Canımm..hoş gelmişsin.Ne çabuk geçti sanki opuyorumnanaktangünaydın sabah şekerlerim ..
dün akşam geldim evdeyim artık..
çok zor oldu ayrılık kızım da bende fena olduk ayrılırken ..
yemeklerini de yapıp bıraktım çok mutlu oldular yemek var diye...
Afiyet olsun canıımm..:1hug:ben orucuma.s bitince inşallah a.s.Günaydınnn çıtırlarım ... güzel günler dilerim... eşimle kahvaltı yapacağız hadiyin kızlar çay
tiryakileri sayfamda kahvaltı hazırlıyorum beklerim... tiryakiler beni takip edin...opuyorumnanaktan
hhhhhhhhhhhhhııııııııhhhhhhhhh
hhhhhhhhh oh oh şöyle bir açılayım...
Ablacım en kısa zamanda bakıyorum a.s.Canlarım gününüz aydın, neşeniz bol, sofranız bereketli, sağlığınız yerinde olsun.
Belki bilmedikleriniz vardır bir bakın isterseniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/puf-noktalari/318026-bilmiyordum.html
Canım yaaa..görende bi şey yaptım sanacak.çiçeğim sen bitanesin ya nasıl güzelsin böyle arkadaşım beni nasıl şaşırttın mutlu ettin Rabbimde seni mutlu etsin evlatlarınla inşallah.
KK açıyorum bir mesaj çiçek çay yollamış nasıl şaşırdım bu değişiklikten haberimde yok
nasıl dedim... ay ne mutlu oldum ellerin dert görmesin .buğünde bir baktım çicek senin gibi çoooook teşekkürler Rabbim güzel gönlüne göre versin ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan
banada gelin bakım şoyle eli sofralı eli yemekliiiiii
İftara Kimdeyiz? - Sayfa 109 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
günaydın sabah şekerlerim ..
dün akşam geldim evdeyim artık..
çok zor oldu ayrılık kızım da bende fena olduk ayrılırken ..
yemeklerini de yapıp bıraktım çok mutlu oldular yemek var diye...
İyi akşamlar arkadaşlar kaç gündür hasta yatıyorum grip olmuşum,malum hamile olduğum için ilaç da kullanamadım,devamlı yattım şimdi biraz daha iyiceyim.Rabbim kimseye hastalık vermesin ,dert verip derman aratmasın İnşallah.Hepinizi öpüyorum.Sevgileeeeeeeeeer........
İyi akşamlar arkadaşlar kaç gündür hasta yatıyorum grip olmuşum,malum hamile olduğum için ilaç da kullanamadım,devamlı yattım şimdi biraz daha iyiceyim.Rabbim kimseye hastalık vermesin ,dert verip derman aratmasın İnşallah.Hepinizi öpüyorum.Sevgileeeeeeeeeer........
geçmiş olsun canım bol bol c vitamini al..Ne kadarlık hamilesin ?
Çok teşekkürler opuyorumnanaktancanım aynen öyle yapıyorum zaten portakal suyu,ıhlamur içiyorum 3.5 aylık