40 ve +40 yaş

Biitoosum güzelimmmmmmmm nasılsın balım...opuyorumnanaktan

iyiyim canim benim sen nasilsin görüsemedik ne zamandir opuyorumnanaktan

canım ,gebeliğim sıkıntılı geçiyor.Sürekli yatıyorum 26.haftamdan beri ..erken doğum tehtidim var yavruları ne kadar göbüşte tutsam o kadar iyi...duadan unutma teyzesi bizi olur mu?kocaman öperiz seni...Şeniz

ne zamandır giremedim topiğe nasılsınız şekerler?opuyorumnanaktan
hoş gedlin canım nasıl gidiyor ,ikizler yerinde rahatlarmı artık...

çok gecmiş olsun tatlım açil şifalar opuyorumnanaktan amiiinnn amiiinnn

egem maşşallah sayfalar dolmuş incinin linkleri görünce pek yazmak istemedim en iyisi orda vardır ...kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

canim benim dualarim hep sizinle insallah dinlen kendine dikkat et rabbimin izniyle hayirlisiyla kucagina alacaksin bebislerini bende öpüyom sizi cok:ecrin_bebek::Saruboceqpuyorumnanaktan

hoş gedlin canım nasıl gidiyor ,ikizler yerinde rahatlarmı artık...

[/B]
ben yattığım sürece rahatlar sanırım ablam..Bu salı kontrolum var bende her geçen gün ağırlaşıyorum.Annelerin hakkını vermek mümkün değil gerçekten..Duadan unutmayın ablacım bizi..opuyorumnanaktan

Canlarım herkese hayırlı cumalar dualarınız kabul olur inşalla.:Saruboceq:
İrnacım saolasın iyi dilerlerinin için toruna ben örerim ne istersen canım benim:hulya:
Dağciceğim,bitoşum,yeşilim ablam buradaki bütün arkadaşlarma tşkr ederim ALLAH'ım herkese göstersin çok güzel bir duygu sanırım torun sahibi olmak inşallah sağlıklı kucağımızdada gösterir güzel rabbim:Saruboceq:
Terlikcim geçmiş olsun canım babacınına acil şifalar dilerim canım benim:Saruboceq:
Kuusuum ne güzel ALLAH'ım sağlıklı kucağına almak nasip etsin canım:Saruboceq:
Hepinizi öpüyorum canlar kendinize iyi bakınŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…