallah Maşallah

ank evine dönüyorsun iyi yolculuklar...

hepinize iyi geceler

iyi geceler güzel hanımlar pek geriye dönemedim hemen selam vermek istedim ama torunları bebişleri okudum hayırlı uğurlu olsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ..ankcım dönüyormuş hayırlı yolculuklar,elmalar tatlılar gelmiş gönderenlerin elleri dert görmesin oruçlularıda Allah kabul etsin .göremediğim arkadaşlarım umarım afiyettedir.
hastalara şifalar diliyorum.hepinizi tek tek öpüyorum
Kabahat bendeki konu açtım - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Kuusuuumm gözünüzaydın..hadi hayırlısı..opuyorumnanaktan işin en köyü yanı..delikafaduldensiz onu Fenerli edersiniz şimdi..:1rolleyes: kaydirigubbakcemile3

Terlik im çok geçmiş olsun. a.s..en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah :Saruboceq:

fatom, kusum, hayırlısı olsun inşallah. Dualarımız sizlerle ne mutlu. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Torunlar çoğalıyor Maşallah Maşallah

ank evine dönüyorsun iyi yolculuklar...

hepinize iyi geceler

dönüyorum ablacım kısmetse bide alıştım buraya gençlerle takılıyom çok hoşuma gitti ama

iyi geceler güzel hanımlar pek geriye dönemedim hemen selam vermek istedim ama torunları bebişleri okudum hayırlı uğurlu olsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ..ankcım dönüyormuş hayırlı yolculuklar,elmalar tatlılar gelmiş gönderenlerin elleri dert görmesin oruçlularıda Allah kabul etsin .göremediğim arkadaşlarım umarım afiyettedir.
hastalara şifalar diliyorum.hepinizi tek tek öpüyorum
Kabahat bendeki konu açtım - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

saol canım dönüş başlıyor işte

terlikçim çok geçmiş olsun canım

X